בקשר ליוגורט דיאט

noosh 19

New member
בקשר ליוגורט דיאט

נגיד היופלה.. קראתי שבדרך כלל בדיאט כן מוסיפים גלוטן כדי שיהיה סמיך יותר.. אבל בדרך כלל בשטראוס עם יש גלוטן.. אז הם כותבים לא? אותו דבר בקשר לארטיק ספירלה שוקו לייט שלהם. לא?

אל תהססי להתקשר אליהם ולברר

מצידי שיחשבו שאני נודניק עד מחר, אבל כשמדובר בבריאות שלי אני אגיע על למנכ"ל כדי לדעת אם מותר לי משהו (תלוי כמה אני רוצה אותו, או שאני פשוט אמצא לו תחליף לאחר שאני אאבד את האמון באותה חברה, דוגמת עלית...)

noosh 19

New member
זה ממש מצחיק

אבל התקשרתי לשם והם לא ידעו להגיד לי.. הם רק הציאו לי להיות חברה במועדון שלהם.. NOT

זה בתשלום?

אם זה בחינם, אני מוכן להצטרף. רק הבעיה שזה "שטראוס עלית".. וכמו שציינתי, החברה דיי בעייתית עבורי בזמן האחרון..

כשרק נכנסנו לעניין הצליאק,

קניתי בגן שמואל והמוכרת של המחלקה הזהירה אותי מכל מוצרי הדיאט בנושא הגלוטן ולברר טוב מה קורה איתם. אם לא ברור לך, אל תשתמשי. אגב יוגורט רגיל הוא כבר מועט קלוריות לא?

noosh 19

New member
בדרך כלל

אני לא אוכלת מוצרי דיאט.. פשוט הייתי אצל חברה ואכלתי יופלה דיאט.. ולא היה כתוב שם כלום אל גלוטן.. אבל למשל תראי ראיתי בסופר שיש איזה יוגורט דנונה של שטראוס קציפת תות וקיצפת אפרסק.. שכתוב שם במדוגש מכיל גלוטן. אז עם הם כתבו על המוצר היוגורט הזה שהוא מכיר. למה שלא הכתבו גם בכל השאר?

noosh 19

New member
אז זהו

שבאמת עם הם כתבו על היוגורט ההוא גלוטן למה שלא יכתבו גם על האחרים? אז אולי זה בלי גלוטן קשה

shavririt

New member
במעדני החלב בד"כ המסמיך אינו דגן.

אלא רק אם יש תוספים כמו פתיתי דגן כלשהו. אך כמובן שעדיף לשאול ישירות אצל היצרן, בשירות הלקוחות.

אכן בד"כ. (שזה אומר גם שלא)

במהלך השבעה, אמא קנתה לי גבינת שמנת 5% עם שום ושמיר של תנובה. גם ככה הראש והלב לא היו במקום בגלל האסון שפקד את משפחתי. בכל מקרה, למחרת - שלשול מימי לחלוטין עם תחושת יובש והתחלה של ירידת אנרגיות. כמובן שמאוד לא שבעתי נחת מזה. חשבתי שאולי זה בגלל המתח וכו'. אני, שכל כך מקפיד על אוכל מאוזן, בריא, וכמובן ללא גלוטן ועוד מרעין בישין... למחרת בדקתי את הרכיבים. "סיבים תזונתיים". אני כמעט בטוח שזה מזה. לא ביררתי עם תנובה, משום שלי זה כבר לא שינה הרבה. אחרי יום יומיים נהייו לי שתי AFTA STOMATYTIS הפצעונים המעצבנים הצורבים האלה בתוך הפה, אחד בלחי הפנימית ואחד בחיך. זה היה האישור בשבילי שכנראה היה גלוטן באותה גבינה. לפני אבחון הצליאק הפה שלי היה נגוע חדשות לבקרים בסטומטיטיס (אפתה), לפעמים כמה מוקדים במקביל, ובגדלים מבהילים ממש עד כי הייתי מטפטף לי לידוקאינים מאמפולות של הרדמה לניתוחים... הצליאק מחזיר אותנו באמת לימים הטובים, שבהם כל גבינה היתה ר-ק גבינה, בלי כל מיני עיבודים ותוספות. אני מתנחם בכך שהאוכל שאני אוכל הופך להיות מאוד פשוט, מאוד עשיר ומאוזן. לא צריך טובות של בתי חרושת למיניהם (-: יוגורט הכי פשוט (גם הכי זול מסתבר), גבינה פושטית של 3-5% וכו'. ולא. אני לא רגיש ללקטוז (מסתבר). יאללה, היום יום מרק המלוחייה...

noosh 19

New member
אוף ואצלי זה ממש קשה.

כי אני לא מרגישה עם אני אוכלת גלוטן או לא.. וככה אני לא יודעת עם אכלתי.. נראה לי שאני אצרוך רק יוגורטים של שטראוס עכשיו.. כי יש לי את הרשימה של מה שמכיל..

leali

New member
היתכן???????

מפליא אותי גם אני אוכלת את הגבינה שציינת ולא היו שום תגובות חריגות. מעבר לזה ש"תנובה" טוענת שבמידה ומכיל גלוטן היא מציינת זאת.

למעלה