בקשר ליותם

בקשר ליותם

פורום יקר- היחידי שהיה כאן עם כישרון של ממש בשילוב יושר מקצועי ואישי, היה יותם!! אז אנא ממכם, אולי הוא צעיר בגילו, אולי לא ראה וחווה עוד מספיק סגנונות- אבל הבנאדם הציג לכם כאן כשרון ענק ולזכותו יאמר- שהעיז (מה שרובנו לא) וצילם והעלה דברים שהוא עצמו עשה ולא נבר במגזינים ואתרים ישנים וניסה לקחת קרדיט על עבודות של אחרים על מנת להיות קונצנוס... אני נמנעת מלהתערב בנושאים שאני לא סבורה שאני מבינה בהם ולכן לא תראו אותי כותבת הרבה- אבל קצת כבוד מקצועי לבנאדם שהוא באמת אבל באמת כשרוני!! בנות ובנים יקרים- לכל אחד מאיתנו יש סגנון- זה הסגנון שלו. אתם יכולים לאהוב את הסגנון, לבקר אותו אבל על דבר אחד לא ניתן להתווכח- האיש מוכשר. מאפר טוב לומד עם הזמן לשלב בין סגנון אישי למבנה פנים ולאישיות של מאופר/ת שלו. אבל זה קורה עם הזמן, לא ביום אחד. מה גם שסגנון מושך סגנון- אם הוא היה מאפר עדין - היה מושך אליו כלות שאוהבות איפור עדין ולהיפך. ככה זה בבגדים, ככה זה בשיער וככה זה באיפור- לאנשי מקצוע יש סגנון אישי ותקבלו את זה. אני אישית לא מאפרת בסגנון של יותם ובכל זאת לראות את העבודות שלו- עושה לי תמיד חגיגה בעיניים!! מקווה שהו יחזור אלינו בקרוב כשכבר חלק כאן יהיה בוגר מפרגן ופתוח יותר לסגנונות חדשים והכי הכי חשוב- א-מ-י-ת-י-י-ם!! אורית המאפרת

little bony

New member
לקחת לי את המילים מהפה

בדיוק נכנסתי לפורום בשביל לכתוב הודעה בסגנון הזה.. מה גם שאני רוצה להוסיף.. רעות לא הקימה את הפורום הזה בשביל לריב. לכל אחד מאיתנו יש סגנון שונה ואנחנו לא יכולים לריב על זה.. פתגם מוכר אומר "על טעם ועל ריח אין להתווכח" וכל ביקורת שמעבירים פה יש דרך להעביר.. ביקורת לא אמורה לגרור ריבים ואני לא באמת מאמינה שיותם הוא זה שהתחיל שם את הריב. אני חושבת שנתתם לא לעזוב את הפורום בדרך מביישת שאני לא מבינה איך אנשים מתורבתים יכולים להתייחס ככה לבן אדם שהקדיש כ"כ הרבה בשביל הפורום הזה בכלל ולמאפר מוכשר כ"כ בפרט. כמו שאמרתי קודם, על הריבים בואו נגמור את זה כאן. שכל אחד יגיד את דעתו בעדינות ולא נצטרך להקשות כ"כ על רעות לעבור שרשור שרשור ולמחוק חצי מההודעות.. אז אני מקווה שתקחו את זה ברצינות והאווירה בפורום הזה תתחיל להשתנות כי יש כאן אנשים מדהימים וחכמים שבאמת יכולים לתרום הרבה.. אז בואו נוציא את זה החוצה... אוהבת אותכם ומקווה שתבינו... חן

בנות אתן צודקות מאוד, רעות לא הקימה

את הפורום בשביל שכל מיני משועממים יבואו ויריבו פה וירגישו שהם גדולים מהחיים. אף אחת פה לא אמרה שיותם הוא לא מקצועי , אלא ההפך רואים שלבן אדם יש עתיד גדול במקצוע האיפור ואני חושבת שרובנו פה מסכימים איתי. יותם הציג תמונות איפור וכמו כל עבודה יש יפה יותר ויפה פחות, מס' בנות הגיבו על העניין וכל אחת אמרה את דעתה האישית על העבודות, א-ף א-ח-ת לא קיללה , או התחילה מריבה או צחקה על העבודות שלו !!! כולה אמרו מה שהם חושבות כמו בכל פעם שמישהו מציג עבודות איפור שלו בפורום, הרי מה יותר טוב מביקורת בונה כדי לנסות לעזור לעתיד?? יותם ניסה לסגור חשבון אישי עם חברת פורום מסויימת בפורום ולכן הוא זה שהתחיל לנבל את הפה ולנסות להכפיש כל מיני אנשים פה. אז הכול טוב ויפה בנות, אתן צודקות לא צריכים לבזבז את הפוטנציאל הענק של הפורום במריבות ילדותיות כאלו, אבל , נא לא לסלף את המציאות ואת מה שהתרחש כאן בפורום. יום מקסים לכולנו!

