בקשר ליעל בר זוהר

מיכל1000

New member
בקשר ליעל בר זוהר

אני בד"כ לא נוהגת להשמיץ אנשים "מפורסמים" כי אני באמת חושבת שגם הם בני אדם והם לא חייבים לאף אחד שום דבר ,מעצם היותם "סלבריטאים". אבל לגביי יעל בר זוהר אני פשוט חייבת לכתוב. כי זה ממש מעצבן. הדמות שיעל בר זוהר מנסה להקרין לנו מעל המרקע הוא כזה של בחורה מדהימה,טובת לב....אחת שאוהבת לעזור....מתה על בעלי חיים...מאוד אוהבת אנשים....לעזור לעזור ועוד פעם לעזור......(ראו את התוכנית שלה לשעבר...."תעביר את זה הלאה"). כל פעם היא ניסתה לפמפם את התזה הזו שלה של הבחורה הרגשנית,האכפתית,שחשוב לה איך העולם נראה...לעזור לאנשים...לא להיות צבועה כמו כל העולם הזה...ובעיקר תמיד פימפמה את הקטע שלה ל"אהבת בני אדם". "אהבת אנשים". לא אוהבת צביעות..לא אוהבת אנשים מתנשאים,יהירים.. לא שופטת אף אחד ולא משנה מאיזה מעמד הוא...ובלה בלה בלה. בקיצור-ממש בחורה מקסימה. ותאמינו לי שגם אני נשבתי בקיסמה. אז זהו...שלא. לא ניכנס ליותר מידי פרטים .אני רק יכולה להגיד וחשוב לי להגיד שהכל פוזה. אני לא מעוניינת להיכנס ממש לפרטי פרטים של מה ,איך,למה...וכל זה. אני רק אומרת (ואם אתם רוצים להאמין לי..תאמינו.אם לא...אז לא.). יעל היא בחורה סנובית. מתנשאת ברמות שאי אפשר לתאר. הכל אצלה מסתבר פוזה אחת גדולה. כל מה שהיא אומרת בתקשורת (וכבר ציינתי לגביי מה) הוא שקר אחד גדול. כשהמצלמות כבות,היא חוזרת להיות יעל הסנובית ,השחצנית...האנטיפתית ובעיקר סנובית. אני לא אומרת סתם. כי אני יודעת את זה. אז למה היה חשוב לי לאמר את זה בכל זאת??? כי אני באמת אחת שלא אוהבת אנשים צבועים! ומסתבר שבר זוהר מצליחה במשך המון שנים טובות פשוט לסבן את כולנו כאן. ואותי זה מעצבן. אני כבר לא אוהבת אותה. אז רק שתדעו,בינכם לבין עצמכם.....מי היא באמת. אתם יכולים להמשיך להעריץ אותה כמובן.בכיף. אבל רק שתהיו מודעים לזה....שמדובר ביעל שונה לחלוטין ממה שהיא מנסה להקרין. אני לא מכירה את חבר שלה,אבל אני מניחה שאיתו לפחות היא מסתדרת. שיבושם לה. יעל בר זוהר -אני כבר מזמן הפסקתי להתייחס אלייך. איכזבת אותי מאוד. מאוד.מאוד. מאוד.

S t a r dust

New member
זה כמו לשאול מישהו מה השעה ולברוח

את לא מצפה לתשובה, לאנשים שיגיבו לך ויפרשו את ההתנהגות שאני מניחה שנתקלת בה אצל יעל באופן שונה, כי את לא טורחת להסביר מה קרה. אז אי אפשר לדעת באמת אם לפי אותה התנהגות/מקרה/לא יודעת מה בדיוק קרה היא סנובית או לא, כי אולי לנו זה יהיה מפורש אחרת? אולי נבין את זה באופן שונה? אז באמת שאי אפשר להבין. חוצמזה שאני לא מאמינה שאת עד כדי כך מכירה אותה כדי לדעת תכונות כאלה משמעותיות אצל הבנאדם ולגלות סוד אפל שאותו היא מסתירה במשך שנים. שוב, אני לא יודעת מה קרה, אבל אני יכולה לנחש שמדובר במקרה חד פעמי של היתקלות שלך ושלה, שאולי מאוד נפגעת, ולגביו שפטת אותה והחלטת שהיא משקרת את כולנו בפרצוף. ואת יודעת מה? יכול להיות. ויכול להיות שלא. לא שופטים אדם בזמן מסוים, במצב מסוים, ברגע אחד בחיים. במיוחד אם את מחליטה להשליך את המצב הזה לתכונות שלמות ולדרך חיים. ואני חושבת שיש פה כמה שרואים ומדברים איתה לעיתים קרובות, אליהם היא לא סנובית. אז.. איך?

