בקשר ליהונתן

בקשר ליהונתן

אני בן 25 יש לי אח בן 34 נתי רביץ היה החבר הכי טוב של אחי ונשאר חבר של אחי עד היום . הם גרו בזמנו בעיר נצרת עילית. הקיצר הם היו חברים מכיתה ז´ . ונשארו חברים עד היום . אני אפילו מכיר את אבא של נתי . כל מי שרוצה את מספר הטלפון של נתי ...... הוא שמור אצלי בזיכרון של הפלא שבוע טוב שחר

"מפלילים." עם סמדר קדמי.

אחיך מכיר את נתי רביץ, אתה דוד של יהודה לוי ובנוסף אבי פניני היה אצלך בבי"ס (בן 25?). תבדוק טוב אם אתה לא מסוכסך עם מישהו מבני ביתך, נראה לי שהם מנסים לגרום לך להיראות לא אמין בפורום.
(ולמען שמי הטוב אציין שהכותרת באה בחיוב ולא בשלילה, כי סמדר מפלילה בשביל האהבה.)

אל תאמינו - תשובות:

אני לא דוד של יהודה אני לא בן 25 אבי היה אצלי בביה"ס ובקשר ליהונתן זה נכון . פתחתי לפניכם את כל האמת . כל השאר נכון בהחלט ובמאה אחוז אלה התשובות

עמי92

New member
כן כן... והנה סופי, נופלת ליד חלוני

אוי, זאת סתם גורילה ג´ינג´ית מהזן הפחות מגניב....

לשחר "החתיך" של הצ´ט

לך תחפש את החברים שלך ואולי גם תמצא את עצמך בדרך ,הפורום הזה ממש לא נועד לשקרנים כרוניים שנוטים להשתעמם בנוסף לכל השקרים שלך גם רשמת בכרטיס האישי שלך שאתה פסיכולוג לא פחות ולא יותר ,אם רק הית קצת מתאמץ לפחות השקרים שלך היו אמינים כי פסיכולוג בארצינו יכול ליהיות בן 25 רק אם היה עתודאי מפני שאלו לימודים ארוכים ובכל מקרה זה ממש לא מסתדר עם העובדה שאבי פניני ביקר אותך בימים אלו בביה"ס.

ידוע לכם ש........

לנתי רביץ נולד בן העונה (טוב נו, עדיין קטן מידי בשביל לענות ...) לשם ליאון (LION או LEON מה דעתכם???) במשקל 3.450 (לא הייתם חיים בלי הפרט הזה אה?....) וזה בדיוק המשקל שגם אני נולדתי בו!!!!!! מזל טוב לנתי ואשתו יעל!!!!!

pompii

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo95.gif

מזל טוב לנתיייייי, איזה חמוד בטח ילד עם עיניים כחולות מדהימות כמו של נתי
אבל מה זה השם הזה- ליאון, טוב שזה לא לי-און.....

../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif

מאיפה אתם יודעים את זה? איפה קראתם? וואי בטח יש לו בן מדהים!!
יעל

למעלה