בקשר לטיול

בקשר לטיול

לא יודע אם זה המקום המתאים אבל אני אנסה בכל זאת. העניין הוא כזה, אנחנו, שלושה צעירים בני 18 רוצים ללכת לירדן לראות את פטרה העיר הזאת שחצובה באבן. אנחנו ממש בקטע של זה ומתכננים לצאת כמה שיותר מהר. יש לי כמה שאלות בקשר לזה 1. האם יש מלון כלשהו שנוכל לשהות בו ואם כן איפה אני יכול למצוא מידע על בתי מלון באזור, ובכללי איך זה הולך, אפשר גם עם אוהל? 2. יש לנו רכב אבל בכל זאת האם יש סיכוי שנמצא תחבורה ציבורית ? 3. יעשו לנו בעיות בלעבור את הגבול? 4. האם יש עוד משהו לראות בדרך או במקום הזה חוץ מאת העיר שחצובה באבן? 5. האם יש פרט חשוב שלא שאלתי עליו שאלה? תודה לכל העוזרים! זה מאוד חשוב!

טיול לפטרה

על מנת שלא תסתבכו, באילת חברה בשם אקו טיולי מדבר הם ישמחו לקחת אותכם לירדן כולל פתרונות לינה. 765753-052 1-800233266

פטרה

פטרה אכן שווה ביקור. אם אתם רוצים להיות ממש תיירים אז יש טיולי רגולר היוצאים מאילת ליום טיול לפטרה וחזרה. יש גם טיולים ליותר מיום אחד. לגבי רכב. ניתן להעביר רכב לירדן אבל צריך לקחת בחשבון עלות גבוהה יחסית של דמי מעבר על הרכב וכן שהרכב חייב להיות על שם אחד המטיילים.ל עומת זאת טיול ברכב מאפשר לכם לשלב עוד אתרים ולהיות עצמאיים. לינה באזור פטרה אינה בעייתית במיוחד בעונה זו. יש בואדי מוסא מגוון גדול של מלונות ברמוץ שונות. לגבי לינת שטח, אני לא בטוח מה המצב בירדן. אם תסעו ברכב אני ממליץ על יום ראשון שיוקדש לאזור עקבה וואדי רם, שם תוכלו להצטרף לטיולי ג'יפים מקומיים (עם מגוון נהגים משוגעים שחלקם אפילו כבר עברו את גיל ה"בר מצווה"...) ואז ללון שם. יש שם מספר אוהלי אירוח מדואיים טובים וזולים, או להמשיך לקראת ערב לואדי מוסא ולישון שם. את היום השני הייתי ממליץ להעביר בסיור מקיף בפטרה, כולל עליה לאזור הפולחן במעלה ההר. שיהיה לכם טיול נפלא, וכמובן, להזהר אף פעם לא מזיק...

לא שאלת את השאלה הכי חשובה:

האם זה בטוח? התשובה: לא! יש הרבה התרעות חמות על נסיונות פיגוע בישראלים בירדן. מאד מומלץ לשקול את כל הטיול לאור זה. אל תקלו ראש!

תודה לכולכם

אני אשב על תכנון הטיול וארשום פה כשאני אחליט לבסוף תודה על ההזהרות אני אנחנו נהיה מאוד זהירים

למעלה