בקשר להופעה

בקשר להופעה

דבר אחד- כלא שש, קיים הסיכוי שהם יופיעו עם לא יכול, או אולי הם רוצים להרוס לי גם את היכנסי כבר? ראיתי במומה פרסום לגבי זה ששי גבסו יופיע עם שלושה שירים. אני ממש נגד כל עניין הכוכב נולד, ונראה לי שגם מאיר היה נגדו, כי יותר מלהעלות את הידע על המוזיקה הישראלית זה יוצר פופ ממוסחר שגורם לאנשים לבחור בזמר החתיך ביותר או בזמרת הכוסית ביותר, המוזיקה והיצירה בכוכב נולד הם שטות, אני לא ממש מעוניין (שוב, נראה לי שגם מאיר) שיבוא איזה נינט גבסו עם גרסא מחודשת לצרבת לזכרון או עכשיו להתאהב בצורה שהשיר יההפך לשיר גלגל"צ. אני באמת אשקול לא להגיע במידה ויגיעו האמנים האלו, אני באמת חושב שזה זלזול במאיר ויצירתו, אני מאזין למאיר כמעט כל לילה וזו אחת הצורות היחידות בהן אני נרדם, אבל שיר כמו לא יכול להוריד ממך את העיינים כבר לא יהיה מה שהוא היה אחרי שהאיצו אותו הרסו ומסחרו אותו כך. חבל, תנו לי לאהוב כל שיר ושיר באלבום 4 מהאוסף, אני רוצה לחשוב על השירים של מאיר ולא שמחשבותיי יינדדו לעבר כלא שש. באמאשלכם, בואו נשאיר את המופע הזה מופע של מוזקאים, מופע של יוצרים ולא מופע של סוחפי רייטינג חתיכים ספק הומואים.

באמת בואו נשאיר

את הפקת המופע למי שמבין בזה... שי גבסו אכן מצטרף אלינו מאחר והוא מסתמן כיוצר ומוזיקאי מעניין והוחלט שהוא מתאים (קצת לפתוח את הראש רבותי). אם תחליט לא להגיע מכוון שזה נראה לך זלזול אז זה אומר שאתה מזלזל בדעתם של יואב קוטנר ויהודה עדר שהיו לידעתך חברים טובים של מאיר ולא יעלה על הדעת שהם יעשו משהו שיזלזל בכבודו של מאיר. בוקר טוב.

שי גבסו

הוא יופי של יוצר אולי היחיד ששווה משהו מפליטי כוכב נולד, ואני אמרתי את זה תמיד. הוא לא גאון, אבל בחור נחמד, עם כבוד לשירים שלו ולמוסיקה, הוא לא בא להראות את הריבועים, הוא בא לשיר (בניגוד לכוכבים נולדים אחרים) וחוצמיזה בלי קשר- יואב קוטנר ויהודה עדר הם חלק מאלו שאישרו לכלא שש את הגרסה שלהם ל"לא יכול"/ לא?

נכון חלקית

יואב קוטנר הוא זה שאישר להם לצאת עם הגרסה שלהם אך יואב הוא גם זה שחשב שהם לא יתאימו לערב שנה 7 ולכן הם לא ברשימה!

אני אומרת רק שהוא ה"רע" במיעוטו

זה מה ששכחתי לכתוב, (כי לי זה פשוט נראה נורא ברור אז שכחתי להסביר) יחסית ליוצאי כוכב נולד, שי גבסו הוא ממש בסדר. כן, הוא יוצר, כי הוא כמו שכתבו כאן- כותב ומלחין את שיריו, אולי התגובה שלי נראתה מתלהבת מדי, הכוונה שלי הייתה שביחס למה שיוצא מהתכנית (המשוקצת) הזאת- שי גבסו הוא סבבה בעיניי, טיפוס לא מזיק וחביב למדי.(אבל לא מעבר לזה).

ויותר חשוב

מה טוב ברע הא

יחי האטימות !!!

אז שי גבסו הוא לא אמן והוא לא יוצר והוא לא זמר .... וכל זה בגלל שהוא נחשף לציבור דרך תכנית שאתה לא כל כך אוהב , או במילים חריפות - סולד ממנה . מוזיקה היא פתיחות , מוזיקה היא הקשבה , מוזיקה היא צלילים, והיא ההיפך מאטימות . גבסו הוציא דיסק לפני כשבוע שאין לו כלום עם המסחריות ,עם הכוכבנות . זהו דיסק שיש בו סיכון רב מאד ליוצר צעיר כל כך שהמעריצות שלו התחילו איתו בתכנית " הנלוזה " הזו . ולמרות זאת הוא לא התפשר ולא הוציא דיסק עם שירי פופ מתקתקים , כי אם דיסק עם אמירה , שאפשר לאהוב ואפשר שלא , אבל אי אפשר להגיד שאין שם יצירה , ואני מציעה לכולם להאזין לפני שהם פוסלים , כי מוזיקה היא הקשבה , מוזיקה היא פתיחות .... וגם יואב קוטנר וגם יהודה עדר יודעים בדיוק מה הם עושים !

