בקשר להרדמה.

הפולגרי

New member
הודתי לו כבר באשכול הקודם על העזרה.

אם היית שם לב. אבל פה הוא נתן לי תשובה שלא קשורה לשאלה שלי. אני יודע את הסיכונים שבהרדמה.אבל אני לא יודע אם הם חלים על אחד שעבר הרדמה בעבר. והנה אני יודה לו שוב פעם.תודה רבה בועז..

הפולגרי

New member
בקשר להרדמה.

אני חושב אם לעשות ניתוח אם הרדמה,קראתי את סיכוני ההרדמה. סיכוני ההרדמה (אם בוצעה) כוללים חסימה של נתיב האוויר כתוצאה מחנק, ירידה פתאומית בערכי לחץ הדם והדופק ונזק לשיניים או למיתרי הקול כתוצאה מהחדרת צינורות לקנה הנשימה. במקרים נדירים ביותר תיתכן תגובה אלרגית לחומרי ההרדמה, אולם סיכון זה אינו קיים אצל מטופל שכבר עבר ניתוח בהרדמה כללית. עשיתי כבר 2 הרדמות בחיים שלי.האם זה אומר שהסיכונים האלה לא חלים עליי ? ושיבוש יכול לקרות רק מרשלנות של המרדים ?

הרדמה כללית

הסיכונים הם בהתאם לגיל החולה, מחלות הרקע וסוג הניתוח. באופן כללי ההרדמה הכללית היום מבוצעת בדרגת בטיחות גבוהה ביותר. לא כל ניתוח ניתן לבצע בהרדמה מקומית או אזורית, כך שלא תמיד קיימת גם אופציה להרדמה אחרת. דבר עם הכירורג שאמור לנתח אותך והתיעץ איתו גם לגבי סוג ההרדמה המועדפת. בהצלחה

הפולגרי

New member
בועז,לא ענית על השאלה.

האם ההרדמה הכללית חפה מסיכונים,אם כבר ביצעתי הרדמה כללית בעבר ?

הרדמה כללית

הרדמה כללית דומה לטיסה במטוס. אם עברת בשלום טיסה אחת, לא בהכרח תעבור בשלום גם את הטיסה הבאה. ככה או ככה, מדובר בפעולה בטוחה מאוד. בהצלחה

הפולגרי

New member
תודה רבה !

הייתי בטוח שאם עברתי הרדמה אחת,זה אומר שלא קיימת אצלי בגוף רגישות לחומרי ההרדמה.

למעלה