בקשר להופעות מישהו יכול בקשה להגיד לי מה ההופעות הבאות שעדיין יש להן כרטיסים?
S shanikoosh0 New member 12/9/05 #1 בקשר להופעות../images/Emo41.gif מישהו יכול בקשה להגיד לי מה ההופעות הבאות שעדיין יש להן כרטיסים?
S shanikoosh0 New member 12/9/05 #2 ועוד שאלה.. סליה אם זה לא מתאים לכאן.. איך אני שמה חתימה של טקסט בפורום?..
מ מתה על בן ודורין New member 12/9/05 #4 כנסי../images/Emo26.gif אם את מתכוונת לזה אז את נכנסת ל"עדכון העולם שלי" נכנסת לעולם ואז עוברת דף ויש לך שם מקום לכתוב חתימה..הבנת משו אני לא טובה בהסברים
כנסי../images/Emo26.gif אם את מתכוונת לזה אז את נכנסת ל"עדכון העולם שלי" נכנסת לעולם ואז עוברת דף ויש לך שם מקום לכתוב חתימה..הבנת משו אני לא טובה בהסברים
ד דניאל לאב מירי מסיקה New member 13/9/05 #9 א=ו=ף ....רציתי ללכתת, להופעה הבאה אני יקנה כרטיס חצי שנה לפני חח.... -אבל מגיעה לה ,העיקר שכולם נהנים מההופעות שלה ואוהבים אותה- אין עליה... עפתי לבצפר יואוווו לא שמתי לב לשעה בייייי חח דניאל
א=ו=ף ....רציתי ללכתת, להופעה הבאה אני יקנה כרטיס חצי שנה לפני חח.... -אבל מגיעה לה ,העיקר שכולם נהנים מההופעות שלה ואוהבים אותה- אין עליה... עפתי לבצפר יואוווו לא שמתי לב לשעה בייייי חח דניאל