בקשר להופעה...

• פותח הנושא k0zo
  • פורסם בתאריך
יש למישהו אולי את הטלפון של המשרד

של שוקי ווייס? בואו ניתקשר להתלונן אמנם אני הולך להופעה בכל מקרה, אבל זה באמת לא מוסרי להעביר מקום של הופעה בזמן כזה לאחר מכירת הכרטיסים.....

אני לא בטוחה שלווייס היתה ברירה

הן בגלל שהוא כבר השקיע מיליונים (ללא הגזמה) במופע הזה, וגם משום שאם הוא היה מתנגד, שמו הטוב כמפיק היה נפגע. וייס מעוניין להיות מוכר, בעולם, כמי שעושה הכל כדי לרצות את האמנים המופיעים בהפקות שלו, וכמי שמוודא שארגון המופע יהיה מקצועי והמופע יעבור חלק. במקביל, הוא גם רוצה לעמוד בציפיות הקהל. אני מניחה שהסידור הנוכחי הוא תוצאה של פשרה ושל מו"מ ארוך בינו לבין ווטרס ואנשיו. דווקא כאן, הייתי מפרגנת לו. הוא בלחץ כבד כרגע - למרות הודעות ההרגעה, העלאת מופע בסדר גודל כזה בשדה חומוס זה לא מבצע פשוט - ולא ממש צריך שנלחיץ אותו עוד יותר.

prog rules

New member
ואיפה הם כל השמאלנים יפי הנפש?

רוג'ר טעה רוג'ר לא חי בפחד מתמיד ומהמר על החיים שלו בנסיעה באוטובוס. רוג'ר בחר לתמוך בפלסטינים, עם שמתנגד לקיומה של ישראל (ועכשיו זה בדוק! החמאס נבחר שמשהו יאמר לי משהו על זה) הפלסטינאים לצערי לא רוצים מדינה פלסטינית. הם לא רוצים שתהיה מדינה יהודית וכולנו יודעים ומדחיקים. אז אל תבוא ותלמד את העם שלי אחרי שבריטניה עמדה מהצד ונתנה להיטלר לעשות כרצונו. אני פעיל מפלגת העבודה שאיבד כל תקווה קטנה לשלום שהיתה לו כאשר החמאס נבחר העם הפלסטיני הצביע העם הפלסטיני בחר בסכסוך ולא בפתרון בעיותיו. העם הפלסטיני בחר במלחמה ולא בשלום, ברק רצה לתת להם חלק מירושלים אפילו והם התנגדו. אז אדוני רוג'ר ווטרס אל תגיד שאנחנו לא מעוניינים בשלום והממשלות לא מעוניינות בשלום כי למטבע יש שני צדדים. הדברים האלה מיועדים גם לאורי ברייטמן שהצליח להרגיז אותי בטענות המופרכות שלו על מדיניותה של ישראל. רק נזכיר לך שלפני שלושת רבעי מאה היתה ש-ו-א-ה-!-!-! ואמונות כמו שלך יפילו אותנו שוב. אני עדיין פעיל בעבודה סוציאליסט מאמין בויתורים על שטחים אבל בשלום הפסקתי כבר להאמין.

אפשר להציע לך כוס תה?

הוא עושה נפלאות לעצבים רעועים, תאמין לי. ותמיד צריך להאמין בשלום - רק לא חייבים להיות נאיביים באשר לדרך ההגעה אליו.

לא יודעת...

בתקופת live 8 שרשרתי מאות הודעות לשרשורי-ענק, ע"מ לחסוך מקום. ביום ההופעה ולמחרת, הועלו כ-1000 הודעות לפורום, סה"כ.

האזרחק

New member
בזמן שהוא שותה את התה -

שיפתח איזה ספר היסטוריה. " אז אל תבוא ותלמד את העם שלי אחרי שבריטניה עמדה מהצד ונתנה להיטלר לעשות כרצונו." ואם הוא כבר בפורום פינק פלוייד ומדבר על הופעה של ווטרס הוא גם יכול להאזין ל FINAL CUT בזמן שהוא קורא ושוטה. (השגיאה במקור)

וגם הסרקזם שלך אינו במקום

חילוקי דעות הם לגיטימיים, אבל ירידה לפסים אישיים, לא. אם לדעתך הוא טועה, הצבע על מקור הטעות, בלי להשמיץ. שוב, אני מבינה שהרוחות סוערות, מכל הכיוונים (טוב זה כבר נדוש לומר). העצבים של כולנו רעועים. למה לערער אותם עוד יותר?

האזרחק

New member
איך סרקזם?

הלא עץ שנופל בקרחת יער שוממת לא עושה רעש, נכון? ולעצם העניין: לתקוף את זה שכתב את ה FINAL CUT על בסיס הטענה לגבי אי-מעורבות בריטניה במלחמת העולם השניה זו בדיחה עצובה נוספת שיוצאת ממערכת החינוך של מדינת ישראל.

לא סרקזם -

סתם עלבונות: "ואם הוא כבר בפורום פינק פלוייד ומדבר על הופעה של ווטרס הוא גם יכול להאזין ל FINAL CUT בזמן שהוא קורא ושוטה". אני לא חושבת, אגב, שהוא אמר שבריטניה לא היתה מעורבת במלחמת העולם השניה. לעומת זאת, בעלות הברית - כולל בריטניה - ידעו על השואה ולא עשו דבר להפסיקה (למשל, להפציץ את אושוויץ). אבל כאן אנו סוטים מנושא הפורום, ולכן נפסיק דיון זה כאן. אפשר להמשיכו בקומונה, או במסרים, או במקום אחר, אם תרצו.

prog rules

New member
דווקא בהיסטוריה אני טוב

בריטניה עמדה מנגד ונתנה להיטלר לעשות כרצונו במשך כחצי עשור.

prog rules

New member
רגע עוד משהו

בריטניה נהגה במדיניות הפיוס מה שהביא בסופו של דבר למלחמת העולם השנייה. המדינות שנוהגים כלפי נשיא איראן היא מדיניות דומה. ואני לא מקשיב לאלבומים של רוג'ר ווטרס ואני רואה בפיינל קאט כאלבום של רוג'ר ולא יותר מזה.

