בקשר לדיסק יומן מסע.........

ליאורנ

New member
בקשר לדיסק יומן מסע.........

בניגוד למה שהרבה אומרים פה לפי דעתי הוא דיסק טוב מאוד אל תסתכלו רק על המילים - תסתכלו גם על המוסיקה בואו נתחיל שיר שיר עורי עור - שיר אחד הטובים שלו -אז מה עם הרבה ערסים אוהבים אותו ושכולם מכירים אותו - מילים יפות ומוסיקה מדהימה מטוסים - שיר לא הכי טוב - אין מה להגיד חצר המלך - אולי המילים לא הכי יפים אבל המוסיקה חבל על הזמן צלקות - אולי שיר קצת מעצבן אבל המילים יות אקדחים שלופים - מילים נוגעות ללב ומוסיקה מצויינת - שילוב של מוסיקת רוק ועיבוד למיתרים למיואשים יש רק גורל - מוסיקה טובה מאוד - עיבוד מצויין לכינורות באיחוד הקטע של הגיטרה כינורות ושכולם שרים בסוף תמונה לשעת ערביים - מילים אולי לא הכי יפות אבל המוסיקה פצצה - באיחוד הקטע סולו של הקלידים - ושוב הקטע של המיתרים הסתכלו לשמיים - שילוב מדהים של מוסיקת רוק עם מיתרים - פשוט יצא מהמם מגיע לך יותר - השיר הכי עצוב של אביב גפן[יחד עם קרן אור ובוכה על הקבר] יומן מסע - שיר מדהים גם בעיני אנשים שלא אוהבים את אביב הכל נרשם - שיר פשוט מדהים מבחינת המוסיקה - רק אביב יודע לעשות את השילוב של כל הכלים בשיר אחד לסיום - הדיסק הזה לא פחות טוב מדיסקים אחרים אז תחשבו פעמיים לפני שאתם אומרים משהו [זאת דעתי לפחות]

yellow cheese

New member
הכל עניין של טעם...../images/Emo5.gif

אני אישית דיי מתעבת את הדיסק הנ"ל... פשוט לא אוהבת... השירים בו שגורים בפי הערסים השכונתיים.. לפחות ככה זה אצלי בשכבה
שכל פרחה מזמזמת את עורי עור..בעעעעע
בכל מקריי.. הכל עניין של טעם. שי

Du Hast Mich

New member
בקשר לשיר יומן מסע...

אולי השיר יפה.... אבל זה פשוט לא אביב. זה משדר מסר של - "אני אוהב את המדינה" אני עוזר למדינה" וזה פשוט לא הוא! הדיסק הזה מבחינתי הוא פשוט מין ניסיון של אביב פחות להתחצן ולהיות יותר ....נו... להתמסד. שהקהל חוץ מאיתנו ילדי אור הירח הנאמנים, יאהב אתץ השירים שלו. זו הסיבה העיקרית לחוסר אהתי לדיסק הזה.... אחד המאפיינים של אביב הוא דגילה בעקרונות שלו, וזין על כולם בדיסק האחרון זה לא ככה...

Yael Floyd

New member
דווקא אני חושבת שהמילים של חצר המלך

מדהימות ובכלל הדיסק הזה לדעתי ממש יפה אבל ביחס לשאר הדיסקים שלו, אני הכי פחות מעדיפה לקחת אותו לנסיעות או משו כזה... דיסק מעולה, אבל אביב מסוגל ליותר... וכמו שאמרה שירלי- הכל עניין של טעם :)

rainbowgirl

New member
לדעתי חלק מהשירים יפים ,לא כולם

כי כמו שכולם אמרו פה, ערסים ופרחות מזמזמים את השירים........ לא נורא.... אני בטוחה שהם כבר שכחו מי זה אביב גפן...

ליאורנ

New member
אבל מה זה קשור..

