בקשר לדיסק!!

Oshri siso

New member
ייאלה את באה איתנו להרביץ לו?../images/Emo122.gif

אמא כרישה מאוד מתעניינת בנקנקיה היום...!!!
{הבנת למה אני מתכוון כן.?} חחחחחחחחחחחחחחחח סתכלי בהודעה הקודמת מה אמרתי איפה היא תיתן לו ביס(=

Oshri siso

New member
נאסה... התגברה על זה.. נאנסה שוב..

התגברה על זה... נפלו לה 2 ריסים התגברה על זה... תפסה את בעלה עם השכנה שושי התגברה על זה.... גילתה שיש לה אבר מין זכרי.. התגברה על זה..... גילה שהיא בעצם מאומצת ושהיא בעצם באה ממשפחת התמנונים.. חיפשה תאמא... קרעה לה תאמא... טרפה אותה..הלכה להלוויהה.. התגברה על זה.. ועכשיו היא רוצה נקנקיה.. אחרי שהיא תקבל אני מניח שגם על זה היא תתגבר...(=

Oshri siso

New member
אהא.. ועוד משו...

גנבו לה תאודם יום לפני הדייט שלה עם מר שפמנון יוספי כל כך עצוב)= כמה שהיא סובלת!!!

חחחח ויש לה רק אודם אחד?

טוב נו אבל זה חפיףףף אמרת לי שלא חייב להתאפר אז זה בסדררר =) תמסור לה שאני משתתפת בצערההה ושכל מה שעבר עליה לא עלינו חמסה חמסה חמסה

Oshri siso

New member
חחחחחחח ר-ק אודם אחד

שהיא קיבלה מאמא המאמצת גברת רוחמה שושית הכרישה מארץ אות. ביום הולדת ה-68! וזהו,לא רוצים לקנות לה יותר! זה מאוד יקר פה .. במצולות... 100 ב-שקל! יקר יקר..(=

פשששששש איזה דמיון מפותחחחחחח

אולי תכתוב ספרר??? אני הראשונה שיקנהה!! אממ 100 שקל לאודם של חברה זה סביר חח

Oshri siso

New member
מה לא ידעת שאני מוציא ספר?

ביום חמישי הבא בתאריך ה-19 ל-2 יוצא הספר הראשון שלי. על בגידות,אהבות,אכזבות וכמובן-על מצולות הים והכרישות הנשיות(=

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח על הכל היא מתגברתת??? מג'נוןןןן אמאלההה השבוע התפגרתתתת מפחידדדד \=

Oshri siso

New member
חחחחחחחחח על ה-כול היא מצליחה

להתגבר! היא כרישה לא? חחחח רגע היא לא התגלתה כמאומצת ממשפחת התמנונים?/= אבל יש לה 8 זרועות... שאחד מהם הוא....... חחחחחח האבר מין(=

חחחחחחחחחחחחח כפרעלייך הבנתיי

אני לא סתומהההההה יאללה אני יבוא לחפיההה ואני יעזור לכםםם =) באמת בא לי לבואא אוףף אם היה לי איךךךך יש הופעה של הםם מבאסססס \=

חחחחח כפרעלייךךך

טל ביום של המצעד שאני הייתי עם חברה שלי ליד הדלת הזאת עם השומר הדפוקקק זאת את שבאת ואמרתי שאת איתי ואחר כך בכיתת? אני לא יודעת אם זאת את או לאא \=

למעלה