בקשר להוט

בקשר להוט

כתבתי להם שתי מכתבים על השעה המוזרה של הסדרה והתשובה היא:סדרות מסוג אלה משודרות בכל העולם בשעןת הבוקר מ-10:00 עד-15:00 אנחנו מנסים להיות כמו שאר העולם,קיבלנו המון מכתבים מאנשים שאמרו שהשעה מצויינת וכאשר היא שודרה ב-19:00 זה הפריעה להכנות לארוחית הערב והכנת הילדים למיטות,אם יש לך בעיה אם השעה אז את יכולה לצפות בשידור החוזר למחרת או השישי את כל הרצף"ץ לדעתי זן פשוט חוצפה ושקר שאנשים נהנים מהשעה אני מקווה שתמשיכו להלחם כי גם אני אמשיך.

Dawn12

New member
עלי והצליחי ../images/Emo13.gif

זה קרב אבוד מראש. אם מנסים ליישר קו עם שאר העולם צריך להעיף גם את הטלנובלות משעות הפריים-טיים לטובת תוכניות מסוג אחר לגמרי, אבל אני מניח שהשאלה היא עם איזה צד של העולם אנחנו מיישרים קו.

רעיון

בעוד 20 פרקים בערך נגמרת טרה אספרנסה ומשבצת השידור של שבע בערב מתפנה למה שלא יחזירו את צח"מ לשעה הזאת? הרי בלאו הכי שעת השידור מתפנה ועל שבועיים שידור בחמש לא צריך להפוך לקבוע למי צריך לשלוח מכתבים אימליים וטלפונים ונעשה זאת אני חושב שכולנו צריכים להתגייס לזה כי זאתי הזדמנות חד פעמית. לפני שישבצו תוכנית חדשה באותה שעה ואז העניין גמור

זה לא יעזור

הם לא סתם השקיעו בפרומואים שמחזירים את הסדרה לשעה החדשה רק כדי לשנות אותה שוב. והם גם אמרו שזו השעה הקבועה ש"יותר נוחה לאנשים". בקיצור - זה מה שהם רוצים, ואיתם בכלל צריך להגיד תודה שהם משדרים את התוכנית, עם המנטאליות שלהם... שורה תחתונה: וידאו, גם אני אשתדל להצטייד בכזה בקרוב

למעלה