בקשר להופעה

21profile

New member
בקשר להופעה

אממ...אני לא ממש פעילה בפורום הזה, האמת שעד לפני שבוע לא הכרתי את איריס...אגב-זמרת מצוינת.. לכל מי שרוצה לראות אותה על הבמה- אז ב5.1.06, עוד פחות מחודש, מתקיימת בתיאטרון תמונע בת"א (רח' שונצינו 8) הופעה של הזמרת המדהימה בתי ("סיבות אישיות" למי שלא מכיר) והמופע הפותח יהיה של איריס פרחי.. רק רציתי לעדכן
המשך ערב נעים חן

21profile

New member
זה בטוח בטוח

מדובר במופע חימום אז אני מניחה שזה יהיה כמה שירים...ולא יותר מזה.. בלי קשר- אני ממליצה לכם להכיר את החומר של בתי הזמרת המדהימה קצת יותר מקרוב ואין לי ספק שתתאהבו..זמרת מוכשרת- את האלבום "נסה אותי" היא עשתה כמעט לגמרי לבד תוך כדי שהיא אחראית על כתיבה, הלחנה, הפקה וגם לקיחת חלק בעיצוב התמונות... אז בקיצור ב23:00 בתיאטרון תמונע הופעה של בתי, מופע חימום איריס פרחי ב5.1 יהיה מצוין! ליה טוב חן

dsol

New member
נראה שאיריס נתקעה כמופע חימום

ותמיד תישאר ככה וחבל באמת שחבל שהיא לא עושה הופעות שלה אלא רק מופיעה כחימום לאחרים במשך כל כך הרבה זמן וגם הדיסקים שלה שנמכרים רק בהופעות, אם היא רוצה שיקנו אותם היא צריכה שיהיו הופעות אם היא לא תשנה את הגישה הזו של להיות חימום בלבד ולעבור לקידמת הבמה היא לא תתפרסם ותצליח להגיע מעלה...

21profile

New member
אממ...

אני מבינה אבל אסור לשכוח שכדי שהיא תוכל לעשות הופעות משלה היא צריכה שיכירו אותה קודם..קצת יותר... וזו המטרה שלה בתור מופע חימום- שאנשים ייתוודעו אליה (בעיקר דרך השואו על הבמה- שאין דבר אמיתי יותר מזה) ואז לאט לאט היא תאסוף לעצמה קהל ותוכל לצאת בהופעה משלה...זה לוקח זמן.. מלבד זה זו הפעם הראשונה שמחממים את בתי, המון שנים בתי היתה על תקן מופע חימום עד שהיא פרצה קצת מעבר לכך ויכלה להרשות לעצמה הופעות משלה...בכל מקרה בואו כולנו נתמוך ונחזיק אצבעות..כי חבל להחמיץ כזה כשרון
יום טוב חן

dxtr

New member
אולי אם הייתם מוזיזים את עצמכם

ובאים להופעות היא לא היית צריכה לעשות חימום כל הזמן חשבת על זה מעריץ יקר

dsol

New member
עם כל הכבוד , כדי שנגיע היא קודם

צריכה לעשות הופעות והייתי בבכורה שלה ובהופעה אחרי לא הסתדר לי ובזה מסתכם כלל ההופעות של איריס ב3-4 חודשים אחרונים אז תחשוב לפני שאתה מדבר על שנבוא להופעות כי פשוט אין הופעות להגיע אליהם

dxtr

New member
אתה טועה היו לאיריס 4 הופעות ועל

כולם הודיעו בפורום זה שכל אחד מצא תירוץ למה לא לבוא זה כבר משהו אחר מה שאני אומר שלנו יש את הכוח הכל תלוי בנו המעריצים אם נדרוש ואם נגיע היא תופיע ואם לא אז...........

dxtr

New member
בואו נעשה עצומה בפורום

אנו אנשי פורום איריס פרחי רוצים לראות את איריס בהופעה שהיא רק שלה ונשמע בה רק את שיריה מי איתי?

אממ תראה,

מה ז"א כל אחד מצא תירוץ לא לבוא? ללכת להופעות של איריס זה משהו שאנחנו אוהבים לעשות.. אז מה האינטרס שלנו לא להגיע? אין מה לעשות, לפעמים יש עוד דברים לעשות במהלך החודש וזה מתנגש. בכל אופן, אני אנסה להגיע להופעה ב5.1

dsol

New member
אני לא מחשיב הופעות חימום !

הופעות שלה נטו ! היו 2 אני לא מוכן לשלם כרטיס מלא להופעה בשביל איריס והיא תשיר 3 שירים אין סיבה להגיע בכלל אם זה ככה

למעלה