בקשר להימורים...

Tha ©reep

New member
בקשר להימורים...

תפסיקו!! זה לא חוקי... ועכשיו התוצאות: חרובי- אשכול 2X, באר טוביה, עמק חפר, חופא"ש 3X ולכיש. שי- לכיש, בני שמעון, מטה אשר, גלבוע 3X, חופא"ש 3X, מעלה יוסף 2X, ובאר טוביה. איתי וייצמן- ערבה. עדי- לכיש, בני שמעון, רמת הגולן, יזרעאל, מרום גליל ובאר טוביה. ניצן- רמת הגולן 2X, יזרעאל, מעלה יוסף ומרום גליל. קשת- מטה יהודה 2X, גליל תחתון, ערבה, אשכול ולב שרון. אלה- חופא"ש ואשכול. בעז- מרום גליל ורמת הגולן. רועי- ערבה, גלבוע, אשכול, רמת הגולן ויזרעאל. סתו- באר טוביה, גליל איפשהו,,, גלבוע, ערבה ואשכול. גל- לכיש, עמק חפר 2X, לב שרון, אשכול ובאר טוביה. יותם- לב שרון ומנשה. זהו אין יותר הצבעות כולם מוזמנים להניח עטים ולצאת מהקלפי...

המצחין

New member
אני מהמר

ששי קדם יתאבד בשיבוצים, והמבין יבין. או לפחות אני מקווה כך.

Yootam

New member
מתי מישהו הימר עליי?

ובועז, אני ממש מקווה שההימורים האלה לא יהיו נכונים... אבל כמו שאומרים, פחות חשוב איפה- יותר חשוב עם מי. ובמקרה שלי, עם מי לא. והמבין יבין.

Tha ©reep

New member
בעז.!

קשת או סתו הימרו עלייך.. אני לא זוכר מי אמר את זה. אני גם רוצה לא ליפול עם אנשים אבל בנוסף מעדיף במקומות טובים ולא סתם

s h e e p i t

New member
למה אתם מפגרים ?

איך אתם מהמרים שאנשים יהיו בלב שרון?! אין גרעין בלב שרון!

Alaithlos

New member
רותם את לא מעודכנת!../images/Emo15.gif

יש גרעין לב שרון! לא ברור איך, מי משלם, המושבים, המועצה, לא ברור איך זה הולך לעבוד, אבל יש גרעין!

Hollow2

New member
ממתי?!

אמרו שהשנה בטוח בטומ בטוח שלא יהיה!! מה נסגר...?! o_O

אם היית מחפש קצת..

השרשור שכתוב את זה בו הוא עוד בעמ' הראשון.. תסתכל פה ובהודעות שלפני/אחרי.. מדובר על זה

S a l i t

New member
הא! אתה שומע דרים ת'יאטר!

אני חולקת לך הרבה מאוד כבוד על זה.

Alaithlos

New member
גם אני!../images/Emo15.gif

אבל לא מרצון או משהו... רק כשאני אצל אנשים ששומעים..

S a l i t

New member
שקט שקט

אני כולי באופוריה מזה אל תהרסי לנו את ההרמוניה

למעלה