כמה דברים שרציתי להעיר
אם כבר מדובר על אפרטהייד, א. בישראל יש אוכלוסיה של למעלה ממליון ערבים שהם נחשבים אזרחים שווי זכויות, ולמרות שהמצב בו הם גרים הוא חרא, עדיין יש להם זכויות שיש לכל אזרח כולל זכות ההצבעה הפלשתינים לעומת זאת הם לא אזרחים נוסף על כך, תראה לי עוד מדינה שפוייה בה אנשים שמסיתים נגד קיומה, כמו בשארה ושות', יכולים להיות חברי כנסת, זה ניראה לך שפויה? ובכלל, לא טענתי שיראל היא דמוקרטיה נאורה, והמון דברים בה מוציאים אותי מדעתי, אבל זה עדיין לא אומ ר שהיא לא דמוקרטיה. ב. תראה לי עוד מדינה אחת שפויה שהייתה מעבירה כספית לרשות אחרת שלא מקבלת ולא תקבל את קיומה, ונוסף על כך נימצאת במצב של מלחמה איתה ג. אתה מסלף עובדות, אני יכול לקבל דעות אפילו של אנשים שטוענים דצריך להעביר את כל הכסף לפלשתינים אבל אני לא יכול לסבול סילוף עובדות. מיליוני דולרים עברו לכיסם הפרטי של ערפאת, דחלאן ושות' וסוהא נהנית מהמיליונים האלו עד היום בפאריס. וגם קשה לי להאמין שאנחנו אשמים והרעלנו את ערפאת. ד. בקשר להלחטות האו"ם, אני חושב שאם הם היו מקיימים החלטות, כבר מזמן הייתה להם מדינה, זה הטיעון שציפיתי לו כששאלתי את השאלה. ושוב, בקשר להופעה, על עוד זה הצעד הפוליטי היחידי של ווטרס כצעד של דו קיום זה עוד משהו שאני אוכל לקבל, למרות שלדעתי זה לא במקום. אבל במידה והוא יבוא ויתחיל להטיף נגד השלטון, ויעשה השוואות בין שרון לדוגמא לבין היטלר, ואותנו לרוצחים, זה כבר לא במקום. נ.ב אם עדיין לא הבנת, ווטרס זכה לכינוי משיח על סמך מה שהוא תרם למוזיקה, ומוזיקלית הוא לא הישתנה, ושוב אני חוזר ואומר, אין קשר בין דיעותיו לבין היותו יוצר ענק ולכן אין שום ערך לטיעון הזה שלך על "למה הוא קרא לו משיח"