בקשר לימי ההולדת....

כל הכבוד../images/Emo45.gif

איזה מזל שיש לנו כאן איש מחשבים... תגיד אפשר לשאול שאלה לגבי מחשב נייד?

זיו25

New member
אני רק עשיתי המרה קטנה! אמא של ליה

היא ה
כוכבת
האמיתית!

אני לא מצליחה לראות ../images/Emo10.gif

אני מקבלת הודעה שאפשר לראות את הדף רק עם אקספלורר 4 ומעלה. זאת למרות שיש לי אקספלורר 5...

גם אני לא

אולי תנסה להעלות את זה שוב? או שיש משהו שאני יכולה לעשות כדי לראות את זה בכל זאת?

inbale

New member
../images/Emo18.gifרק המחשב שלי נתקע??../images/Emo5.gif

המחשב שלי הגיב קשות למסמך שלך זיו אבל בכל מיקרה המון המון תודה לך ולאמא של ליה ובכלל לכל מי שטורח ומשקיע זמן. לכולכם אני מעניקה את ה
.

זיו25

New member
למה לא עובד לי??? ה ס ב ר ../images/Emo70.gif

ערב טוב מניקות יקרות שלי. להלן הסבר קצרצר המסביר למה לא הצלחתן לפתוח את המסמך: הקובץ הוא מעין מעטפת לתוכנת ה EXCEL - גיליון אלקטרוני . כך הטבלה נראית טוב יותר וניתן לעשות איתה משחקים. למרות הכל, זה לא עובד בכל מחשב, מכיוון שמיקרוסופט פשוט לא מסוגלים להוציא משהו נורמלי תחת היד שלהם. וכן, הדרישות הן לעיתים מחשב חזק או תוכנות מסויימות המותקנות על המחשב, אשר לא תמיד נמצאות על המחשב שעליו אתן עובדות - ולכן זה לא עובד. סליחה ומחילה מהבנות שלא ראו... אני אנסה לשים כאן תמונה, שתדעו איך זה נראה באמת.... שיהיה רק טוב! שלכן, זיו.

דיאנה1

New member
אם כך אני חושבת שכדאי להשאיר

את הרשימה בפורמט HTML פשוט שיראה בכל מחשב, גם אם לא מותקן בו excel. אגב, אם הטבלה היא טבלת אסקל נראה מאד הגיוני שרק מחשב שמותקן בו אקסל מסוגל להראות אותה, לא? דווקא עבודה טובה של מייקרוסופט.

רעיון לפתרון

יש לי מחשב חזק למדי ויש לי גם אקסל. בנוסף לכך - יש לי גם השערה. אם הכנת את הקובץ באקסל 2000, יתכן שזו הסיבה לכך שחלק מאיתנו לא מצליחות לראות אותו (לי יש אקסל 97). אם זה העניין, אשמח מאוד אם תוכל שמור את הקובץ כאקסל 97. בכל מקרה, תודה על ההשקעה.

זיו25

New member
אי אפשר ...

זה משהו שנקרא office web component והוא חלק מחבילת האופיס. הבעיה היא, שהוא לא אמור להיות תלוי בשום דבר.... כמיטב המסורת של מיקרוסופט - זה פשוט טבעי שזה לא עובד במספר מחשבים... באותו נושא, החברה הזו לא תומכת יותר בחלונות 95 ... הידעתן? יש בעיה? תעברו/תשדרגו - זו הגישה שלהם. מזל שמערכת ההפעלה היא לא מכונית... אחרת, המצב שלנו היה ממש לא טוב! שיהיה בוקר טוב! בברכה, זיו.

למעלה