בקשר לזר...

• פותח הנושא ST
  • פורסם בתאריך

ST

New member
בקשר לזר...

זה בהמשך לשרשור שפתחתי בשבוע שעבר, אבל הוא ישן מדי כדי להקפיץ אותו ( http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=465&msgid=67342505 ) אז החתונה היום.
סידרתי את הזר (מצורפת תמונה), ועטפתי בנייר לח (מגבת נייר, זה טוב?) ובנייר כסף, כמו שהוצע לי. השאלה שלי היא: האם להשאיר כך עד הסוף הערב? כלומר את הקישוט של הטול והסרטים וכו' - לשים על נייר הכסף? או שאולי עדיף לשים את הזר בארגטל קטן עם מים, ופשוט שעתיים שלוש לפני החתונה (קצת לפני שצריך לצאת) להוציא מהמים ולסדר את הקישוטים? נראה לי שכדאי שזה יהיה לח עד סוף הערב, אבל אני לא יודעת איך להשאיר את זה שגם יהיה לח וגם מקושט. תודה רבה, גם על העצות מהשרשור הקודם, הן היו נפלאות ועזרו לי מאוד.
אסתי.

ST

New member
תודה. ../images/Emo140.gif

יש לי ניסיון בעיצוב, אבל זר כזה (ועוד לאירוע כל-כך חשוב) - עוד לא עשיתי. תודה מעומק הלב.

טסונמי1

New member
חשוב מאוד להשאיר במים עד כמה שניתן

במקום קריר-זמן קצר לפני החתונה ניתן ליבש את הגיבעולים ולשים את שאר הקישוטים

ST

New member
תודה!

במים ממש (אגרטל)? או שהפתרון של הנייר הלח והנייר כסף עליו - עדיף?

Michelle1

New member
../images/Emo45.gifכל הכבוד!

עשית עבודה נהדרת. את הסרטים והטול להוסיף רק ברגע האחרון. הם לא כל כך יפים כשהם רטובים
וגם לא כל כך נעים להסתובב עם זר רטוב ביד שמטפטף לך על השמלה שעלתה $$$$$ ביום המאושר של חייך. מזל טוב לחברה!

ST

New member
תודה רבה!

אכן, חשבתי שכך עדיף (את הזר שלי לחתונה הביאו לי באגרטל עם המים, וייבשו קצת כדי שאני אוכל לקחת אותו.
) תודה!

Riki10

New member
זר הכלה מקסים!../images/Emo49.gifלזוג המאושר../images/Emo23.gif

כל הכבוד על הזר היפה.

ST

New member
תודה לכולם!

נרשמה התלהבות מצד הכלה למראה הזר, ולמען האמת, כשהיא ראתה אותו, היא אמרה: אסתי, את מתאימה לזר (הבגדים שלי באמת היו לבן-בורדו-שחור.
מצורפת התמונה של הזר המוכן - ביד של הכלה.
ותיכף אצרף עוד תמונה של הזרים הקטנים שעשיתי לשושבינות...

ST

New member
הזר הקטן

כדי לא לחשוף את הנפשות הפועלות, חתכתי את התמונות והשארתי רק את הזרים...

אדנהר

New member
לא כדאי להתאמץ מידי, ככל שהזר

יותר יפה ויותר מרשים, האורחים יסחבו אותו (הביתה) יותר מהר. לפי התמונות, אין סיכוי שהזר לא ישאר עד לשבירת הכוס.

ST

New member
יש סיכוי..

אנחנו באמת לא יודעים איפה הוא עכשיו (אולי הכלה יודעת. לי הוא נעלם מהעיניים בערך כשהלכו לחופה). לא נורא. זה עשה את שלו. ובדרך-כלל אלא אם ממש חשוב לשמור את הזר (למשל אם זה פרחים מלאכותיים או שרוצים לייבש) - אז לא נורא. שישמח גם מישהו אחר. אצלי בחתונה - לא ידעתי לאן הזר נעלם, ואז גיליתי שהוא באוטובוס לעיר אחרת, עם חברה שלי... היא התארסה כמה ימים אחרי זה.
אז אולי זה סגולה? ומי אני שאמנע מאנשים להתחתן?

shlumbergera

New member
לא עושים מן טקס כזה שבו כל הרווקות

מתאספות מול הכלה, לאחר החופה, והיא משליכה את הזר ומי שתופסת היא ה"מאושרת" הבאה בתור? אוי הציניות... זה מגיע עם השנים

ST

New member
מממ... נראה לי שזה טקס נוצרי

או משהו. אז אולי לקחנו את זה בלי להשליך את הזר.

shlumbergera

New member
לא "נוצרי"-אין כאן סממן דתי אלא

מסורת בלבד. כמו ה: "משהו ישן, משהו חדש, משהו כחול": שלושה פריטים שהכלה לובשת/נושאת על גופה, למזל טוב, למי שמכיר את המסורת האנגלוסקסית. כך גם האמונה שהזר, ששימש את הכלה בעת נישואיה, מביא עימו "מזל טוב=נישואין" לרווקה שתתפוס אותו במעופו

למעלה