בקשר לחייל שנחטף.

hopeless17

New member
בקשר לחייל שנחטף.

שוב פעם אנו מוכיחים לעצמנו שעשינו טעות כשנתנו להם את עזה כשהוצאנו את האנשים שלנו משם החוצה וזרקנו אותם לקראווילות שאינם מקום מחיה לבני אדם(ומי שראה יודע על מה אני מדבר) ועוד לא הפסיקה הרדייה בנו הפיגועים בצורותיהם השונות וכעת חטיפת חייל אל המקום שבו חבריו של החייל החטוף לחמו ושמרו על תושבי ישראל שהחזיקו באדמה הנ''ל. למרות כל זאת וכמה שהוכחנו את עצמנו ונתנו וניסינו לנקוט עמדה פציפסטית השואפת לשלום והבנה קיבלנו סטירת לחי אדירה שלא תישכח לעולם. הקסאמים והפצמ''רים ממשיכים ליפול בערינו ומגיעים כבר לאשקלון שלא לדבר על שדרות הסובלת שנים על גבי שנים מיחס מחפיר מהממשלה מבחינת המצב הביטחוני בה. לא יעזור לנו לתת להם. ואני אומר ואתם מוזמנים לצטט אותי "אויבים יש להם לישראל וצריך לדעת משביעם רעב ומרעיבם שבע" כלומר ככל שניתן יותר הם יירצו יותר ואם לא ניתן להם כלום הם ישבעו ולא ירעבו עוד לאדמה שלנו. כעת נסתכל איש אל אחיו ונחשוב איך אנחנו יכולים למנוע את הנתינה הבאה שתהיה עוד שלב באובדן המדינה שלנו? מה נעשה כשנצטרך לחיות בפחד שמא בכל רגע ייפול על ביתנו טיל כלשהו או פצצת מרגמה כל שהיא? או שאולי ניתן למנוע את זה? איך נשמור על ילדנו ואחינו שלא יומתו או יחטפו ע''י בני בליעל שכמותם? והאם הגישה שלנו אליהם צריכה להמשיךך להיות שוחרת שלום? עד כאן אכתוב. שירן צורדקר. (הידוע גם כקוראק לורד)

צודק אחי ככה זה שנותנים יותר מידי

אבל אין מה לעשות כניראה זה מה שאנחנו, זאת המדינה שלנו... -רק שהחייל יחזור בשלום-

silvio3

New member
מה לעשות....

הממשלה שלנו נוהגת באיפוק ושקורה משהו הם מתעוררים פתאום זה מה שקורה שיש שמאלנים במדינה וגם התקשורת שמאלנית ומכפישה את המתנחלים שכל האירגונים השמאלנים יכולים לגור בעזה אם לא טוב להם כאן יפי נפש מפגינים נגד גדר הפרדה ובעד הערבים במקום שיפגינו נגד הקסאמים והפיגועים כל האלה שגרים בקיבוצים ולא ראו מזה באמת פרצוף ערבי יש לנו צבא חזק אז ייאלה למה לא נכנסים בהם קיבנימט? כולם מחכים עד שהטרור ישתלט עלינו ויעיף אותנו מכאן? חבר'ה תעזבו אתכם משטויות קדימה ניתן להם בכל הכח זה יהיה כואב לכל מלחמה יש מחיר אבל הפעם לא צריך לחכות עד שקסאם יהרוג איזה מישהו ואז ישאלו שאלות.

hopeless17

New member
כולם דואגים מה יגידו עלינו באו''ם .

לכן הם לא מגיבים בכוחניות הנחוצה בכדי לטפל בבני הבליעל האלה...

ilovebarbie

New member
מה זה קשור לפורום משא"ז ?

ולמה לערב נושאים פוליטים בפורום ? זה סתם גורר ויכוחים מיותרים, ואף אחד לא יוצא מנצח או צודק, חבל

hopeless17

New member
לכל הפחות..

נוכל להביע את דעתנו ולראות מה אנשים אחרים חושבים. וד''א הודעה זאת הוכנסה לפורום זה מכיון שזהו הפורום שבו ישנם אנשים שמעט מבינים בביטחון כמו בפוליטיקה ויוכלו להביע דעה כנה ומגובשת לגבי העניינים המדוברים בהודעה. מקווה שהסברתי את עצמי היטב. לילה טוב! קוראק לורד.

ghost7

New member
לא בדיוק!

