בקשר להופעה

משמרותי

New member
הכל נכון אבל

יצא לי במקרה לראות קטע מכוכב נולד 4 ויש שם כמה כשרונות חבל על הזמן. תרצו או לא אנחנו חיים בעולם אינסטנט והעגלה נוסעת אין עצור.כוכב נולד היא אחת השיטות לקפוץ על העגלה.אל תטעו אין אני מפרגן לשיטת הסמס,די נלוז בעיני והלוואי והיתה דרך שונה לחשיפת כשרונות חדשים. אך,כשמתגלית אחת כמו מאיה רוטמן אזי טענותינו הצודקות מוזחות הצידה... לצערי. ברט סימפסון כל מילה בסלע!

מסכימה, ובכל זאת

נכון, השתתפות של כוכב נולד כזה או אחר בערב מאיר, זה סוג של לשים את "אמני המרגרינה" הללו, כמו שקרא לזה אביב גדג', בשורה אחת עם מאיר או עם אהוד בנאי, אני מסכימה אתך, לגביי מה שכתבת, ובכל זאת, כמו שכתבתי, שי גבסו ספציפית הוא בעיניי הרע במיעוטו ולא מפריע לי שהוא ישתתף, אני לא לוקחת אותו ברצינות, הוא חביב בעיניי, לא עושה לי רע בעיניים או באוזניים. לא מזיק. לו היה זה כל אחד אחר מהתכנית הזו- זה בהחלט היה מפריע לי. הוא- לא. אבל אולי- במחשבה שנייה- זה בא אצלי מתוך איזושהיא הרמת ידיים- תחושה של- אין לי שליטה על הדברים, אז אני אנסה לקבל את זה. אולי זו אדישות או ייאוש ממצב המוסיקה המחפיר שהתגלגלנו אליו בארץ. לא יודעת....
או במִלים אחרות- בואו לשלום גד, יום חמישי בית המוסיקה (כניסה חופשית)

די לסנוביזם

מאיר היה הרבה דברים,אבל סנוב הוא לו היה והוא כן היה פתוח לכל מיני סוגים של מוסיקה ועשיה ידעת שהוא העריץ את זוהר ארגוב , את היצירה שלו ז"א.?

yossnet1

New member
ילדתי שלי

איפה נכנס פה עניין הסנוביזם? בקרת איכות גרידא. זהר ארגוב זה יופי ולהשוות אותו לנינט גבסו לבית סעדו זה לא רציני

bart simpson75

New member
אני מאמין שאם היית מוזיקאית

ומוזיקה הייתה כל חייך,ואף אחד לא היה שם עליך כי השירים שלך לא מתאימים לגלגל"צ/כוכב נולד/ריח מנטה/פירסומת לגבינה צהובה,ואת לא מוכנה להתפשר על אמירה ואיכות,היית מבינה למה אנחנו מתנגדים לתופעה הזאת של קיצורי דרך וזמרי אינסטנט. אין פה שום קשר לסנוביזם.לי נראה פשוט מגוחך להעריץ מישהו שעושה קאוורים ליוצרים אחרים. מה השלב הבא?נעריץ אנשים שעולים להופיע בפאבים עם קריוקי? מה שקורה שמי שבאמת רוצה לעשות את המוזיקה האמיתית שלו,טס לארה"ב או לאירופה,שם הוא לא צריך להתיישר לפי הקו המוזיקלי של דניאל סולומון. או שהוא מוכר ת'גיטרה והולך לעבוד בהיי-טק.

עדיין אני אומרת

מי כמוני יודעת איזה מאבק זה להגיע לקהל,אבל לישפוט מישהו רק שהתמזל לו להגיע דרך כוכב נולד כאשר עדיין חובת ההוכחה עליו זו צרות עין. שוב אתם אולי אוהבים את השירים של מאיר אבל עדיין לא תפסתם את מהות הבנאדם שהיה כל כך רחוק מצרות העין שאותה אני מגלה פו בפורום, ואם יואב קוטנר ויהודה עדר שכמו ששירז אומרת היו קרובים אל מאיר האדם ואל יצירתו,מוכנים לתת לו סיכוי אז קצת פתיחות וענווה.

bart simpson75

New member
אין פה שום צרות עין

יש פה 2 השקפות עולם שונות,זה הכל. טוב שלא הכנסת את השד העדתי לעיניין. פשוט לא מתאים לי למצוא את עצמי מוקף בבנות 15 צווחות בהיסטריה כשאומן מסויים עולה לבמה,ובכלל לא איכפת להן מי מופיע חוץ ממנו. ותבינו,זה לא אישי נגדו.אני אפילו לא יודע איך הוא נראה.

מאיר כבר עשה פרסומת!

אצל ציון- שמים הרבה בצלחת בשביל הרבה פחות מרבע נחת או משהו בסגנון דרך אגב זה פינת טרומפלדור. ומאיר היה גם במשא ומתן על השתתפות השיר המים נוזלים בפרסומת לשמפו...

2u4u

New member
היי שירז

שלום 1. יש רשימת אמנים מעודכנת? 2. ניתן להזמין כרטיסים דרכך? מתי? בכמה? 3. סוויסה יבצע את הכנסי כבר לאוטו. או בצרפתית סולוא דה כארר... ודאחיל רקאבאק אנשים. שיביאו איזה אמן שיביאו. רק שיתנו ביצוע הולם/ פרוע... גבסו?? למה לא מביאים את רוני??? אא כן תודה מראש ליצן משתומם או:

N a V e

New member
לגבי שי גבסו

רבאק,ח'ברה,מישהו שם לב בכלל ליצירה שלו ? כל שיריו שכתב בעצמו פשוט חסרי כל טעם מבחינת מלל וחסרי כל מעוף מבחינת לחן ! אם להתייחס בעיקר לכתיבה,שאמורה לאפיין יוצר,אז היא פשוט חסרת כל משמעות.אין לו בסיס אמיתי לכתיבתו וקשה להתעלם מכך. לדעתי הדלה אין לו כל מקום בערב מחווה שכזה.גם אם נשים את הכוכבים שנולדו בצד,הוא פשוט לא אמן מספיק ראוי.

נראה לי רק שחבל

להתעצבן/להתקומם/להתנגד/ לזה, כי זה פשוט לא בידינו (כלומר- זה טוב להביע דעה, אבל אין מה לעשות עם זה..)

למעלה