ובין היתר, לאחר שאמרתי את דבריי

בצורה אנושית ונימוסית ליותם. האדון בפה מלא אמר לי , "אני בכלל לא עונה לך כי אני יודע שאת בכלל כותבת בשם של מישהי אחרת" אז בבקשה , אומנם אני לא כותבת קבועה בפורום אך אני קוראת קבועה לאף אחד אין זכות להכפיש את השם שלי ולעשות ממני מישהי שאני בכלל לא מכירה.

little bony

New member
אז הנה דעתי:

ליותם יש דעה מסויימת על אתי שבאמת לא נוגעת לפורום אומנם הוא לא היחיד שחושב ככה (אני באופן אישי לא חושבת ככה אבל מה לעשות יש כאלה שכן) בכל מקרה, לדעתי איך שאתי פנתה אל יותם היא פשוט אמרה לו שהאיפור שלו נראה כמו שבלונה וזה.. זה ממש להעליב את המאפר.. זה כבר הרבה מעבר לביקורת בונה מה גם שזה לא נכון

../images/Emo39.gif תקראי שוב

את התגובה של אתי, תיראי שיש שם גם מחמאות. וזו כן ביקורת בונה, סך הכל היא אמרה שצריך יותר להתייחס למבנה הפנים, שזה צריך בכל איפור...

../images/Emo39.gif אם זה באמת משנה

אז את עדיין יכולה לבדוק בשירשור מי התחיל עם הריב, שבאמת היה מיותר... אבל זה לא העיקר פה. אנשים (כל בן אדם, לא משנה מי) צריכים ללמוד לקבל ביקורת בונה! כמובן שגם צריך לדעת איך לתת ביקורת כזאת. אם מתייחסים למה שקרה עם יותם, אז הביקורות שהיו היו בסדר גמור, עדינות ובונות, זה שהוא ישר מתגונן כשאומרים לו שמשהו לא יצא כל כך (וזה לא קורה פה פעם ראשונה) זאת בעיה אישית שלו שכדאי שהוא יעבוד עליה. אם בן אדם לא יודע לקבל ביקורת, ועוד יותר ביקורת בונה, אז הוא רק מפסיד מזה, וחבל. וזה תופס לכל בן אדם. מן הסתם בפורום מקבלים כל מיני תגובות על דברים שמעלים, אז גם אם לא שומעים בדיוק את מה שציפינו לשמוע, צריך דרך זה ללמוד איך להשתפר, ולא להתעצבן ובאמת לא להגיע לריבים מיותרים .

שירלוש ופרינסס , אתן מאוד צודקות

גם אני קראתי מההתחלה את שירשור התמונות שיותם הציג שדי מהר הפך להיות שרשור חיסולי חשבונות בפורום. רק חבל שעדיין לא מודעים לכך שבשביל זה יש מסרים אישיים. ואנשים , במידה ואתם מציגים תמונות בפורום אתם אמורים לדעת שאתם יכולים לקבל גם ביקורות , ביקורות שאומרים לכם מהלב לא סתם בשביל להעליב אלא בשביל לנסות לעזור וזה הכול. קחו הכול בקלות...כלום לא שווה את העצבים והמריבות!

כמה מילים מאחת שצופה מהצד

ורוצה ללמוד ממה שיש פה להציע כי העבודות מקסימות, אני מתרשמת מהנכונות שלכן ליצור אוירה וטובה ומברכת על הצעד. הייתי רוצה להסב את תשומת ליבכן למקרים לא יפים ולא מוסריים: כבר היו מקרים בפורומים אחרים של שימוש בתמונות מאתרים אחרים ובמקרה שלהם- היו כאלה שלא התעצלו וחיפשו ברשת עד שמצאו את האתר ממנו הורידו את התמונות (מי שרוצה לדעת איפה זה קרה-רק במסר אישי). למי שיש נסיון ותביעת עין (אפילו לא צריך להיות מקצועי) יכול לראות הבדלים בין תמונות שמועלות כאן לפעמים לבין עבודות שאנשים עושים תכלס בשטח. בשורה התחתונה, גם מי שמכחיש בסוף יתגלה כי העולם עגול וטיבם של שקרים הוא לצוף בסופו של דבר ואז עוגמת הנפש היא גדולה בהרבה. אני מקווה שנהיה אמינים אחד לשני ונדע לקבל ביקורות אמיתיות ולכבד אחד את השני בבביקורת בונה ע"מ שנוכל ללמוד בצורה הכי טובה.

אמרת את הדברים הנכונים

אני רק חושבת שבמקרה כאן זה בזבוז אנרגיה לחפש מאיפה הורידו את התמונות. אותי בכל אופן, זה לא מעניין, מהרגע שהבנתי שהתופעה קיימת. אורית המאפרת

../images/Emo45.gif

אני לא מתכוונת לחפש מהסיבה הפשוטה- זה יתגלה בסופו של דבר ועוגמת הנפש תהיה עצומה לאותה "נפש יפה" ועד אז חוץ מלהזהיר, אני לא אבזבז אנרגיות ע"מ לחשוף אנשים שקרנים וחסרי מוסר.

למעלה