בקשר להודעות SMS

crusher

New member
בקשר להודעות SMS

אני לא יודע למה, אבל כשאני מנסה לשלוח הודעה למנוי סלקום (אני מנוי אורנג´) מתקבלת לי הודעה שאי-אפשר ש"השליחה נכשלה" ניסתי לשלוח ממכשיר של סלקום (נראה לי..) וגם מראה את אותו דבר...(אבל שם זה משהו אחר שאני לא בטוח לגביו אז עזבו) אז אני צריך לשלוח לו הודעות דרך האינטרנט וגם באינטרנט אני לא יכול לכתוב לו בעברית למרות שהוא שולח לי הודעות בעברית מישהו מוכן להסביר מה קורה כאן???

אלכס נ

New member
אתה בטוח שזה היה למנוי סלקום?

זה בדיוק מה שנכתב לידיד שלי שניסה לשלוח הודעה למירס (מאורנג´).

m e i r

New member
אני אסביר לך

תעשה מה שאני אומר, ותוכל לשלוח הודעות. שלב א´, תבדוק אם הבעיה היא עם כל המספרים, ואז יש לי פתרון או שרק עם המספר הזה, שאז אין לי מה לומר לך, מצטער. בהנחה שלאף מספר אתה לא יכול לשלוח בדוק כדלהלן: 1. בתוך תפריט הודעות
הגדרות הודעות
מספר מוקד הודעות, תוודא שהמספר הוא 97254120032+. 2. בתוך תפריט הודעות
הגדרות הודעות
הודעה נשלחה כ-, תוודא שנמצא על טקסט. 3. תוודא שאתה שולח אל orange או סלקום או GSM אחר בעולם. המכשיר שלך לא יכול להתריע על כך שהמכשיר בסלקום לא קולט הודעה או לא מקבל עברית, אלא רק שההודעה הגיעה אל המתג בסלקום. בקשר לשליחת הודעות מאתר סלקום- גם אני ניסיתי לשלוח sms אל מספר תומך עברית בסלקוץ והמערכת אמרה לי שהמכשיר לא תומך בעברית. כנראה שמשהו משובש באתר שלהם. תשלח באנגלית.

crusher

New member
אהה יכול להיות שעליתי על משהו

המנוי שאני מנסה לשלוח אליו הודעות, יש לו מכשיר מוטורולה כזה ישן, מסוג סטארטק... יכול היות שזה קשור? (כי הסטארטק לא עובד על GSM כמו באורנג´) מצד שני איך זה הגיוני שהוא יכול לשלוח לי הודעות, ועוד בעברית???

אלכס נ

New member
אני כנראה יודע מה הבעיה

אין דבר כזה סטארטק ישן ששולח הודעות בעברית. הוא כנראה שולח לך הודעות מהאינטרנט בבית. סלקום רק לא מזמן עברה לקבלה של הודעות בעברית, אז תנסה לשלוח באנגלית. אם המכשיר שלו ממש ישן, אז הוא כנראה בכלל לא תומך בקבלת הודעות SMS.

yosimatza-c4u

New member
אז ככה

סלקום כבר מלמעלה משנתיים אשר תומכת בהודעות בעברית ........ וגם כאשר אתה מנסה לשלוח למכשיר אשר לא תומך בעברית אתה מקבל SMS חוזר אשר רושם כי השפה אשר כתבה לא נתמכת במכשיר המקבל .........

אלכס נ

New member
אז: לא מזמן = שנתיים וחצי

נו מה לעשות, התחלתי להכיר אנשים שהסלקום שלהם תומך בקבלת הודעות בעברית לא מזמן (שנה או קצת יותר). לפני זה לא הכרתי אנשים כאלה. וכן אתה צודק - צריכים לקבל הודעה חוזרת. אבל מי אמר שהוא לא קיבל? הוא לא אמר שהוא קיבל, אך זה לא אומר שהוא לא קיבל.

Big N

New member
למיטב זכרוני

סלקום היא הראשונה שהפעילה שרות SMS בעברית ממכשיר למכשיר (לא אתר) אבל אולי אני לא זוכר טוב

m e i r

New member
למיטב ידיעתי

orange היא הרשת הראשונה שבה כל המכשיכים מאפשרים משלוח sms מכל המכשירים ברשת אל כל המכשירים ברשת. ככל הידוע לי, עד היום יש מכשירים ברשת פלאפון וברשת סלקום בהן ישנם מכשירים שלא יכולים לקבל ו/או לשלוח sms.

m e i r

New member
לא התבלבלתי

what do you prefer?? שכולם יוכלו לשלוח ולקבל, בין בעברית ובין באנגלית או שרק חלק מהם יוכלו לקבל ולשלוח וחלק עוד יותר קטן מהם, בעברית?

Big N

New member
מי שיש לו מכשיר כזה ישן בטוח לא

צריך/משתמש/יודע מה זה SMS וכן אני חושב שהרוב מעדיפים SMS בעברית

yosimatza-c4u

New member
סלקום ב SMS

כל מכשירי סלקום כיום מסוגלים לקבל SMS ונכון לא כולם מקבלים בעברית (רק מכשירים שתומכים בעברית. וישנם מספר דגמים נורא ישנים אשר לא מסוגלים לשלוח SMS אבל שוב כולם מסוגלים לקבל הודעות כתובות.........

crusher

New member
אז רגע איך תסבירו...

שאני לא יכול לשלוח לו בכלל הודעות ממכשיר האורנג´ שלי ואני גם לא יכול לשלוח לו הודעות בעברית מהאתר של סלקום? לעומת זאת הוא יכול לשלוח לי הודעות לפלאפון ואפילו בעברית

s2dent

New member
SMS בעברית מאתר סלקום

במאגר המידע של האתר לא מעודכנים כל המכשירים שתומכים בעברית, לכן צריך להתקשר לשירות לקוחות של סלקום ולבקש לעדכן את המספר באתר. מניסיון אישי, מיד אחרי השיחה אפשר לשלוח הודעה בעברית. רוב המספרים מעודכנים, יש מעט שלא.

MaD-d0g

New member
כן...

אני קניתי את הנוקיה 8260 חדש לפני שנה וחצי כמעט (לא שידרגתי) וגם לי לא יכלו לשלוח הודעות בעברית, עד שיום אחד התגברתי על עצלנותי, והתקשרתי 123* והם סידרו את זה... גם ידידה שלי קנתה היום את הסמסונג החדש ולא היה אפשר לשלוח הודעות בעברית מהאינטרנט.... כמובן,הודעה שממכשיר למכשיר שכביכול לא נתמך בשפה העברית ע"י סלקום, ניתן לשלוח SMS בעברית....

למעלה