בקשר לטקס....

netaK

New member
בקשר לטקס....

הגישו את הפרס הזה בפרסומות, אי.אר זכתה והכי גאים שיש לא אבל זכיתי לראות את זה על המסך בבמה וזה היה נחמד =] וסדרות רכש קומיות אגב זה חברים איזה הפתעה...

netaK

New member
וזהו יאללה אני עפה....

הטקס ייבש אותי איזה בעעע!!! הלכתי לראות הכי גאים שיש התבטלו לי מחר שעת אפס ושעה ראשונה!!!!!!!!!

1Shir

New member
יופי של תמונות!

רק יש לי בקשה לבנות ששמות תמונות יפות כל כך- אם אתן יכולת ויודעות, תכתבו בבקשה את הפרק/הסצנה ממנו לקוחה התמונה, כי אני מסתכלת ורוצה להיזכר מאיפה זה! THANK YOU

netaK

New member
התמונות של tulchi מ

גם לפי הסדר 1 עונה 1 אהני חושבת לא בטוחה 21 עונה 1 18 עונה 2

lolly1

New member
גרררררררררררררררררררר!!! ../images/Emo46.gif

מילה אחת: ישראלים!! אוף מתי הם ילמדו להצביע לדברים שבאמת חשובים?!?!

רינת4

New member
../images/Emo93.gifהלכה התיאוריה...

ואי.אר? למה? טוב,וחברים-זה היה צפוי. אבל לא את,איך היינו אמורין לדעת מי הזוכה? ממש לא יפה מה שהלך כאן...

netaK

New member
לא אמרו?

היו אמורים לאמר בזמן הפרסומות חולקו הפרסים הבאים....בלה בלה... נו טוב לפחות יש לכם אותי...

ayaliar

Well-known member
זה ממש לא לענין

אם הם נתנו לי להצביע אני מצפה שהם יראו לי מי זכה ולא רק לאלה שיש להם כרטיסים לאירוע. *עדיין מחכה לתשובה מקשת רשת מי שזה לא יהיה*

netaK

New member
קשת....צבעים שרואים מכאן

חחח...=] אולי אמרו ולא שמתן לב אמרו את זה כנראה בשנייה שחזרו מהפרסומות ככה זה תמיד

ayaliar

Well-known member
לא זזתי מהטלויזיה ../images/Emo46.gif

אני יודעת למה אני שונאת את ערוץ שתיים, זה לא סתם! הם תמיד יודעים איך לעצבן איך להרגיז איך לעשות דברים שבשום מקום אחר לא עושים גררררררר

netaK

New member
טוב סורי אל תאשימו אותי

באתי ועצבנתי את כולם...

tulchi

New member
טוב נו....

זה היה ברור
כמה חבל אבל עדיין היו צריכים להגיד את זה לטובת אלה שישבו בבית וראו את הטקס והנה תמונה לעידוד מצב הרוח

למעלה