בקשר להופעה היום... מישהו יודע אם ניתן לרכוש כרטיסים בקופה או שחייבים להזמין מראש?
מ מ ו ר1 New member 25/7/07 #1 בקשר להופעה היום... מישהו יודע אם ניתן לרכוש כרטיסים בקופה או שחייבים להזמין מראש?
ר רעות שטיינברג New member 25/7/07 #2 תתקשרי למ'ס הזה 03-6021542 זה הטלפון להזמנת כרטיסים.אם אני לא טועה אפשר לקנות גם בקופה עצמה לפני המופע אבל הכי טוב שתשאלי את כל השאלות במ'ס הזה.
תתקשרי למ'ס הזה 03-6021542 זה הטלפון להזמנת כרטיסים.אם אני לא טועה אפשר לקנות גם בקופה עצמה לפני המופע אבל הכי טוב שתשאלי את כל השאלות במ'ס הזה.
ר רעות שטיינברג New member 25/7/07 #4 ../images/Emo92.gif../images/Emo140.gif תנסי עד שיענו לך.אבל שוב אני חושבת שאפשר לקנות כרטיס במקום.
ל לילי 23 המקורית New member 25/7/07 #5 אין לי מושג, אבל. אני התקשרתי והם רשמו את השם שלי ומס' הטלפון שלי, ומס' הכרטיסים שאני רוצה, וככה הכרטיסים שמורים לי,בלי התחייבות כספית. תעשי גם ככה, זה הכי טוב, ככה את יודעת שיש לך כרטיסים, והיום בערב הם יחכו לך בקופה.
אין לי מושג, אבל. אני התקשרתי והם רשמו את השם שלי ומס' הטלפון שלי, ומס' הכרטיסים שאני רוצה, וככה הכרטיסים שמורים לי,בלי התחייבות כספית. תעשי גם ככה, זה הכי טוב, ככה את יודעת שיש לך כרטיסים, והיום בערב הם יחכו לך בקופה.