רפול היה רמטכ"ל ידוע בדעותיו הקיצוניות. ועם יחסים "לא טובים" בתקשורת- מהרו אנשיה לערוך חגיגה על כל אמירה "חריגה" שלו (והיו רבות כאלה). אבל זכור לי ראיון בטלויזיה, אתו, לפני פינוי הישובים בסיני. נשאל איך זה "מסתדר" לו. השיב: "תראה. אני חייל. תפקידי לבצע הוראות ממשלה חוקית. לא לבקר אותן". והפינוי אכן התבצע ביעילות מרבית. ואת דעתו על כל העניין- לא השמיע אפילו דקה לפני שהגיש מכתב התפטרות. (דקה אחרי- השמיע בקורת מרה ובוטה, שמעטות כמוה נשמעו ). אז בצבא ובמשטרה- העסוק בפוליטיקה הוא "מחוץ לתחום". נכון שזה נושא שיחה עקרי אצל אנשי מילואים ומתנדבים, ב"זמן חפשי". אבל בכל מקרה- לא ב"מסגרות רשמיות".

אפשר בחמש שעות להחזיר החייל

ב"ה אפשרי תוך חמש שעות להחזיר את החייל הביתה בריא ושלם. צריך רק רצון, הרבה נחישות, והמון המון עוצמה. וכל זה מבלי שיעלה אפילו בחיי אדם אחד!. לעשות את הדברים הבאים: א. לנתק לעזתים את כל החשמל ואת המים. ב. להפסיק את הכנסת הפועלים מהרצועה לישראל. ג. להודיע להם, אם וכאשר חלילה החייל נפגע, אנחנו מוציאים להורג בלי רחמים 40 אסירים שיושבים בכלא הישראלי בגין רצח ומעורבות בטרור. ד. לבצע הרעשה בבומים על-קוליים שישברו בכל מרחב הרצועה את החלונות - יהיה להם נזק של מליונים האזרחים עצמם יצאו לחפש אותו. ה. להודיע לממשלה הפלסטינית שהם לא חסינים יותר גם אם הוא ימצא חי ושלם. ו. לעודד בצורה שקטה הפגנות אלימות של אזרחים כלפי אוכלוסיה ערבית. לצור על מסגדים ביפו, עכו, לוד, רמלה. לא צריך יותר מזה כדי שהחייל יהיה פה תוך כמה שעות. במידה והוא נפגע, להרוג אסירים - ולמחוק את רצועת עזה. את מדחת יוסוף הי"ד הפקרנו למוות בקבר יוסף בשכם. את שלושת החטופים הי"ד הפקרנו בלבנון. את רון ארד הפקרנו גם - וכעת יש לנו רון ארד נוסח 2006. אני מתפלא על העם שלנו, שהיה מופע זיקוקים בתל אביב באו 250 אלף איש. שהיה מופע בשבוע שעבר באו 100 אלף איש. שחוטפים חייל אף אחד לא מצייץ. ללמוד מה זה אחוות אחים מהערבים, ללמוד מהם על נחישות ותעוזה. כי רק הם יצליחו להגיע לאן שהוא, הצבא "הירוק" מהמדים דהה, אנחנו כבר לא צבא מרתיע, ולא כלום - סתם עוד עגמומיות אפורה שסופה למות ובקרוב.

מהומות? בשביל מה יש את ניסו?!

ב"ה ניסו שחם החכם הגדול, טוב רק להכנס במתנחלים? למה יש "אלות ומכת"זים"? למה יש את היס"מ וכו'? להפעיל אגרסיביות רק נגד מתנחלים? מה גם שאם הערבים ישתוללו, תאמין לי ישתוללו גם עשרות יהודים. לא בעיה ללבות יצרים אני מארגן חסימה של כביש 1 בשיחת טלפון. בשניה אפשר לגרום למהומות חזרה. ערבי שעובד בבניה, בעיה לתפוס אותו ולפרק לו את הצורה? הגזמת. אין עניין לערור אלימות - אך הערבים הרימו פה ראש וצריך לקצץ להם אותו. שיחזרו לפרופורציות הם יתפרעו, נשתולל גם, ותאמין לי שיש לנו היהודים כוח רב מהם. בעיה ללכת ללוד ולהדליק את הגיזרה? לא בעיה. תן לי ספרי צבע, ואני מדליק את המזרח התיכון, כותב על מסגד "מוחמד חזיר יבלות". ויש לך פה אחלה של ל"ג בעומר. אסור לגרום לבלאגנים, אסור לגרום לפרובוקציות, ואסור לעבור על החוק. אבל בו זמנית יש לנו אח שנמצא כעת בשבי, שצריך לעשות הכל על מנת שיחזור הביתה בשלום! יש גבול למה שאפשר לספוג ולחשוש מהבני דודים הנבלות שיש לנו. מצטער שאני ככה, אבל אני וערבים זה לא הולך יחד אני מתעב אותם.

hopeless17

New member
חברה לא להגיע לדעות פוליטיות או

הסתה וויכוחים. הבטחנו לחבר שלנו שזה לא יהיה פה.

hopeless17

New member
ידידי היקר זוהי דרך...

