בקשר לזוגיות

הדר לו

New member
בקשר לזוגיות

שלום רב אני חדשה כאן ואשמח לקבל עיצה שמי 5.4. 200 / 30. 6. 7. 6. 50 ושם בן זוגי 200. 6. 2. 200. 9 / 80. 200. 30. 6. 2 החלטנו להתחתן רציתי לברר מה התאריך המתאים לנו במהלך חודשי ספטמבר, אוקטובר ואפילו נובמבר. אפשר אפילו תאריכים אלטרנטיבים ולא רק תאריך אחד. דרך אגב התחלנו את מערכת היחסים שלנו בתאריך 07/12/97 תודה רבה

הדר לו

New member
שכחתי לציין

תאריך הלידה שלי הוא : 18/08/78 ושל בן זוגי : 09/04/77 תודה רבה

הדר לו

New member
ועוד דבר קטן

פשוט אחרי שכתבתי נזכרתי. איך תיהיה מערכת הנישואין לדעתך מקווה שאני לא אזכר בעוד דבר מייד תודה רבה, הדר

הדר לו

New member
יותר מסודר

טוב אז זו באמת הפעם הראשונה שלי כאן לכן יש קצת בלאגן אז הנה הפרטים: שמי: 5. 4. 200 שם משפחה: 30. 6. 7. 6. 50 תאריך לידה 18/08/78 שם בן זוגי: פרטי: 200. 6. 2. 200. 9 משפחה: 80. 200. 30. 6. 2 תאריך לידה: 09/04/77 החלטנו להתחתן ורציתי לדעת איזה תאריך/ תאריכים במהלך חודשי ספטמבר אוקטובר או נובמבר 2002 יהיו תאריכים "טובים" לחתונה. כמו כן רציתי לדעת איך יהיו חיי הנישואין שלנו. (התחלנו לצאת יחד ב- 07/12/97) זהו אני מקווה שהכל מסודר וברור יותר ממתינה לתשובה תודה הדר

אורלי_ל

New member
אם את רוצה לעשות את זה

ממש מסודר
אז זה ככה: את - פרטי: 5,4,2 משפחה 3,6,7,6,5 ת"ל 18/8/1978 הוא- פרטי: 2,6,2,2,9 משפחה 8,2,3,6,2 ת"ל 9/4/1977

עינת

New member
הדר ברוכה הבאה ../images/Emo39.gif

וכמובן מזל טוב. אני שמחה מאוד לכך שאת מודעת לחשיבות תאריך הנשואים, יחד עם זאת איני יכולה לענות על שאלה מסוג זה בפורום כיוון שכדי להגיע לתאריך/ים הטוב ביותר נדרשת ממני עבודה רבה. יש צורך לבדוק תאריך שיהיה מוצלח לכל אחד מכם בנפרד ולשניכם ביחד. המלצתי לך לפנות ליעוץ אישי.
שפע ו
עינת

הדר לו

New member
אז קודם כל המון תודה../images/Emo9.gif../images/Emo51.gif

ואיך אפשר לדעת איך מגיעים לכזה יועץ (דרך "דפי זהב"
) או שאת יכולה להמליץ את יכלה לענות לי לתא האישי. או אפילו לאמר לי אם את מיעצת לאנשים באופן פרטי. ורק שאלה נוספת, ע"פ הנתונים שכבר כתבתי האם את יכולה לאמר משהו על מערכת היחסים שלנו
ושוב, המון המון תודה

עינת

New member
היי הדר ../images/Emo13.gif

יש כמה דרכים,אחת תוכלי לפנות אלי אם תרצי (הטלפון כתוב בהודעת המנהל למעלה). שניה יש קטלוג מטפלים באינטרנט (פורטל הרפואה המשלימה) ושם תוכלי למצוא תחת הערך נומרולוגיה. שלישית דרך מעין דפי זהב של התחום שנקרא "דפים אחרים" בכל מקרה,נסי לברר קודם רקע על הנומרולוג/ית,נסיון בתחום בכלל ונסיון בבקשה הספציפית שלך כיוון שיש לא מעט חפרים בתחום לצערי,כמו שיש גם בעלי מקצוע נפלאים.
שפע ו
עינת

למעלה