אכן בד"כ. (שזה אומר גם שלא)
במהלך השבעה, אמא קנתה לי גבינת שמנת 5% עם שום ושמיר של תנובה. גם ככה הראש והלב לא היו במקום בגלל האסון שפקד את משפחתי. בכל מקרה, למחרת - שלשול מימי לחלוטין עם תחושת יובש והתחלה של ירידת אנרגיות. כמובן שמאוד לא שבעתי נחת מזה. חשבתי שאולי זה בגלל המתח וכו'. אני, שכל כך מקפיד על אוכל מאוזן, בריא, וכמובן ללא גלוטן ועוד מרעין בישין... למחרת בדקתי את הרכיבים. "סיבים תזונתיים". אני כמעט בטוח שזה מזה. לא ביררתי עם תנובה, משום שלי זה כבר לא שינה הרבה. אחרי יום יומיים נהייו לי שתי AFTA STOMATYTIS הפצעונים המעצבנים הצורבים האלה בתוך הפה, אחד בלחי הפנימית ואחד בחיך. זה היה האישור בשבילי שכנראה היה גלוטן באותה גבינה. לפני אבחון הצליאק הפה שלי היה נגוע חדשות לבקרים בסטומטיטיס (אפתה), לפעמים כמה מוקדים במקביל, ובגדלים מבהילים ממש עד כי הייתי מטפטף לי לידוקאינים מאמפולות של הרדמה לניתוחים... הצליאק מחזיר אותנו באמת לימים הטובים, שבהם כל גבינה היתה ר-ק גבינה, בלי כל מיני עיבודים ותוספות. אני מתנחם בכך שהאוכל שאני אוכל הופך להיות מאוד פשוט, מאוד עשיר ומאוזן. לא צריך טובות של בתי חרושת למיניהם (-: יוגורט הכי פשוט (גם הכי זול מסתבר), גבינה פושטית של 3-5% וכו'. ולא. אני לא רגיש ללקטוז (מסתבר). יאללה, היום יום מרק המלוחייה...