בקשר לחייל שנחטף.

silvio3

New member
אני מציע

שכולנו נתאחד ונפעל נגד אותם שמאלנים והממשלה הדפוקה הזאת לפעול נגד הפלסטינאים בלי רגש שיראו מי יותר חזק כאן

lior 30 rg

New member
הבודי קאונט מההתנתקות עומד

בערך על 100 פלסטינים בשקיות שחורות לעומת 2 שלנו... אני לא מבין...לכל אלו שצורחים מלחמה מלחמה...מה אתם חושבים, שיורים באקדחי מים? גם בצד שלנו יהיו הרוגים. תוציאו לכם מהראש מלחמה בלי נפגעים. הדילמה פשוטה: באיזו סיטואציה יהיו פחות נפגעים?

ולפני?

ב"ה עשינו מהלך כואב, כדי שיהיה שקט לא? אם בכל זאת יש לנו הרוגים, אז למה?

lior 30 rg

New member
אבל הרבה פחות

מתמטיקה אתה יודע לעשות לבד, כנ"ל לבנון אגב.

lior 30 rg

New member
ואגב, המהלך הזה לא כאב לכולם

לי אישית נמאס לממן התנחלויות ונמאס לי לעשות מילואים בתוך אוכלוסייה פלסטינית ונמאס מכל ההזויים האלו ביצהר ואיתמר ותפוח וחוות מעון ועוד היד נטוייה. המהלך כאב לך, ללא ספק, אבל לא לי, לפחות לא ברמה הלאומית. ברמה האישית, כן, כאב לראות אנשים עוזבים את בתיהם, כמו שכאב לי כילד לראות את פינוי סיני, אבל לא יותר מזה.

ולי נמאסים דברים אחרים אז?

ב"ה לי נמאס לממן את פעילות המשטרה השוברת ראשים של חברי בהתיישבויות. לי נמאס לממן את הח"כים הערביים שמטיפים נגד המדינה. לי נמאס לממן את הקצאת הכוחות למצעד הגאווה. לי נמאס לממן ביטוח לאומי לערבים ישראליים. נמאס לי עוד אלף דברים, מישהו שואל אותי? לא.

lior 30 rg

New member
נכון..בעסה לשלם על דברים שאתה לא

רוצה. לכן הולכים לבחירות ומצביעים עבור מי שלדעתך ישקף את האינטרסים שלך בצורה הכי טובה. הימין, מה לעשות התרסק. עכשיו, אני רוצה להבין משהו: לא ערבים לא הומוסקסואלים מי הלאה?

ghost7

New member
מסכים אתך בהחלט, לסעיפים הראשונים.

אבל הסעיף האחרון??? אתה, כמתנדב פעיל, בפורום של מתנדבים במסגרות המשטרתיות, ממליץ על ארגון מהומות בין אזרחים בתוך הארץ? את מי זה ישרת?

הבנת הנקרא חמודי,

ב"ה אני מעולם לא אמרתי לארגן מהומות. אמרתי שמהומות מהצד הערבי הישראלי, לא אמור להפחיד אותנו ואסור לנו לחשוש מזה. אכלנו את מהומות אוקטובר, ובמהומות הבאות אפשר להשיב להם מנה אחת אפיים. נמאס שאדם החי בקרבך כגייס חמישי, מרים ראש מידי כמה חודשים. לגבי למה שירתתי? בשביל לשרת. לא כי לך זה לא נאה. שאני על מדים הדעות שלי שמורות בכספת. ואתייחס לכל אדם, באשר הוא אדם כבן-אדם. אדבר אליו כאילו אני מדבר עם אבא שלי. בכבוד, בדרך ארץ ובשיא האורך רוח. כבן אדם מותר שיהיו לי דעות פוליטיות וחובה שיהיו. אך כשאהיה בתפקיד הכל נגנז עד לפשיטת המדים.

ghost7

New member
"הבנת הנקרא, חמודי"- נראה שמתאים

יותר כלפיך. "ו. לעודד בצורה שקטה הפגנות אלימות של אזרחים כלפי אוכלוסיה ערבית. לצור על מסגדים ביפו, עכו, לוד, רמלה." מה שבתוך הגרשיים- העתק סעיף ו' בהודעתך, ללא שינוי פסיק ממנו. מה אמורים להבין מקריאת אותו סעיף?

בוא אבהיר את עצמי:

ב"ה שלטון החוק, הוא ערך עליון על כל המשתמע מכך. שלטון החוק מתגמד במקרים מסויימים ונדחק לשוליים. אחד מהמקרים בהם שלטון החוק "זז הצידה" זה כשמדובר בחיי אדם. כאן, יש לנו חייל שבוי, לא אכנס לכל הבעיות הנלוות. אגע בנקודה: החייל צריך לחזור הביתה ו יהי מה. גם אם ימותו אלפים ועשרות אלפים. שהוא התגייס יש "אמנה" המחייבת לשמור עליו. במידה וכל הסעיפים שציינתי לא עבדו, והערבים ה"ישראליים" (טרוריסטים עם תעודות זהות כחולות), יעשו בלאגנים, מהראוי ששלטון החוק יזוז הצידה, על מנת להשיב להם מנה אחת אפיים. לגבי כל השאר, כבוד לאומי וכו', לא אכנס לזה כעת. מקווה שהבנת הפעם כראוי. לילה שקט.

hopeless17

New member
רדייה בנו ממשיכה...

ומכה בנו שוב ושוב עד לא די... מה יהיה היכן נמצא עצמנו עוד מס' חודשים בקצב הזה? חייבים לפעול. אנא הציעו דרכים בכדי שנוכל להשמיע קולנו.... הכל יתקבל בברכה (מכתבים--למי? הפגנות-- היכן ומתי?)

hopeless17

New member
האין גיבורים בעמי?

אין מישהו שמוכן לקום ולפעול למען עמו!!!?

למעלה