בקשר לדלהי

בקשר לדלהי

אשמח עם תוכלו לתת לי המלצות לגבי דלהי. אני נוחתת בסוף החודש בדלהי, מאוחר בלילה, לאיזה מלון כדאי להגיע (עם תנאים סבירים) וכמה אמורה לעלות מונית מהשדה לאזור של המלון (המיין בזאר אני מניחה) וכמה אמור לעלות לילה במלון. אמורה להיות בעיה מיוחדת אם מגיעים מאוחר?. חוץ מזה כל המלצה על מסלול של חודשיים לצפון הודו - לאן כדאי להמשיך מדלהי וכו' תתקבל בברכה :) תודה רבה!

motyka

New member
מונית לפהאר גנג' (מיין בזר)

מונית לפהאר גנג' (מיין בזר) עולה כ 300 רופי בדלפקים שביציאה מביקורת הדרכונים. מלון או גסטהאוז יעלה כל סכום שבין 200 רופי (20 שקל) ל 1500 רופי ללילה. רוב בתי המלון במיין בזר פתוחים 24 שעות ביממה. המלצה אישית - להתרחק מההארי רמה. אוגוסט הוא חודש טוב לצפון (קאסול, מניקאראן, מנאלי, דרמהסלה, שימלה) מבלי לדעת מה מעניין אותך אי אפשר להמליץ.

jeshu

New member
MAHESH לייד הארי רמה מינימאלי ונקי.בסביבות 100 רופי ללילה. מונית לא זוכר כמה עולה - אבל אם כשאת יוצאת מהשדה כבר 5:00 אז בטח קו 780 לקונאט פלייס כבר פעיל ויקח אותך בשמונה רופי.ואז צריך ללכת למיין באזאר.

pyaelcom

New member
המלצות למלונות

אם את יותר בכיוון של 1500 (לדעתי בעונה הזו זה יהיה סביב 1000 = 100 ש"ח) The Relax hotel details: phone numbers:(+91-11) 23562811, 23561030, 23561031, 23562481 mob:(+91) 9810005107 fax (+91-11) 23583152 and email: [email protected] Prince Polonia Hotel: +91-11-23581930 &,31 &,32 email: [email protected] זה מלון יותר זול חדר עם מזגן יעלה RS.500-600 The details of Saini Hotel (the cheaper one): phone: (++91-11) 23586212, 23588282, 23589144, 23580879, 23588766, 23588767 fax: 23588820 email: [email protected] שימי לב שבעונה זו רצוי מאוד מזגן...

ממש תודה! ו..

וואו... תודה רבה על התגובות! עזרתם לי המון.. בקשר למסלול... אני מעוניינת לבקר בדראמסלה, להדאק, קשמיר, ואזור קאסול, ואני מניחה שיתווספו עוד במהלך הטיול... מה ניראת לכם הדרך המומלצת לעשות זאת, בדרך הכי קצרה (והבטוחה כמובן) ואם יש טיסות ממקום למקום (יש לי רק חודשים אז אני מעדיפה לחסוך נסיעות ארוכות אם זה לא יקר מידי..) ושוב תודה לכל המגיבים :)

annandi

New member
הצעה למסלול.

קודם כל רציתי להציע לך לקחת מונית לנסיעה משדה התעופה לפאהר גאנג'(חשוב שתזכרי את השם, כי יש לפעמים נהגי מוניות ש"המיין באזאר" לא אומר להם כלום), לא באוטובוס, בייחוד אם זו פעם ראשונה בהודו. בנוסף, אם לא חברת לכמה חבר'ה בטיסה, קחי מונית מהדלפק בשדה, ואל תצאי החוצה להתמקח איתם, זה יכול להיות מאוד מעיק אחרי טיסה, אם את לא "מלכת ההתמקחויות". מכיוון שזו העונה לצפון, כדאי אולי לקנות כבר עכשיו כרטיס טיסה ללאדאק (או מפה שזה יותר יקר, או לבקש מישהו בהודו שיקנה בשבילך). כבר שמעתי שיש בתקופה הזו מחסור בכרטיסים. אני באופן אישי ממליצה לטוס ללאדאק מדלהי ולרדת מלאדאק באוטובוס (למאנאלי, או אם אפשר לקשמיר). גם ככל שאת מתקרבת לספטמבר, כל כמות הגשמים בצפון (בעיקר בדהרמסלה) מתמעטת. אז אחרי לאדאק יש אופציה ליסוע למאנאלי וקאסול, דהרמסלה ואז קשמיר, או קשמיר אחרי לאדאק, דהרמסלה, קאסול ומאנאלי. אני הייתי ממליצה לך לסיים לפני החזרה הביתה ברישיקש. זהו, תעשי חיים

pyaelcom

New member
טיסות ללה ותשומת לב בלאדאק

ההצעה למסלול של אנאנדי בהחלט טובה. יש באמת לחץ גדול על טיסות ללאדאק מדלהי וכדאי למהר. אולי כבר מלא. את יכולה לשלוח מייל לסוכן נסיעות מאוד אמין מדרמסאלה והוא יבדוק לך כרטיסים' יגיד לך מחירים ויוכל לדאוג שהכרטיס יחכה לך איפה שתרצי. קוראים לו מילאפ, יש לו משרד בבגסו, מעל מקלוד שמעל דארמסאלה. והכתובת שלו זה: [email protected] חוץ מזה תקחי בחשבון שאם טסים מדלהי ללה - מגובה של בערך 600 מעל פני הים לגובה 3600 מעל פני הים, צריך יומיים שלושה להסתגלות, לתת לגוף לנוח ולייצר מספיק כדוריות דם אדומות להזרמת חמצן. זה אומר לא ישר לרוץ לטרקים ולמנזרים גבוהים, אלא להישאר באזור של לה. זה ממש לא מפריע כי יש מספיק מה לראות בלה ובסביבה. צריך גם לזכור שיש בעית זיהום מים בלה, למרות שזה נראה בהרים ושהכל נקי. לכן להקפיד על מים מינראלים ולא לאכול ירקות טריים בעיקר בימים הראשונים, שהגוף קצת חלש ורגיש.

jeshu

New member
המלצה נוספת לסוע לאמריצר למקדש הזהב מררכבת מדלהי ואחרי יומיים של שהות משם לדרהמסלה באוטובוס (חוויה בפני עצמה,הנהר משמש ככביש לאיזה ק"מ)

למעלה