בקשר לכינוי

Charlie

New member
בקשר לכינוי

אני לא מצליח "להתשחרר" ממנו. כלומר יש לי 2 כינויים שונים ל-2 פורומים שונים בתכלית ואיני יכול "לצאת מהמערכת" ולהיכנס שוב בניק השני שלי כבעבר. מדוע???

בדיוק מה שקרה לי!!!!!

גם אני לא מצליחה לעבור לניקניים השני שלי! ועוד משהו - יש לי כתובית קטנה למעלה "יש לך מסר אחד חדש", וכשאני לוחצת זה כל הזמן "בודק..." ולא מגיע לשום דבר. אז מה זה המסרים האלה קודם כל, ולמה זה לא נפתח לי? תודה.

itaf10

New member
בקע הבודק

תמתיני עד ששלושת הנקודות יעלמו, אח"כ לחצי על הבודק (למרות שהוא לא עושה קליק שאנחנו מכירים) תמתיני מעט ואז יפתח לך חלון ההודעות. שם תקליקי על המעטפה ושוב בסבלנות להמתין ותעלה לך ההודעה. בהצלחה. רק קצת סבלנות...

על מנת למחוק את ההודעות

יש לסמן אותן באמצעות העכרב, וללחוץ על מחיקה. על מנת להחליף את שם המשתמש, מומלץ לבצע "יציאה מהמערכת" באמצעות לחיצה על הקישור בראש עמוד הפורום, ולאחר מכן להירשם שוב בשם המתמש החדש.

זה לא עובד לי ../images/Emo46.gif

לאחר היציאה מהמערכת וחזרה לפורום אינני מתבקשת להכניס שם משתמש וסיסמא אלא ישר מחוברת בשם משתמש הזה...

קורה לי אותו הדבר בדיוק

אני יוצא מהמערכת וזה לא עוזר, עדיין מופיע שם המשתמש הישן. לא מצליח להחליף שם וזה קורה לי רק במחשב ספציפי, בבית, בעבודה הכל בסדר כמו שאמרו מורינו ורבינו מ"בלי סודות": חשוד מאד!!

למעלה