בקשר להצללות הסומק........

בקשר להצללות הסומק........

בקורס היא לימדה אותה לשים קודם כל א הקוקה מתחת לעצם הלחי ואז בתפוחים לשים סומק ורדרד... זה נכון לעשות כך או שזה מצחיק 2 צבעים?

yottami

New member
זה בכלל לא מצחיק ....כנסי

זה מאד יפה הורוד (מוקה) כלומר הסומק על כריות הלחי רק כשאת מתאפרת בגוונים ברונזים הורוד לא מתאים כל כך כסומק...הסומק צריך להיות יותר חום נוטה לכתמתם....אז שימי לב...

מה לדעתך יותר באופנה היום הסומק ה..

ורדרד-אפרסק או הקוקה? ועוד שאלה אפשר שהקוקה יהיה סומק נכון כלומר רק אותו מתחת לעצמות הלחיים? ועוד שאלה קטנה :) ... בקשר למה שאמרת עם השימר והקוקה אז מה שמים קודם את הקוקה או את השימר?

Leeeeeeee

New member
שני דברים שונים לגמרי......

הקוקה זה לא סומק, זה פודרה לתיקונים והצללות, אחרי שאת עושה משחקים של אור וצל עם הקוקה אז את מפזרת את הסומק על תפוחי הלחיים ומשלבת עם הקוקה. הקוקה לא משמש כסומק כי הוא כהה מידי, אבל אם בא לך על סומק חום שנותן מראה שזוף אני ממליצה לך על המייפל'ס שזה כמו קוקה, אבל בהיר יותר ומבריק. ובקשר לשימר, זה לא משנה מה את שמה קודם, העיקר שלא יהיה מעל או מתחת לזה פודרה או כל דבר אבקתי.

yottami

New member
leeeee צודקת אין הרבה מה להוסיףכנסי

תראי הקוקה היא אבקה בסיסית לטשטוש מראה המייקאפ להצללה של עצמות הלחי ותוי הפנים....כך שזה תמיד באופנה...הרוג' כלומר ההסמקה על כריות הלחי היא נתונה למצב האופנה ולשינויים...אבל בגדול הגוון לא כזה קריטי...רק זיכרי סמקים בגוונים חומים לשלב אותם עם עינים בגוונים תואמים

אוקיי הבנתי... אם כך אז..

נגיד ואני מיתאפרת בגוונים טיבעיים זתומרת חום כהה בעפעף החיצוני לאשלייה שהעין עולה ובעפעף ממש חום בהיררררר אני יכולה לשים סומק ורוד-אפרסק? ועוד שאלה כדאי להחליף את הקוקה לאבקתית??

Leeeeeeee

New member
ככה...

שוב, אם את מתאפרת בגוונים טיבעיים של חום, כדאי לך ללכת על סומק חום. אני לא חושבת שכדאי לך להחליף את הקוקה לאבקתית כי יהיה לך קצת קשה להשתלט על הגוון שאת רוצה ותיצרי מראה של כתמים (היא ממש ממש כהה).

למעלה