בקשר לייעוץ רפואי

מומחה בעל שם - כתב ספר בתחום...

וטיפל גם בנו (וידאו EEG)היינו אצלו במחלקה אתה בידיים טובות רפי

../images/Emo6.gif סליחה לא שמתי לב...

הוא בסדר. אלי הוא התיחס מאוד יפה,(דיברנו הרבה על הפורום
)ניסה לשנות מדפלפט ללמיקטל (היתה לי אלרגיה) אז סגרנו על טופמקס בסוף. היה באמצע איזה בלבול בקשר לקלונקס ירדתי מ 2 מ"ג לכלום בבת אחת,בסוף ל 0.5 ,מי שהולך אליו שירשום הכל לאט לאט,הייתי מאוד חולה וגם העניין עם הלמיקטל היה מאוד מוזר-נטלתי אהיסטון כמה ימים-הוא היה בטוח שהפריחה שלי מאנטיביוטיקה. לרשום הכל,הוא איש מאוד חביב וגם האחות שעובדת איתו,יש המון עומס אצלו,אם תגיד לו שאתה כותב בפורום הוא יתייחס אליך מאוד יפה
תמסור לו ד"ש,לא חזרתי אליו יותר...

השאלה היא , דינה

הוא אחד שלוקח סיכונים אם הוא יותר טוב מד``ר נויפלד או לא ולמה לא חזרת אליו

אני לא מכירה את פרופ' נויפלד

אישית. רק ממקרים שאנשים כותבים עליהם בפורום ומפגישות עם אנשים. הוא לא לוקח סיכונים בכלל,הוא מאוד יסודי ואני לצערי נחשבת מקרה מאוד לא קל לאיזון. הוא הצליח להחליף לי את התרופות בקלות,למרות אי-ההבנה שהיתה בקשר לקלונקס,שהסתדרה תוך יומיים. כמו שכתבתי,לדאוג לרשום הכל הכל,אם משהו לא מובן,האחות שעובדת עם ד"ר שילר תמיד זמינה בנייד שלה ומכירה כל מקרה באופן אישי-אתה לא לבד אף פעם כשאתה בטיפול שלו. אל תשכח שרופא המשפחה שלך מקבל בפקס את כל ההוראות החדשות מד"ר שילר,והוא יחזור על ההוראות שוב. לא חזרתי אליו כי אני מרגישה מצוין מאז שהוא החליף לי את התרופות,אם אני אצטרך נוירולוג אני לא אלך למישהו אחר-זה בטוח.בלי קשר הוא גם בן אדם מאוד מענין ונעים לשבת בחברתו,לא על כל רופא אפשר לכתוב את זה.

למעלה