בקשר לחזיר

דתי 188

New member
בקשר לחזיר

לדעתי מאוד מתאים למדינה למכור חזיר כי היא נמשלה לחזיר ואני יסביר למה, חזיר זה דבר מאוד משוקץ ביהדות עד כדי כך שיש המקפידים לקרוא לו בשר ``דבר אחר`` נשאלת השאלה מה נשתנה חזיר משאר נבלות וטרפות אלא חזיר שונה כי כידוע הסימנים בבהמה אם היא טמאה או טהורה הם: מעלה גרה ומפריס פרסה. (במאמר המוסגר כל בהמה טורפת היא טמאה ולא טורפת היא טהורה מה הסימנים לזה שהיא לא טורפת 1 מעלה גרה כלומר לועסת בולעת מקיאה בחזרה אוכלת בחזרה וזה מוכיח שאין לה כח בשינים לטחון אלא צריכה קודם לבלוע 2. מפריס פרסה- שהיא לא דורסת ברגלים וכשיש לה סדק זה אומר שאין לה כח ברגלים לדרוס.) חזיר זה החיה היחידה שכלפי חוץ הוא פושט טלפיו ומראה כשר אני יש לו פרסה ושוסע שסע אבל כלפי פנים הוא טמא הוא לא מעלה גרה כך בדיוק המדינה כלפי חוץ היא קוראת לעצמה ``ישראל`` ``מדינה יהודית`` פושטת עוד כמה טלפים להראות שהיא כשרה אבל בתוכה היא מזוהמת ואנטי יהודית לכן הקטע של החזיר מאוד מתאים למדינה הזאת. לא כך?

פושטי טלפיים ?

לשם מה ? על מנת להישחט על מזבח אלהיך ? השכחת שסימני הטהרה=טלאי צהוב ? שבמקום שאלהיך יבוא לעזרת הנטרפים, הרי הוא נוסף על טורפיהם, ורק את בשר החלשלושים מתיר הוא לאכול, ואף להקריב על מזבחו המנואץ והמתועב. ומוטב להיות חזיר חי מאשר קדוש מעונה.

דתי 188

New member
כל מה שנאסר בתורה

כל העבירות שהבורא הזהיר עליהם הוא ברא בטבעם שהם כמו סם המוות לגוף ולנפש והם משחיתים והורסים ושורפים את הגוף ואת הנפש חיות טורפות טמון בהם הרע הם טמאות ואסורות לאכילה בהמות לא טורפות הם מותרות לאכילה הם נבראו לשמש את האדם שמשמש את בוראו אתה נראה ששבעת מהרבה נבלות וטרפות אתה בעצם בעל חי בדמות אדם לכן ספק גדול אם מותר לך מוסרית לשחוט בהמה ולאכול אותה כי היא לא נבראה בשבילך. בקשר לקרבן תאמין לי שהבהמה נהנית להיקרב לקורבן לפני הקב``ה זה עילוי לנפש שלה.

shahril

New member
../images/Emo6.gif כתב דתי 188 : "בקשר לקרבן תאמין לי שהבהמה

נהנית להיקרב לקורבן לפני הקב``ה זה עילוי לנפש שלה." מתי שאלת איזה שור / כבש / עז ממה הוא נהנה בחייו ? ואיזה שור / כבש / עז ענה לך אי פעם על השאלה ממה הוא נהנה בחייו או במותו ?

רבינו הקדש

סבל ממיעיו ומשיניו במשך כ13 שנה. וזעקותיו הדהדו יותר מצהלות סוסיו. בגלל שאמר לאותו כבש המובל לשחיטה, שילך, כי לכך נוצר ! והאם גם שרופי אושויץ לא סבלו ? כעדות החזיר יעבץ בחושך המתים על המומתים על חילול השד שאינם סובלים

shahril

New member
../images/Emo127.gifכל הנשחטים "נוצרו" כביכול "לשחיטה"

אז למה דורשים להעמיד רוצחים למשפט ? אם נועדו הנרצחים למות , במה אשמים רוצחיהם ? רק ההגיון הדתי לפיהו כבש נוצר לשחיטה , הופך את משפטם של רוצחים ללא הגיוני.