bart simpson75

New member
תגיד,אם מוזיקה היא באמת פתיחות,

הקשבה,peace and love וכל החרטה הזאת,למה אתה לא יכול להרים טלפון לאומן שאתה כ"כ אוהב ולהגיד לו את זה?(ואני לא מדבר על הגבסו הזה,הוא סתם דוגמא). אולי בגלל שיש לכל אומן כזה 17 מפיקים,14 יחצניות,2מדובבות,מתורגמן,מפיק,הילר,עו"ד ומשרד יחסי ציבור שלא נותן לו להגיד מילה. וזה קצת מוזר.כ"כ הרבה אנשים שמדברים במקום מישהו שאין לו מה להגיד. ובד"כ גם לא יודע להתבטא. ושוב,סליחה לגבסו,אני מדבר על תופעת הבוסקילות והמיימונים. הם כל הזמן טוענים שמדובר ב pure fun-אבל תנסה להגיד להם מילה לא במקום... זה לא פתיחות ולא הקשבה ולא בטיח.זה מטחנת כסף.

ואני מדבר

רק על גבסו . ההתנגדות כאן היתה לעצם השתתפותו של שי בערב לזכרו של מאיר אריאל בנימוק שהוא כוכבן , ועל זה עניתי , כי שי איננו כוכבן. וזאת עובדה ! לפני כשנתיים כשהוא היה הזמר הכמעט הכי מסוקר במדינה הוא עשה אחורה פנה , הסתגר בביתו ובאולפן ועבד במשך הזמן על הדיסק השני , הוא לא השתתף באף פסטיגל ולא במחזמרים נוצצים (והוצעה לו הצעה ל לשחק תפקיד במחזמר הלהקה הכל כך מדובר והוא סירב ) כי מה שעניין אותו זו מוזיקה , והמוזיקה שלו . ועל זה אני מדבר ורק על זה . גם אני לא אוהב את תופעת נינט ושו"ת . אבל גבסו הוא בהחלט יוצא דופן .

משמרותי

New member
מסכים עם עידו

ברט יקירנו,אנא ממך שמור להט נעוריך לערב המופע עצמו,נראה ונשמע את גבסו,מה הוא מבצע,ואיך הוא מבצע... אצל מאיר היתה דלת פתוחה לקבל אנשים באשר הם בניאדם מהשורה...הבה נמשיך ןנקיים מסורת זאת.אותי לימדו שהפוסל במומו הוא פוסל.

bart simpson75

New member
חמוד אומרים לפינצ'ר../images/Emo107.gif

לא למישהו שמתיימר להיות מוסיקאי. כי מוסיקה זו דרך חיים,ולא תחביב לשעות אחה"צ. ולכל "הכוכבים הנולדים" עם הטעם של הקלקר קשה מאוד להסביר את התשוקה וחוסר הפשרה שיש במוסיקה. אז גבסו אולי חמוד,ויכול להיות אדם על הכיפאק,אבל קשה לי לשים אותו בשורה אחת עם מאיר,אהוד,שלום,ג'ים מוריסון בוב דילן ודומיהם. וזה שהתרגלנו לבינוניות...זה כבר עצוב. כי היום כלא 6 עושים עוד קאבר עלוב ומעליב,ומחר שיר של מאיר יככב בפירסומת לשמפו,כי בלי ששמנו לב מישהו מישהו מכר את הקאבר הזה לפירסומת כדי לעשות עוד קצת כסף. וכל ה"כוכב נולד" הזה,אם חשבתם שתפקידו לגלות כישרונות חדשים,אז תחשבו שוב,ותבדקו כמה כסף עושים המפיקים,ומה קרה למישהו שחשב שהוא כוכב גדול,ועוד 5 שנים ישרוף את כל הכסף שאין לו על פסיכיאטר,במקרה הטוב,ובמקרה הרע יגרדו אותו מאיזו מדרכה,כי מישהו הקריב אותו על מזבח הרייטינג... כוכבים לא נולדים.ומוסיקה זו דרך ארוכה שעושים צעד צעד,ולא מתפשרים,ולא מוכרים את הנשמה שלך בעד שום סכום שבעולם,ולא מתמסחרים. אה,וגם לא שומעים גלגל"צ...

למעלה