בקשר לזר...

• פותח הנושא ST
  • פורסם בתאריך

אדנהר

New member
אז זריקת הזר מה מסמלת ????

את האנגלו או את הסקסית. אגב, ללבוש משהו חדש בליל הכלולות זה משהו שנותנים לחתן (כמו טלית) כדי שיברך שהחיינו. כשהו מברך שהחיינו הוא עושא זאת קרוב לכלה, פעם לרוב היה מרוויח 2 דברים חדשים, היום אין ספק, כשמקפידים - הטלית חדשה
אז זהו סגרנו מעגל עם פורום חתונות גם אותו העברנו אלינו..

צפנתי

New member
../images/Emo12.gifואני כבר חשבתי...

לא כדאי להתאמץ...ממילא הסיכוי של זוג שמתחתן היום להשאר יחד הוא 50% בלבד. הזרים לא היו על השולחנות אלא בידייים של הכלה והשושבינות. אגב, זה מזכיר לי סיפור נחמד על ידיד מאד טוב שלי שהולך להתחתן עם בנזוגו מזה שנים. (מסיבה וחוזה, חופה יהודית/קידושין לא יהיו שם כמובן). נסעתי איתם למשתלה לערוך קניות למרפסת שלהם, ואז נפתח נושא שלא חשבתי שהוא קיים כששני גברים מתחתנים. האחד עומד ליד שולחנות התבלינים ומפנטז (איתי) על סידור של עציץ תבלין על כל שולחן עם מפיות כתומות, והשני עומד ומפלבל בעיניו, ומתפלל שכל זה כבר יגמר ויהיה מאחוריהם. טוב שהם לא צריכים לבחור שימלה...חחח...

אדנהר

New member
נראה שאצלך זה רק עניין

של זמן עד שתעברי לשבי ציון. חוץ מזה הכוונה לזר לא רק של הכלה (האם יצא לך פעם להיות בחתונה שיש חתן וכלה-Famale) אלא בסידור על השולחנות, לפני שאוכלים את הבורקס כבר האורחים רבים מי יקח את הזר מהשולחן.

צפנתי

New member
נכון...הבנתי אותך...

רק שהדגשתי שהזרים המדוברים היו לכלה והשושבינות. והייתי בהמון חתונות (בתור מלצרית) ולקחתי המון זרים...(מהשולחנות) כש"קיפלנו" את החתונה ללא הוראות מה עושים עם הפרחים, והיה ברור שהם הולכים לפח. בחתונה של שני גברים/שתי נשים אף פעם לא הייתי, והעומס הכלכלי והנפשי של הארועים הללו (הצ'יק, ללבוש חגיגי) די מעיקים עלי. אז גם לזו אני לא אלך. נמאס לממן את השמחות של כולם, מה גם שברור שזה חד צדדי (אני לא אתחתן). ואגב...כבר מזמן אני עברתי לשבי ציון.

אדנהר

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif את והראש שלך, התכוונתי

לחתן M, כלה F, בסקטור שאני מסתובב זה זוג שגרתי ולא יוצא דופן (כמעט אמרתי מוזרות).

צפנתי

New member
בחיי, לא מבינה מה לא הבנתי פה?

בטח שהייתי בחתונות של זוגות מעורבים. (M/זכר+F/נקבה). הייתי בהמון כאלה. כנראה לא מבינה פה משו מסובך. ברור לי גם שאנשים לוקחים ת'זרים מהשולחנות. מכל סוגי החתונות.

גבי 26

New member
עדיין לוקחים זרים?../images/Emo2.gif

משולחנות???....את זה היו עושים כשהייתי קטנה! עברו מאז הרבה מים בירדן, מענין שזה מנהג שהשתרש כאן.

אדנהר

New member
בתור מלצרית או אורחת ?

ולמה אצלך זה ברור שזה חד צדדי ? ולמה אני לא יורד ממך בנושא הזה ?
יש אישור לשבור את הכוס.

צפנתי

New member
חח....אתה חמוד אתה.

בתור מלצרית, לא בתור אורחת. וגם זה, לאחר שהחתונה כבר קופלה ולא היו הוראות ממי ששזר א תהזרים שצריך לארוז משהו חזרה. פשוט לפני הזריקה לפח אשפה. (בגנים מקפלים הכל/זורקים לפח, באולמות זה משו אחר). למה חד צדדי? כי אני לא אתחתן. (אתה יודע, אפשר זוגיות/משפחה/אפילו צאצאים גם בלי לשבור כוסות). חוץ מזה אני נגד לשבור חפצים סתם, זה לא סביבני.

אדנהר

New member
חשבתי להזמין אותך לטיול ב

יוון, אבל קלקלת את התוכניות. ליוון יוצאים רק עם מי שיודעת לשבור צלחות בין האוזו והסיראקי. ולך אין את זה. |אוזו|

shlumbergera

New member
זה נראה כמו הקטע של למשוך בצמות

לילדה הכי חביבה עליך וכמו לתת כאפות לילד הכי נחמד
אתם יודעים שבמסרים אפשר לדבר בפרטיות מוחלטת????????

למעלה