הרזבם

New member
משתמשים באשמים על האשמים

יש תשובה לשאלה זו. כביכול, הרוצחים פוגעים באלה שמגיע להם להירצח (מסיבות שונות, עונש, תיקון וכו'...). וגם רוצחים מקבלים את עונשם על פי המגיע להם משמיים... פתרון נאה.

shahril

New member
הטענה שהזכרצת מוכרת לי אבל ברור לי

שמקורה רק בדת והיא חוזרת על עצמה מפי יהודים דתיים... מה עוד ששנינו איננו מאמינים בה ולא נקבל אותה.

הרזבם

New member
אתה צודק

אני רק טוען שלדתיים תשובה לכל דבר. ולא משנה עד כמה הזוי יהיה. כך למשל, הטענה שהבהמות נהנות מהקרבתן לאלהים, או מאכילתן על ידי אדם משום שכך הן מועלות לדרגה רוחנית יותר, היא חלק בלתי נפרד מהזיות הדת.

האם גם האדם נהנה? כאשר

תהיה נבלתם למאכל לעוף השמים ולבהמת הארץ ? או כי תאכלנה נשים פריים עוללי טיפוחים בעוון אבותם שמשכנו את בניהם ? שהלא על פי חזל, ישראל אמרו שבניהם יהיו הערבים שישמרו את התורה. ולולי ישמרוה יאכלו את בשר בניהם ובנותיהם.

הרזבם

New member
נהנה?

בחייך. זה איסור חמור בתורה! אסור ליהנות! אלא אם כן אתה מתעטף בזיו השכינה ולומד תורה - רק אז מותר לך ליהנות. >שהלא על פי חזל, ישראל אמרו שבניהם יהיו הערבים שישמרו את התורה. ולולי ישמרוה יאכלו את בשר בניהם ובנותיהם.< אני לא נתתי להם שום אישור לדבר בשמי. מה איתך, אתה נתת? מצד שני - זו לא הפעם הראשונה בה חזל דיברו שטויות...

מזכיר את קין

שאם האהבל זבח לאליל הבעל ``מבכורות צאנו`` למרות שנאסר על המין האנושי אכילת בשר, מה פלא אם קין שלח אותו לחפש אם ישנם 72 בתולות בגן עדן ! ולפלא שאותו רוצח קיבל חסינות ``כל הורג קין שבעתיים יוקם``!

shahril

New member
כתב דתי 188 : "החזיר מאוד מתאים למדינה הזאת."

חזיר = שוטר. מדינה שמגרשת את אזרחיה מבתיהם ומשליטה עליהם קלגס חבר מאפיה היא מדינת דיר חזירים.

מדינה המגרשת את אזרחיה ?

כאשר עשו, כן ייעשה להם ! שלמרות אזהרת הכתוב ``ולא תיסוב נחלה ממטה למטה`` עכ``ז אחר שהכושי עשה את שלו, ששבט שמעון סייע לשבט יהודה להלחם על נחלתו, היהודים לא עמדו בהבטחתם. ונישלו את השמעונים מנחלתם במלוך דוד. ועיין ברשי דה``א ד החל מפסוק כז

מה עם איבריו של חזיר?

אתה יודע שמבצעים המון השתלות של איבריו הפנימיים של חזיר אצל בני-אדם (משום שלפחות בחלק מהאיברים כמעט אין הבדל בין רקמות איבר אדם ורקמות איבר חזיר)

לנשמה אין רקמות,

מצד שני - לא היית מעדיף שישתילו לך רקמות כבד של חזיר במקום למות?

ואני מכיר את המיעיים של חזל

שדומים למעי של חזיר. וע``כ למרות שכל הדיינים נהגו כרבי אלעאי שמותר לזנות אך אסור להיתפש על חם, ואותו רב יהודה שגזר תענית על מות החזירים בהיות ולדבריו מעיהם דומים למעי אנושי, והוא אשר נידה את אותו ראש ישיבה שנהג כרבי אלעאי ``ילבש שחורים ויעשה מה שליבו חפץ``

למעלה