בקשר לחזה...

fcfighter

New member
בקשר לחזה...

אני באמת רוצה תשובה וההודעה הקודמת עברה כבר לדף הקודם... האם אפשר לשנות את העקמומיות של פני השטח של החזה ? אני יודע איך השריר בנוי אבל אולי אפשר לגרות רק חלק מסוים של השריר, את החלק הפנימי של החזה. אני יודע שיש אימונים שבהם אני מרגיש את החזה הפנימי שלי מאומץ ויש אימונים שלא, תלוי בתרגילים שאני עושה. וגם קראתי שאם עושים רק תרגיל מסוים אחד על החזה לדוגמא קרוס הצורה שלו תשתנה ואם עוברים תרגיל נגיד ללחיצה אז אחרי כמה זמן הצורה שוב משתנה

sowhatt

New member
רמי , שרשור שאלה שקשורה לחזה..

יש לך קישור לתרגיל "סנדויץ´" בפרפר במקרה? בכל מקרה, אתה יכול לומר על אילו שרירים התרגיל הזה עובד, ומה ההבדל בינו לבין פרפר רגיל, והאם כדאי לשלב אחרי 3 סטים של פרפר גם את ה"סנדויץ´"? מישהו אמר לי במכון שהתרגיל הזה יעשה לי יותר הפרדה בין צדי החזה, יעני הקו שמפריד. משהו כזה.... הסבר ?

wakka

New member
כמה זמן אתה מתאמן?

כי אני מתאמן זמן קצר למדי בחדר כושר, ולפני שהתחלתי להתאמן לא היתה לי ה"הפרדה" של החזה, אבל עכשיו יש לחזה צורה כמו שרציתי, ואני מתאמן בפרפר לחיצה בישיבה ולחיצה בשיפוע עליון. סנדויץ אני לא יודע מה זה אבל אני רק אומר שכל תרגיל חזה שהוא שעושים עוזר...אצלי זה עזר.

חזה

צר לי לאכזב אותך, אין אפשרות לעבוד רק על חלק משריר החזה. הדבר היחידי שניתן הוא לתת דגש לחלקים העליונים או התחתונים בחזה וזאת עקב עצבוב שונה וכיוון סיבי שריר שונים. בשורה התחתונה הורדה של מסת שומן ועליה במסת השריר בחזה תגרום לשריר החזה שלך להיות בולט יותר ע"פ צורתו הגנטית.

fcfighter

New member
ומה בקשר לא-סימטריה

בין צד שמאל לימין, האם אפשר לתקן ?

אלי ו.

New member
נסה לעבוד יותר עם משקולות יד

לחיצת חזה, FLYS עם משקולות יד יעזרו לחוסר הסימטריה. בתרגילים בהם שני צדי החזה עובדים במשותף יש נטיה להעמיס יותר על הצד החזק. עבודה עם משקולות יד תמנע את זה. עם הזמן הצד החלש יתחזק ויהיה פרופורציונלי. למשקולות יד יש עוד יתרון, טווח תנועה גדול יותר.

למעלה