בקשר לחיבוק ייטב

בקשר לחיבוק ייטב

לגבי החיבוק אני מכדיף מציאותי לא וירטואלי מעדיף לישון יחד מחובק כל לילה ולקום יחד... לא יקרה אה... השמש תזרח .. אכן אבל האושר שלנו מה? שוקע .. הכנות שלך לא הרחיקה אותי ממך את לא מוכנה להתמקד באחד ורוצה הכל מהכל את כולם יחד בפתח דלתך אני ... הפרש הבודד שרוצה מעט כבוד ויחס ראוי רוצה להכיר אותי? בלי הקישוטים סביב ככה שזה רק ההחלטות שלך להמשיך עם כולם ולא עם אחד שמרחיקות אותי ולא הכנות... :(

עצה פרקטית...

לא הולך לעשות תהחלטות בשבילך ולהיות מגעיל את מספיק גדולה... אני אמרתי את שלי... רוצה אותי? בלי קישוטים סביב כנ``ל מצידי אולי לך יש הצעות פרקטיות אחרות לי? ממש אין זה מינימלי לדעתי... קצת כבוד יחס נורמלי ומעט יחס הוגן והדדי

ייטב

New member
`` תן לי סיבה לרגע, רק את כף היד...``

אולי תנסה לפתוח מייל חדש? אני לא מבקשת שתוותר על הכבוד שלך לא מבקשת שתיתפשר אבל איך אדע שאתה הוא האחד ולא אחר? תבין אותי אני לא רוצה לצאת קרחת מכל הקצוות אני בס``כ מייחלת למה שאתה מייחל אני פשוט יותר פתוחה וזורמת זה לא מעיד על ההתנהגות שלי במערכת יחסים זה פשוט מראה שאני באמת רוצה למצא את החד ואולי הוא אינו בינכם אבל אם לא אבדוק לעולם לא אדע ובכדי להרגיש שלמה אני צריכה קצת יותר מכמה משפטים או לחילופין הערות גנאי שלך זרוק לי עצם תהיה הוגן אל תנטוש את המערכה.

ייטב... יודעת מה...

אני אתן לך תאימייל שלי אם את כל כך מתעקשת כניראה ששם משהו עמוק בפנים אומר לך לא לוותר אז אני אתן צאנס קטן... הנה העצם אני לא נוטש הפעם אני אהיה זה שיבין ויתחשב אחרי הכול מערכת קשר רומנטית רצינית בנויה על הבנה התחשבות הדדיות כנות השקעה ... אז הפעם אני אתחשב ואבין ולא רק הפעם נקווה שאני אצטרך תדעי להיות כמוני.... אני נותן לך תאימייל וכמו שאמרתי צאנס קטן ועצם כבקשתך... אני מעדיף הזדמנות כי את לא כלב... ומעכשיו עד יום רביעי הבא זה שבוע... בשבוע הזה את תלמדי להכיר יותר מכמה משפטים בסוף השבוע אנחנו חותכים או ממשיכים לבחירתנו..... מסכימה?

אל תתגרי במזל ... ו...

אני סומך על המילה שלך לא צריך עורך דין בעצם את עורכת דין חחחח :) ממולחת אחת... הסכם בכתב יש פה כבר... ולהזכירך עד ערב יום רביעי הבא כך אני אצא יותר מבסדר והרבה יותר מפייר...

ייטב

New member
שאלה אחת קטנה לפני שאני ...

באמת פורשת. איפה העצם? הכוונה למייל שלך? אם לא תספיק לתת לי אותו לפני שאני הולכת לישון אז המייל שלי רשום פה איפה שהוא ונתעדכן כבר. רע בטוח לא יצא מזה אולי אפילו תופתע לטובה.

הנה היא...

[email protected] קיבלת? תגידי אם קיבלת וגם לילה טוב לך למקרה שתמהרי לקפץ כמו איילה למיטה לבד ובלעדי לעת עתה :( ללא חיבוק ומישהו שינשק בבוקר ואם היית נחמדה אולי גם ארוחה ופרח לא יזיקו.. דיי... לדיבורים.. קדימה למעשים - רגע רגע בבוא העת אם יהיה הרגע הנאות ...

למעלה