בקשר לכל המתחזים... :)

בקשר לכל המתחזים... :)

תקשיבו בנות.. כולם פה יודעים שזה ממש לא בעיה לפתוח משתמש בשם "שרון סנדלר" "אושרי חמי" וו' וכו' וכו' לברר עליהם קצת אינפורמציה ולהגיד שזה הם... ומה לעשות שיש אנשים שמשעמם להם עם החיים של עצמם והם רוצים חיים של אחרים. אז למה כל ההרצאה הזאת?!?! אל תאמינו לכל אחד שנכנס לפה לאיזשהי קומונה או לצאט ואומר שהוא אחד מהבנים... נכון גם הם יכולים בעצמם להיכנס ולכתוב וכדי שלא יהיה פאדיחות כמו פעם שעברה לא אמרתי ישר להתנפל מצד שני לא צריך ישר להאמין גם. בטח שלא כשמישהו בא ואומר שהם מתארחים אצלו בקומונה או שהם נכנסים לצאט. אם יהיה להם זמן אני נוטה והם כבר יכנסו לתפוז אני מאמינה שהדבר הראשון שהם יעשו זה לכתוב בפורום שלנו וואי יצאה מגילה
בכל מקרה מה שרציתי להגיד זה שבא לא תאמינו לכל אחד שבא ואומור לכם שהוא אחד מהבנים... חח זהו

צודקת במאה אחוז יש מלא מתחזים

אסור לנו להאמין לכל אחד אבל בגלל שהם לא נכנסים לפה אז אנחנו מאמינים כמעט לכל אחד שבא..חח

מסכימה עם כל מילה שלך..../images/Emo70.gif

יש מתחזים שאני מדברת איתם ואני יודעת שהן מתחזים אז זה מצחיק.. הם לא יודעים כלום עליהם ובכל זאת מתחזים אליהם וחושבים שאנחנו מאמינות להם.. מה שהם לא יודים זה שאנחנו המעריצות מכירות אותם קצת יותר מהם [אלא אם כן איזה מעריצה מתחזה אליהם
] למשל אחד חש אדם..שאלתי אותו מתי יוצא הדיסק שלהם והוא אמר לי שהוא כבר יצא בפסח..ממש כחם מצידו..להתחזות בלי לדעת עליהם כלום.. ואז אמרתי לו שהוא אמור לצאת יום ראשון או ב1.6 [ד"א 1.6 בנתיי'ם זה התאריך החדש
בלי עין הרע..] ואז כרמל שאלה אותו מתי יוצא הדיסק והוא אמר לה שיום ראשון הוא ממש נזקק וזה מצחיק לדבר איתו למרות שהוא כבר לא עונה לי כי אני יודעת שהוא מתחזה..
ואווו איזה מגילהה
חח קיצר.. לא להאממין לכל אחד... אני תמיד שואלת שאלות בשביל לדעת אם זה הם ולפי התשובות תמיד אפשר לזהות..
שבת שלום לכולםם
אוהבת המון,תמי

למעלה