בקשר לחולי סרטן

בקשר לחולי סרטן

נתן זהבי ברדיו ללא הפסקה קרא היום למרי אזרחי מכיוון שלא אישרו את התרופה של חולי הסרטן בתוך סל הבריאות ונדמה לי שיש גם הפגנה של חולי הסרטן ביום א בשעה 11 בבוקר ואני מברך את נתן זהבי ואת חולי הסרטן בכלל על אומץ ליבם שאצלם זה עניין של חיים ומוות מכיוון שיש כאלה שאין להם את האפשרויות לממן את התרופה בכוחות עצמם ובושה וחרפה למדינת ישראל, דרך אגב אני חושב שגם אנחנו יכולים להצטרף אליהם על התרופות שלא אושרו לחולי אפילפסיה

רונימן

New member
תומך במאבק חולי הסרטן

המדינה לא יכולה להפקיר את החולים מכול סוג שהוא יש להיצטרף ולעזור גם לחולי סרטן מעי הגס שיוכלו לקבל את התרופות. רונימן

עלי לציין

שההפגנה תיערך ביום א` רק אם ממשלת ישראל לא תכלול עד אז את התרופות לחולי הסרטן, (איפה הגמלאים כשצריכים אותם )

נתן זהבי פירסם

את מיספרי הטלפון של הלישכות- במטרה שאזרחים יתקשרו וידרשו ... לשכת הנשיא: 6707211 - 02 פקס' 5611033 - 02 לשכת ראש הממשלה 6705512 - 02 פקס' 5664838 - 02 משרד הבריאות 6705811 - 02 פקס' 6787662 -02

היתה הפגנה

שאורגנה או ניתמכה ע"י נתן זהבי. אני מאחל להם הצלחה, רק ערוץ 1 תמך בהם.היה חבר הכנסת מהמפד"ל, ממנו הבנתי(למדתי), שאין טעם בהסברים לוגיים , רק הסברים על מיסכנות עוזרים, הם מפעילים את הלחץ. היה שם עוד נציג ציבור שפועל בשם העמותות, וגם ממנו הובן, שהממשל אטום. היו שם מישפחות שקרוביהם חולים בסרטן, וכולנו מבינים את הכאב. הסוד הגדול הידוע לכול, הציבור לא מאמין בעצמו. אדיש לחלוטין, כול הכבוד לערוץ 1 , ששלח נידת ושידר , את הערוצים האחרים הנושא לא מענין, או לא נושא רוחים.

ygrin

New member
יוסי

שלום הבן שלי חייל והוא לוקח טגרטול 2 כדורים ביום של 400 מל' יש לו לפעמים רעידות בגוף בעיקר בשעות הבוקר הנירלוג הציע להחליף תרופה האם יש מישהו אם מקרה דומה תודה..

למעלה