בקשר ליומן חלומות

shayisone

New member
בקשר ליומן חלומות

ניום אני התחלתי לנהל יומון חלומות וכשקמתי בבוקר אני לא בטוח שזכרתי משהו מהחלום אני חושב שפשוט דמיינתי את מה שרשמתי בבוקר זה טיבעי שככה אני ירגיש? ולרשום את מה שחבתי עליו בבוקר ביומן או שזה לא חלום בכלל? אה ואני מקווה לחצלל בקרוב גם :)

shayisone

New member
משהו ששחכתי

אה ורציתי לדעת אם יש שיטות טובות לזכור חלומות כי אני ישבתי איזה 10 דקות לםני השינה ואמרתי לעצמי אני יזכור את החלום אני יזכור את החלום וזה לא כל כך עבד

silverhawk

New member
אני לא מאמין שדמיינת

לאחר ההתעוררות זוכרים בצורה יחסית טובה, ומעולם לא נתקלתי במקרה ש'דמיינתי' חלום כלשהו. בד"כ פשוט יודעים שזה החלום. שיהיה בהצלחה עם היומן.
אגב, האם אתה עובד במקביל גם על בדיקות מציאות?

kostia1k

New member
גם אני

גם אני התחלתי שלשום יומן (מזל טוב לי)... ומה שכתבתי בו אני לא בטוח אם זה חלום או משהו שדימיינתי בבוקר בגלל שכל כך רציתי לרשום משהו...

salingre

New member
להכניס את היד בקיר?

לא שמעתי על זה.. בחלום צלול הבא אנסה

פעם שמעתי מישהו אומר

שמומלץ להוסיף אחרי החלום שרושמים גם פסקה אחת של המצאה. יעני להמציא לחלום המשך. ז"ת שהחלום בא ממך, וגם אם תמציאי לו המשך - ההמשך הזה גם יבוא ממך. אז למה רשמת דוקא כזה המשך? זה בטוח אומר משהו עלייך. ולכן כשמפרשים את החלום אפשר למצוא את ההמשך מאוד שימושי ומועיל. יכול להיות שבגלל שאת קמה בבוקר וישר רושמת, אז את לא מספיקה להזכר וכבר מוציאה את הכל מהמח. יכול להיות שבגלל זה זה נראה לך כאילו את ממציאה את זה, כי את חווה את זה במח בפעם הראשונה (בזמן שאת ערה).

למעלה