מיכל1000

New member
לא..אני ממש לא בורחת

בבקשה תני לי יותר קרדיט. אני לא הייתי אומרת את זה על סמך דבר אחד כזה. ואני בכלל לא מדברת איתך על סיטואציה כזו של התעלקות עליה לפני או אחרי הופעה. ממש לא. זה איזשהו מקרה שאני ממש לא מעוניינת להרחיב עליו ,כי הוא לא יתרום כלום מלבד רכילות ומציצנות. אבל,בבקשה תתני לי יותר קרדיט שאני לא אומרת את זה על סמך מקרה אחד. וזהו-אני לא מצפה עכשיו שתשנאי אותה או שאחרים יעבירו ערוץ שהיא מופיעה בו (חחחחחח,אגב זה מה שאני עושה.) שהיא הופיעה אצל יאיר לפיד לפני כמה שבועות.....העברתי ערוץ. בבבבבבעעעע לא הייתי מסוגלת לראות ולשמוע את הצביעות שלה. פשוט מעצבן. אבל לפחות עכשיו את יודעת מי זו בר זוהר. זה הכל. אני מעדיפה לא לפרט יותר מידי ,כפי שכתבתי. את יכולה להאמין לי ואת יכולה לא להאמין לי. תחליטי מה שבא לך. מה אני משיגה בזה שאני כאילו "משמיצה" אותה??? אני לא מעוניינת לעשות את זה כדי להתנקם בה,חס וחלילה. אני פשוט נותנת לכם את האפשרות בתור המעריצים שלה (חלקכם לפחות) לדעת,מי היא בדיוק. זה הכל. לא רכילותי,בלי קללות,אני משתמשת בשפה יפה. המטרה לא להתנקם בה. פשוט שתדעו את האמת. כי אני חשבתי שאני יודעת מי זו יעל בר זוהר. אבל מסתבר שטעיתי בגדול. אבל לא בגלל שזו אשמתי. אלא פשוט,ככה היא תמיד העדיפה ליחצן את עצמה. כבחורה הכי טובה ואכפתית בעולם. אז גם אני נפלתי בפח. אז אני פשוט מעדיפה לחסוך לכם את העוגמת נפש. זה הכל. מיכל

S t a r dust

New member
את מסתורית../images/Emo12.gif

נשמע כאילו את חברה שלה או משהו... טוב, אני באמת לא יודעת מה להגיד לך כי שוב..נורא קשה לי להאמין/לא להאמין לפי הודעה כזאת...אממ... מסתורית וקובעת עובדות בצורה כזאת. אבל...מה שזה לא יהיה....מקוה שלמדת לקח....[: סופשבוע טוב

amir mc

New member
למיכל

ממ אני מאוד מצטער בשבילך שנפגעת מיעל. אבל את צריכה לקחת את זה בקלות. את לא הבן אדם היחיד שמקרה כזה או דומה קורה לו גם לי מקרה כזה קרה ואפילו עם יעל אם הבנתי נכון. אבל את צריכה להבין ובאמת להבין (אם כל הצער והקושי) היא לא חברה שלך. היא לא מכירה אותך . היא לא יודעת מי את גם ליעל יש את הצרות שלה והבעיות שלה. ולמרות שאנחנו רואים מהמסך רק את חיי העושר והזוהר שלה גם לה יש צרות משל עצמה. ואם היא לא התייחסה או פגעה או משהו בסגנון את צריכה להבין שהיא בן אדם. וגם לה לפעמים אין עצבים וכוח להתייחס. יש מנפורסמים יותר נחמדים. יש מפורסמים קצת פחות . אבל אני לא חושב שיעל היא בן אדם רע או בן אדם שחצן וכו וכו. מטבע העולם שאדם במעמדה והסטטוס שלה התנהג בצורה קצת שונה מבן אדם רגיל מהרחוב. אם כל הכבוד היא בן אדם מפורסם. עצתי לך- אל תעריצי. תעריכי! וככה גם תלמדי לא לצפות ולא להפגע. ובמיוחד לא מסלבס. מקווה שעזרתי. אמיר:)

מיכל1000

New member
תאמין לי שזה ממש לא ברמה כזו

זה ממש לא ברמה של לחכות לה מאחורי הקלעים או להתנפל עליה באמצע הרחוב ובלה בלה בלה בלה. אני מבינה שהיא סלבריטאית (סלבריטאית וזהו.לא יותר מזה.גם ככה אין לה מי יודע מה כישורים). והערכתי אותה בתור אחת שבאמת חפה מכל מאניירות של כוכב ובלה בלה בלה.... מסתבר שהיא משחקת את המשחק טוב מאוד. ולא..לא נפגעתי מי יודע מה. אני לא חושבת שהיא כ"כ שווה את זה.(שוב,אחרי שהצלחתי לדעת מי זו יעל האמיתית). שיהיו לה חיים טובים.וזהו. ביי

inbalzi

New member
מצטערת שאת מרגישה כך...

אני מבינה אותך גם לי היה משו דומה (לא עם יעל בר זוהר), אם אני מבינה אותך נכון...

m o r s h

New member
מצטער בשבילך.. ../images/Emo4.gif

את צריכה להבין אבל שלכל בנאדם יש רגעים שהוא לא הכי נחמד בהם, לפעמים עוברים על אנשים דברים שמונעים מהם להיות הכי סימפטים- יכול להיות שהגעת ברגע כזה.

Ben Zak

New member
מה לעשות, אבל זה נכון ../images/Emo10.gif וחבל שכך

יצא לי להכיר את בר זוהר באופן אישי לפני מספר שנים. ההתנהגות נראית לי מוכרת וגם התגובות. כנראה שלא השתנה הרבה. בכל אופן, מעולם לא ראיתי בה סמל לחוכמה גדולה. חוץ מבלונד מחומצן בשיער, ציצים בפורנט וגובה נמוך מאוד אין שם פשוט כלום מעבר. ממש כלום. כמו שצדי צרפתי אומר - לא עושה לי את זה. צר לי.

יש לי חבר מאוד טוב

יש לי חבר מאוד טוב שדווקא בקשר הדוק עם חבר שלה.(כאילו,חברים ממש טובים) מעולם הוא לא הזכיר את בר זוהר. כנראה שהיא באמת סנובית. מי יודע.

למעלה