בקשר לחול המועד

earth station

New member
בקשר לחול המועד

האם מותר לי לבקש בחול המועד סוכות ממישהו שיביא לבית שלי כמה רמקולים כבדים ועוד מכשירי חשמל ואלקטרוניקה, כדי לבדוק עד כמה המוצרים מתאימים לי? במידה ואני לא משלם כסף מתי שעושים לי את זה? ואם בנוסף לזה אם אני מחכה יותר מידי אז יש ספק שהערך של הרמקולים ירד ואני אצטרך כדי להחליף אותם באחרים ואז כתוצאה מזה אני אצטרך לשלם עוד 2000 שקל בנוסף לתשלום שיש לשלם, אז האם במיקרה כזה כדי לדעת אם הרמקולים שאני מעוניין בהם הם טובים בנוסף לשאר מכשירי החשמל והאלקטרוניקה הקשורים להם אז האם במיקרה כזה מותר לי בחול המועד לבקש ממישהו שיביא לבית שלי כמה רמקולים כבדים ומכשירי חשמל ואלקטרוניקה כדי ליבדוק עד כמה המוצרים מתאימים לי? במידה ואני לא משלם כסף מתי שעושים לי את זה?

earth station

New member
הודעה מתוקנת

בקשר לחול המועד האם מותר לי לבקש בחול המועד סוכות ממישהו שיביא לבית שלי כמה רמקולים כבדים ועוד מכשירי חשמל ואלקטרוניקה, כדי לבדוק עד כמה המוצרים מתאימים לי? במידה ואני לא משלם כסף מתי שעושים לי את זה? ואם בנוסף לזה אם אני מחכה יותר מידי אז יש ספק שהערך של הרמקולים ירד ואז אם אני אצטרך להחליף אותם באחרים ואז כתוצאה מזה אני אולי אצטרך לשלם עוד 2,000 שקל בנוסף לתשלום שיש לשלם,כדי להחליף אותם באחרים,ואז אני עלול להפסיד 2,000שקל, אז האם במיקרה כזה כדי לדעת אם הרמקולים שאני מעוניין בהם הם טובים בנוסף לשאר מכשירי החשמל והאלקטרוניקה הקשורים להם אז האם במיקרה כזה מותר לי בחול המועד לבקש ממישהו שיביא לבית שלי כמה רמקולים כבדים ומכשירי חשמל ואלקטרוניקה כדי ליבדוק עד כמה המוצרים מתאימים לי? במידה ואני לא משלם כסף מתי שעושים לי את זה?

למעלה