בקשר ליום סיירות...

talmo3

New member
בקשר ליום סיירות...

למישהו יש מושג באיזה כושר צריך להיות בשביל לעבור יום סיירות?? אני לא מתכוון ל"בר אור" חוץ ממנו...? בכלליות?.. נגיד שמריצים אתכם אז תמיד להיות ראשון ,איך הם בודקים?? ומה זה טוב בבר אור??-(שאני עובר את זה..) תודה!

demoloc

New member
כושר סביר+

תלוי למה אתה שואף..הדבר החשוב ביותר הוא בכל מקרה לא להכנע. והם רואים מי ראשון כי נותנים לכם לרוץ להקיף משהו ולהסתדר בסדר ההגעה..והם כותבים מי הגיע באיזה מקום.

Itamarro

New member
חחח הם לא באמת כותבים הם מציירים

צריכים לבוא בגישה של "לא משנה מה נותנים לי, אני נותן 100% ולא מוותר". אני מכיר אנשים שלא התאמנו לפני יום סיירות וקיבלו שייטת. הכל בראש אח שלו.

talmo3

New member
סבבה...כאילו..

אם אני מתחיל לרוץ.. בטן,שמיכה..(עושה אבל לא תמיד..) כל הקטע זה הריצות לא?? ולהגיד שאני לא מוותר חח יש מצב שאני עובר?? ומה צריך לעשות בשביל לעבור את הבר אור??

Itamarro

New member
בר-אור

זה לא מבחן שעוברים אותו או לא, זה מבחן שנותן לך ציון בשביל לחלק אותך לקבוצות.

demoloc

New member
אז ככה

לבר אור חקל מאוד מאוד קטן בנושא. כן,בעיקרון רוב היום סיירות זה ריצות , יכול להיות זחילות וחפירת בור, לא תמיד יש. אם אתה לא נשבר סביר להניח שתקבל משהו. אם סיימת את יום הסיירות האפשרויות הן לא לקבל כלום , שייטת13 מטכ"ל וחובלים.

talmo3

New member
תודה...ועוד משהו...

ביום הזה מביאים לנו מדים או בגדים רגילים מהבית ?? ואם אני מסיים את היום סיירות אבל לא עובר..מה עושים איתי?לאיפה אני הולך??

demoloc

New member
בגדים רגילים

תבוא לבוש נוח. לאן אתה הולך? הביתה בידיים ריקות.

talmo3

New member
חחחח....

אם לא עובר.. שלדג אין מצב?? וגולני גבעתי צנחנים...זה כבר לא קשור נכון??

למעלה