בקשר להלוואין!!!

siven16

New member
בקשר להלוואין!!!

בתור נציגת בת-ים (וראשל"צ לעתיד..) רציתי לשאול איך באמת היה(נבלות, למה לנו אין חג כזה..)? ורציתי לאמור לכם משהו... אמא שלי (שנולדה בארץ) סיפרה לי שבחנוכה הם היו עוברים מבתים לבתים של אנשים ובמקום ממתקים(כמו אצלכם...) היו מביאים כסף!!!!! תחזור עטרה ליושנה.... כסף!!!!!

FriendlyFriend

New member
חחחחחחחח

באמת כסף יותר שווה............ בכל מיקרה, את החג הזה אין יהודים בגלל שבהלווין מבקשים וביהדות נותנים אז זה בעצם הפורים שלנו.....

FriendlyFriend

New member
כן, אבל זה הדבר היחיד ששונה

חוץ מ"האלים שמתעוררים משנתם" (אתם יודעים....פורים אמור להיות שמח, הלווין אמרו להיות מפחיד....)

sivani

New member
זה ל-א חג נוצרי!

זה חג פגני מימי המאה ה-15 באנגליה ואירלנד, לא כל כך יודעת את הסיפור מאחוריו. למשל באוסטרליה לא חוגגים את החג הזה

sivani

New member
חח ../images/Emo9.gif

אני אוהבת מכשפות

sivani

New member
חחחח נו איך יצאה העבודה? ../images/Emo13.gif

שמת תמונה של אישה זקנה ומקומטת עם משקפיים גדולות וכובע מכשפה? (או שאולי תמונה שלי, גם לי יש סודות
)

יצא אחלה

לא שמתי שתמונה של אישה מקומטת...דווקא שמתי תמונות יפות...כיחזירו לי את העבודה אני יצלם ויארה לכם

recruta

New member
אוי זה היה נחמד..

אמא שלי לא הסכימה לתת לילדים שדפקו בדלת ממתקים.. כי אנחנו יהודיים.. לכו תסבירו לילדים הקטנים והחמודים במסכות המוזרות שלהם.. אבל היא הרשתה לי ללכת עם חברים שלי לשתות בירה באיזה מועדון בסביבה.. :) אמא שלי בכל זאת ליברלית.. עמי

sivani

New member
המ...מאיזה גיל מותר לשתות בברזיל???

וחוץ מזה האמת..אין קשר ליהדות,כדאי שתסביר לאמא שלך. זה לא חג נוצרי,זה חג פגני מימי המאה ה-15 של אנגליה ואירלנד.

recruta

New member
אנחנו יודעים את זה

וחוץ מזה בברזיל הדת "wicca" זאת דת נפוצה מאוד, וזאת דת פגאנית.. אבל זה עדיין לא יהדות, והיהדות מתנגדת לזה בטירוף.. אמא שלי לא הסכימה לא כי זה חג נוצרי, אלה בגלל שאנחנו יהודיים... מי היה פעם במיסה של כנסייה? מחלקים לכם כזה דף שאומר שאם אתם לא נוצריים, אנא אל תשתפו פעולה במיסה ואל תאכלו את הלחם הקדוש.. מובן? :) עמי

recruta

New member
אה ו..

השתייה היא מגיל 17 ומעלה.. כי אין פה הרבה בעיות שתיה.. יש, אבל אני מאמין שפחות מישראל. אמא שלי הרשתה לי כי עוד חצי שנה אני מקבל 17. עמי

שיו לי היה כזה כיף!!!

בגלל שזאת הפעם הראשונה שחגגתי את החג כל כך התרגשתי!!!!! הלכתי עם חברות שלי(ובדרך פגשנו גם כמה בנים מהכיתה שלי) והיה כל כך כיף!! אז הלכנו לבית אחד ואיש זקן כזה מביא לנו כסף!!! הייתי בשוק לא ידעתי שמביאים כסף אז שאלתי תא החברות שלי למה הוא הביא לנו כסף והם אמרו שיש אנשים שמיבאים כסף ואני ממש התחלתי לצחוק אבל קיבלתי רק חצי דולר.....

ולי היתה בכלל מסיבה

ולאלה פה שיש להם את הכתובת לבלוג שלי יודעים איך היה.. (לא, אני לא מתכוונת לפרסם פה את הכתובת
מי שרוצה ידע לבקש)

למעלה