אז מה אתה מתרגש כל כך?

אתה לא אוהב את ווטרס, את היצירה שלו ואת מה שהוא מייצג- אז מה אתה מתעסק בזה כל כך הרבה?! שב בבית, תשמע את האלבומים הישנים של הפלויד ותדמיין שאין להם דעות פוליטיות

זה קצת יותר מורכב מזה

ואתה יודע את זה, עומר. ווטרס אכן כותב על פוליטיקה, מנקודת מבטו, אבל עיקר כתיבתו היא אוניברסלית. אחרת, הוא היה סתם פוליטיקאי שעושה שימוש במוסיקה, וכמובן שהדברים לא כך. אנשים באים לראות ולשמוע את ווטרס בעיקר משום שהוא כתב שירים הנוגעים ישירות לחייהם האישיים, לאו דווקא למצב הגאו-פוליטי באיזור זה או אחר, כולל אזורם-שלהם. זה לא אומר שהם מתעלמים מכך שלווטרס שירים פוליטיים. יחד עם זאת אני בדעה - ואמרתי את זה לאנשים היום במפגש - שאם מלכתחילה ווטרס היה קובע את מקום הארוע לנווה שלום, אף אחד לא היה פוצה פה. מה שחורה לרבים (לאו דווקא לי), הוא שינוי המיקום, וההרגשה שהוא נעשה באופן חד צדדי ונכפה למעשה על הקהל, ששילם כבר עבור כרטיס. זו התחושה שעולה אצלי, מקריאת ההודעות הרבות שהועלו כאן, ובמקומות אחרים.

gisontherun

New member
אולי כדי שציבור הפורום והארץ בכלל

ירגע... אין חוק חובה להגיע להופעה, מי שאינו מעוניין שלא יגיע ומי שכן שיגיע. זה הכל, אין צורך להתווכח, להשפיל, לרדת מפני שאלה הם ויכוחים טיפשיים שחוזרים על עצמם במהלך היממה האחרונה בלי סוף. פשוט כדאי לכולם להרגע טיפה, לחשוב עוד פעם על הנושא, ואז לחשוב על המוסיקה, על ההופעה ואיזה מדהים הו]עה בשדה תיהיה. וזהו! פשוט מוסיקה מעולה, בישראל. ומי שרוצה להחרים.... שיחרים, יותר מקום לי ולחברי להתראות ב-22

משפט חכם (מומלץ)

מתאים במיוחד לתגובה הקודמת ע איראן והמשפט אומר בעצם ש "ההיסטוריה מלמדת, שהיא לא מלמדת שום דבר"... :]

קשה לי לקרוא את הדיעות שמוצגות פה.

המחרימים, למה להחרים? בגלל שווטרס מכניס רעיון מאחורי ההופעה? חשבתם שהוא תומך בכיבוש ודיכוי של עם אחר? אני מקבל את זה בשמחה ולא איכפת לי לנסוע עוד עשרים דקות-חצי שעה. אתם קטנוניים קצת. תיזכרו בימים שלא היו אומנים מחו"ל ויכולנו רק לחלום על זה. ההופעה לא תהייה באילת ולא תצטרכו לנסוע שעות. ותחשבו קצת על העם ששוכן כמה קילומטרים מהבית שלכם.

קיצור אתם מעצבנים אותי...

אתם נכנסים למשחקי אגו מטומטמים משחקים במלחמה מפגרת שכוללת רק מי יוצא הדפוק אני או אתה? תפסיקו לאכול סרט שאתם הטובים והם הרעים זה לא סרט מצוייר של כוכבי על מטופשים כולה חבורה של בורים שני הצדדים מטומטמים באותה רמה שניכם מפגרים ובהחלט הוחכתם את זה יפה מאוד כאן אין ערבים אין פיגועים אין יהודים אין פיגועים זה עובד בשני הצדדים אם השכן הוא טוב זה לא עושה אותך רע אם ווטרס בעד משהו אחד זה לא עושה אותו נגד משהו אחר בהתחלה התבאסתי שהוא העביר את ההופעה לשם כי לא ידעתי איך להגיע אבל עכשיו אני שמח שזה מנע מכמה יהודונית מעצבנים להגיע כי הייתי עושה לכם כמה פוגרומים בכיף תפסיקו להתעסק בשטויות של צודק וטועה חכם וטיפש טוב ורע אל תדאגו כולנו דפוקים בורות זה הדבר היחידי שנשאר לנו בכל המאבק הזה לכן אין טעם לתפוס צד בכלל...כמו שווטרס לא תפס אחרת לא היה מופיע בישראל בכלל

אפשר להציע לך תה?

יש לי 8 סוגים, כולל הקלאסיקה (ארל גריי), תה צמחים מסוגים שונים, ותה ירוק. וגם תה עלים, שמשום מה אף אחד לא מעוניין בו חוץ ממני, והוא הטוב מכולם. יש גם סוכר וחלב, אם תרצה. חג שמח

למעלה