בקשר לזיכרון...

בקשר לזיכרון...

יש לי מחשב פנטיום 2 ישן יחסית, יש לי שם זיכרון שכתוב עליו BAR DOR רציתי לשאול דבר ראשון אם יש זיכרון שנקרא DOR ואם אני יכול לשים בלוח אם שלי במקום זה זיכרון של SDR או DDR? תודה מראש, אורי...

frankthe

New member
כמה דברים ../images/Emo13.gif

1. פנטיום הוא מחשב מיושן. נקודה! 2. אני לא יודע מה זה bardor? זאת מדבקה על הזכרון? 3. לפנטיום 2 היו זכרונות sd-ram שנראים כך: http://images.google.co.il/images?q=sd-ram&hl=iw שים לב לצורה של הזכרון בתחתיתו - מעין 2 חורים למטה. האם זה הזכרון שיש לך?

TriPax

New member
../images/Emo58.gif לא נכון....

בSDRAM יש שני רווחים בחיבורים למטה (היכן שהכרטיס פוגש את לוח האם) - רווח אחד באמצע (פחות או יותר) ורווח אחד בין האמצע לקצה. ב-DDR יש רק רווח אחד במרכז. אם תנסה להכניס כרטיס DDR ללוח אם שהוא רק עבור SDRAM אתה פשוט לא תליח כי הכרטיס לא מתאים מבחינת הרווחים לחיבורים שבלוח האם. אם תנסה בכוח אתה תשבור את הכרטיס/לוח האם.

frankthe

New member
קודם כל

תסתכל טוב בתמונות - תראה משהו שאני לא ראיתי. תגיד לי מה זה. אוקי? דבר שני - זכרון ddr שונה במבנה ובגודל מזכרון sdram - תנסה להכניס אותו - לא תצליח כי פיסית זה לא אותו דבר. so??? בכל מקרה - למחשב שלך - רק sdram, קרוב לודאי - רק במהירות 33, 66, 100 הרץ. כל טוב!

frankthe

New member
מי? אני???? ../images/Emo5.gif

וחוץ מזה - למה אתה מגלה?
וחוץ מזה - לא העתקתי!

למעלה