בקשר להנקה טובה...

almost

New member
בקשר להנקה טובה...

אלמוג כבר בן עשרה חודשים יונק ארבע חמש פעמים ביום, אוכל שאוב עוד פעם אחת והשאר מנשנש כל מיני מאכלים, לאחרונה שמתי לב למשהו די מטריד והרי הוא... אני קמה בבוקר מתקלחת מתלבשת מכינים את אחיו לפיזור ואז הוא מתעורר - מבקש ציץ מקבל ומתחיל לינוק דקה שתיים ואז מתחיל להסתכל לכל הכיוונים - לראות את ארד אוכל קורנפלקס, להסתכל על אבא יוצא מהמקלחת וכו, לא יונק בשקט לרגע, מגיעים לאמא שלי ושוב אני נכנסת לחדר מניקה כמה דקות (אני מרגישה רע עם זה שהוא לא אכל) שעה אחרי שאני יוצאת הוא כבר מנג´ס לאמא שלי שהוא רעב. כשאני חוזרת הוא מזדחל אלי ודורש - ציץ ושוב שתי דקות יניקה והוא מתחיל להסתכל על העולם המעניין שמסביב - מכיוון שיש לי זמן אנחנו יושבים כך יותר משעה שלוק ומבט על העולם וחוזר חלילה. ושוב ושוב ושוב כל הנקה. עד שמגיעה הנקת אמצע הלילה המיוחלת. קודם כל כדי שיהיה לכם ברור, אלמוג שלי בכל הקשור לשינה הוא כמו הילד של השכן (טפו טפו שימשיך כך) הוא ישן שש ושבע שעות ברציפות ואז מתעורר לינוק (וכך הוא היה כמעט מההתחלה), הנקת הלילה אצלנו מתרחשת בערך בארבע לפנות בוקר והבחור יונק כמו שצריך בערך עשרים דקות טובות מכל צד. יוצא מצב מגוחך כזה שאני מחכה להנקות הלילה האלו בשקיקה. יש לכן איזשהי עצה (אני לא מסוגלת ליצור שקט מזוייף להזכירכן יש לי שני פושעים בבית שגם צריכים את אמא)

לאה_מ

New member
תשלחי אותו לקורס אצל אורי ../images/Emo8.gif

הוא ילמד אותו איך לינוק חצי שעה. או שעה. בעצם, למה לא שעה וחצי... ואחרי עשרים דקות לבקש שוב "ננוק"...

zimes

New member
יניקת פאב ../images/Emo72.gif (היה פעם איקון)

שלוק מהציץ, וקצת שיחה עם החברה, שוטפים את העיניים, ואז עוד שלוק... שני פתרונות: שיטת דולב: מותחים את הציץ עד כלות. הוא יושב עם הגב אלי, יונק, ושוטף את העינייים (הגזמתי קצת, אבל רק טיפונת). שיטת הדס: יונקים רק אם הסביבה ממש משעממת. אז משעממים את הסביבה, והכל בסדר.

כל כך אופייני לגיל הזה

מה לעשות, את כבר לא הדבר היחיד שמעניין אותו
ולמה זה מגוחך לחכות להנקת לילה השקטה? דוורקא גם אני זוכרת שזה היה נורא כיף בתקופה מסויימת, כשעבדתי המון והייתי כל היום במרוץ, ורק בלילה היה לי שטק עם התינוק... אין פתרון. זה טבעי ונכון לו ופשוט תתיחסי לזה פחות רציני. ההנקה בשבילו היא כבר לא ממש אוכל, אלא פינוק, כיף, נשנוש...הכל ביחד. אז גם הצורה שלה השתנתה. אם משגע אותך שיטת השלוקים, תציעי לו במקום זה משהו לאכול שהוא יכול להחזיק ביד ולהסתובב.

למעלה