בקשר לכינוי

manic_subsidal

New member
איתי אתה אידיוט

יש לך מושג מה זה אנרכיה בכלל??? אם הייתה אנרכיה היו מפילים אותך מהשלטון ושורפים אותך בכיכר העיר אנרכיה זה נגד שלטון בין השאר מה שאתה כתבת למעלה זה יותר תיאור של קאוס איזה אנשים מציקים אין להם מושג מה זה אנרכיה אז הם סצם צועקים את זה בגללל כמה להקות פאנק שבעצמם לא יודעות את המושג תשאל כאן אנשים מה זה אנרכיה הם לא ידעו להגיד לך הם רק אומרים את זה כי זה נחשב למגניב ולסיכום sex pistols rules

the mutt

New member
שים כסף

שים כסף איתי שאין לך מושג מה זה באמת אנרכיה או לפחות מה הרעיון המקורי

the mutt

New member
לא.....

המקורי אל תתקני אותי רק אם את יודעת למה אני התקוונתי....ואת לא

the mutt

New member
הרעיון המקורי הוא

היה בכלל נשיקה ומין אנאלי כבד אבל לגבי אנרכיה זה שאין בוסים אין מעמדות...כולם ביחד...אין אנשים מעל ואין אנשין ביחד אין מסגרות...כל אדם הוא אדון לעצמו קאפיש?

rodney

New member
אור אתה אפס!!!

אנרכיה היא מצב של חוסר שלטון וזה לא סותר את מה שאמרתי דרך אגב איך האצבע???

dopey_wizard

New member
תראה

תאמין לי, אני יודע טוב מאוד מה זה קמוניזם.. ואני יודע עוד יותר טוב מזה אנרכיה... סתם רציתי להגיד לך.. שאני לא איזה ילד בן 13 , דפוק, מתלהב.. עשיתי לעצמי את השם בפורום הזה , כי היה לי משעמם.. ותאמין לי אני יודע מזה קמוניזם.. ושיש קמוניזם יש אנרכיה (נגדו) ועד אכשיו , סתם כתבתי שטויות, בכוונה... ---> דוד

LINKIN PARK!!!

New member
מה שקורה כאן...

זהלא כלכך מוזר, לא כלכך חדש, כל השנה כולם רבים, למה להביא את זה עכשיו לפה?, את זה תשאירו לממשלה, למי אכפת מזה?, חחחח, עוד כמה חברים נשאו שונאים אחד את השני. חחחחחחחח, הנה כולם רבים, ועבסוף הפורום יסגר וזהו, כולם ישנאו את כולם. אני מתכוון, זה לא דבר כלכך רע לריב, אבל לפחות תריבו על משהו אחר, ועוד יותר טוב, אל תריבו.

LINKIN PARK!!!

New member
מה שקורה כאן...

זהלא כלכך מוזר, לא כלכך חדש, כל השנה כולם רבים, למה להביא את זה עכשיו לפה?, את זה תשאירו לממשלה, למי אכפת מזה?, חחחח, עוד כמה חברים נשאו שונאים אחד את השני. חחחחחחחח, הנה כולם רבים, ועבסוף הפורום יסגר וזהו, כולם ישנאו את כולם. אני מתכוון, זה לא דבר כלכך רע לריב, אבל לפחות תריבו על משהו אחר, ועוד יותר טוב, אל תריבו. למי בכלל אכפת מהקומוניזם, ומאנרכיה, זה פורום של סקט(סקייטבורד), אפשר לדבר על זה בפורומים מתאימים, לא כאן. וחוץ מזה השרשור הזה התחיל במשהו אחר לגמרי.

fishi14

New member
מה יש לך נגד ילדים בני 13???

הם לא כל-כך גרועים... חוצמזה מה ההבדל בין מישהו בן 13 למישהו בן 14? ברגע שיש לו יום הולדת הוא מתבגר????

manic_subsidal

New member
linkin park....

אנחנו לא כמו הפורום המפגר של לינקין פארק... אנחנו כולנו אני מתורבתים שלא רבים כל הזמן אנחנו מדברים על שטויות אני חושב שזה מותר לסטוט מהנושא מדי פעם כל עוד זה לאמשהוא שכולם מדברים עליו כל שניה כמו מוזיקה שבהחלט מתאים לפורום אחר ולא עוד לא היה ניתוח

the mutt

New member
מה הקשר יא מאותגר../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

איך זה קשור?!?!?

למעלה