בוטה מידי שתגרום לכל אומות העולם לראות בנו כעם כובש ועובדה שעד עכשיו הם בינתיים תומכים בנו ואם היינו מתנהגים כמו שפירטת אני מאמין שמצבנו היה גרוע בהרבה כי יהיו המון מדינות שיתנגדו לדרכנו בדרכים שונות ואפילו עד למצב שבו הם ינסו לתקוף אותנו או למנוע מאיתנו דברים הנחוצים למדינה. וזה כמובן המצב שאנחנו לא רוצים שיהיה. בינתיים הנכונות הקרבית של העם היא אך ורק באמצעות איומים ותקוות שהחייל אכן בריא ושלם והוא יושב לביתו בקרוב.

silvio3

New member
איציק אני איתך

אבל אין ברירה המשטרה פועלת נגד יהודים בלבד

אשאל שאלה:

ב"ה הערבים אין להם לגיטימציה עולמית, אבל משיגים הכל. כסף דרך אירן במזוודות, נשק דרך מנהרות, פיגועים כי זה 'מלחמה בכיבוש' וכן הלאה וכן הלאה. אנחנו יש לנו לגיטימציה: הורגים בנו, טובחים בנו, יורים עלינו קאסמים, פיגועים, נסיונות חטיפה. מה יצא לנו מזה? - הכרה עולמית. באמת תודה רבה. לא רוצה הכרה, רוצה ללכת עם ראש זקוף ועם המון גאווה בלב. את זה אין לי. מה גם, שאם נדע לעמוד על שלנו, לומר: יצאנו מעזה, באנו במטרה לשלום, הבאנו את עראפת לפה ובנינו לו צבא. זה מתפוצץ לנו בפנים. סליחה טעינו. תתפסו את הרגלים תעופו. אם לאמריקאים היה מותר להכנס לעירק! לנו מותר להגן על עצמינו. אני מקווה שאני מספיק ברור.

lior 30 rg

New member
מה הקשר לזקיפות הקומה הלאומית?

מה שאוכל אותך זה שכמה עזתים, הצליחו בפעולה פשוטה יחסית, להשמיד מרכבה סימן 3 עם כמה רימונים ואר פי ג'י, לנטרל נגמ"ש, לרתק עמדה ממגונת ולהתחמק עם שבוי. ויותר גרוע מזה, אפילו לא פגעו באזרח אחד. מצטער לומר לך, זו היתה תקיפה שבכל מקום נחשבת כלגטימית. אתה טוען שהם במלחמה איך, זו פעולה מלחמתית נטו, כנגד צבא שמצוייד יותר טוב מהם. הצליח להם הפעם וזה אוכל אותך. הכניסו לנו הפעם ובכללי המשחק המקובלים במלחמה.

lior 30 rg

New member
כן בטח.....

מליון וחצי איש ברצועה תוך חמש שעות יסרקו את כולה ימצאו יהרסו ישמידו... מה אתה, בן 5?

silvio3

New member
איציק אני מסכים

לכל מילה שאתה אומר אבל מה לעשות שיש במדינה הזאת......י-פ-י נ-פ-ש שלא אפכת להם מהיהודים במדינה הזאת אלא רק מעניין אותם הזכויות של הערבים חבורה של בני.... ממשלה שהתכנית שלה היא לפנות יהודים מביתם במקום לפעול נגד הערבים והבנייה והשתלטות הבלתי חוקית שלהם כל עוד יהיו שמאלנים במדינה בחיים לא נוכל להיכנס בהם כמו שצריך ואת כל מה שרואים בתקשורת שעוקרים עצי זית שנשתלו לפני 10 שנים אלה הם השב"כ שעושה את הפעולות האלו כדי להכפיש את שמם של המתנחלים איציק הלוואי וכן ירבו כמוך וכמוני לדאגה הבטחונית שלנו ורק שלנו וכן ירבו מתנחלים

למעלה