בקשר להישרדות

בר1983

New member
בקשר להישרדות

יש לי כמה שאלות בקשר להישרדות : 1-איך מצלמים אותה? כלומר קודם מסיימים את צילומי העונה ולאחר מכן משדרים אותה? 2-איזה עונה היא הכי יפה? 3-איך הנשים שם מסתדרות בזמן מחזור? 4-איך אפשר לצפות בעונה שמשודרת עכשיו?

Boran

New member
תשובות:

1- מצלמים אותה במשך 39 יום. פרק זמן מסויים לאחר שמצלמים את העונה היא משודרת. 2- לפי דעתי האישית 7 ו-6. 3- יש לשורדים ערכת עזרה ראשונה שם, ובין הדברים בערכה קונדומים ותחבושות לאישה (אני חושב) 4- שחברים ישלחו לך קלטות מארה"ב. על הדרכים הבלתי חוקיות אסור לכתוב בפורום.

Boran

New member
כמו שאומרים-

להקדים תרופה למכה. הם לא יכולים לחזות מראש אם זוג ישכב או לא. לכל מקרה שלא יבוא שמים קונדומים. שיהיה.

yes REAL

New member
בעונות הראשונות גם חילקו לנשים

סכיני גילוח לרגליים ובית השחי (שגם הגברים השתמשו בהם) אבל אחרי כל מיני מחאות פמיניסטיות, הם הפסיקו עם הנוהג.

בר1983

New member
טוב , תודה ../images/Emo58.gif

מישהו יודע למה ג'ינה עזבה את הישרדות האול סטאר?

F o l k l o r e

New member
אבל לא סימנת ספויילר למה.

איך אני אמור לדעת אם זה ספויילר להישרדות 8, או ספויילר לרווק 25, או ספויילר לחדשות ערוץ 10 עם מיקי ויעקב?

F o l k l o r e

New member
../images/Emo58.gif להישרדות 8.

מה שקרה זה שהיא התחילה להרגיש שהיא לא הייתה צריכה לבוא מלכתחילה, כי אמא שלה חולה בסרטן. היא פחדה שמשהו יקרה לה והיא לא תהיה בבית. בתחרות הפרס של הפרק השלישי היא אמרה שיש לה הרגשה לא טובה בקשר לזה וביקשה לעזוב ויצאה מהמשחק. השמועה אומרת שאחד מאנשי הצוות של ההפקה שמע שהמצב של אמא שלה התדרדר וגילה לה, וככה היא ידעה לפרוש בזמן. שמונה ימים אחרי שהיא פרשה אמא שלה נפטרה.

gig19

New member
|סאם כבר מדברים על השרדות 8../images/Emo58.gif

אז רק בתוכנית הזאת אנשים פורשים.... וג'נה שהיא עזבה כמעט בטוח שזה בגלל שההפקה אמרה לה לעזוב כי אמא שלה במצב גרוע כי הרי ההפקה נמצאת הרי בקשר עם המשפחות למקרה שמשהו יקרה על האי או בבית אז אמרו לה לעזוב ואמרו לה שתגיד את זה לפני כולם

בר1983

New member
ואם כבר מדברים על הישרדות 8

למישהו יש תמונות של רוב מריאנו?????

nlm

New member
אין לי

אבל תחפשי באיזה מנוע חיפוש ROB MARIANO או BOSTON ROB אני בטוח שזה ימצע לך כמה

nlm

New member
מה ספוילר בזה?

לא אמרתי שום דבר על השרדות 8

Boran

New member
אמת, אבל

כשאנחנו כותבים הודעה עם משהו שיש בהישרדות 8, כל דבר, אנחנו צריכים להניח שיש אנשים שלא רוצים לדעת ש-ו-ם דבר על העונה, אפילו לא שמות של שורדים שנמצאים שם. על אחת כמה וכמה כשהשורדים האלה הם שורדים מוכרים. זה בסדר שכתבת, זה לא הורס או גרוע או משו, פשוט יש אנשים אקסטרה-רגישים לספוילרים, וצריך לחשוב גם עליהם.

למעלה