שערסים ופרחות מזמזמים הם מזמזים כי הדיסק התפרסם טוב אותו דבר היה קורה גם לגבי שאר הדיסקים עם הם היו מתפרסים כמו יומן מסע אז אם ערסים יתחילו לזמזמם את הולך לאיבוד[סתם דוגמא] אז אתם לא תואהבו את אביב גפן 3 מה זה השטויות האלו

טוב אז ליאור צודק...

תגידו מה אתם שפויים?! בגלל ש"ערסים ורחות" מזמזמים ת´שירים לא לאהוב אותם!? תתביישו לכם.. אתם לא מי יודע מה שונים מה"ערסים" וה"פרחות" האלה עם אתם ככה.. מאמינים בסטגמות חופשי לא משנה מה יהיה... אז אני יגיד לכם מה ידיד שלי שהוא כביכול "ערס" בא אליי להתחיל לזמזם לי את "רוקנרול" של אביב ואת "מסיבת מתגייסים" אז להפסיק לאהוב ת´שירים האלה<? יווווווווווווווו אני בשוק לא נורמלי

אהמ...יומן מסע...

ללא ספק הדיסק הכי גרוע של אביב. דיסק גרוע ביותר-יש שם אולי 4 שירים טובים: מגיע לך יותר, למיואשים יש רק גורל, הסתכלו לשמיים ויומן מסע. עורי עור לדעתי היה אומר הרבה יותר אם אביב לא היה דואג למחירות של הדיסק אלא למה שהוא חושב באמת והיה משאיר את המשפט- "מולדת חשוכה". זה הסימן המובהק להתמסחרות של אביב. באופן כללי, המילים ממש באנאליות...הלחן קיטשי ומרוח וזה הרושם הכללי שהדיסק מעביר. חוץ מ-אקדחים שלופים שזה גם שיר טוב אין שם שום שיר (כולל עורי עור!) שמדבר על המצב במדינה. כל הדיסק עוסק בדברים אחרים ולמרות שעורי עור נוגע בזה-הוא לא מעביר את מה שאביב חושב באמת. השיר עורי עור נהיה המנון הפרחות, והמנון בכלל. אביב גפן הוא סמל למרד של הנוער שלנו, במדינה, בממסד, בחברה וכו´. בדיסק יומן מסע הוא סותר את כל מה שהוליך את ילדי אור הירח אחריו- כל זה בשביל שעוד כמה פוסטמות יוכלו לצעוק- "אביב! תעשה לי ילד!!!!!!". גועל נפש. אין פלא שכל מי שהתחיל לשמוע אביב גפן בגלל יומן מסע נקרא בפי ילדי אור הירח- "פרחת יומן מסע" (מה לעשות זה בדרך-כלל בנות). מזל שאביב חזר לעצמו ב-ממנטו מורי...

אני יודעת שבטח תצרחו עליי...

אבל אני לעומת הרוב פה, דווקא הכי פחות אוהבת את אביב גפן 3 ודווקא ניראה שיומן מסע יש בו שירים יפים. אבל לדעתי מה שהכי אני אוהבת זה את הדיסק שומקום.

מיתר שקט..!

את קוראת לי פוסטמה.??? חחח... (בדיחה פרטית- אנשים..) הגר, אני התחלתי לשמוע בגלל יומן מסע, ותסכימי איתי שאני לא פרחת יומן מסע...... ??? (או שכן..?)

כן..

תראי,שמעתי אצל חברה שלי דיסק צרוב עם כל מיני שירים, פופ, רוק ישראלי, הכל מעורבב.. (כן, היום זה נחשב כבר פשע בעיני..) שמעתי את השיר עורי עור ושאלתי אותה מי שר אותו, היא אמרה אביב גפן... מאז עבר כמה זמן, ידיד שלי זימזם לידי "אני סופרסטאר, אני בכותרות, אני עושה צרות, אני הילד הרע, אני הבנזונה" ... שאלתי אותו של מי זה, והוא אמר אביב גפן, ואז לקחתי ממנו את הקלטת של המכתב.. אז ככה שזה נראה כאילו התחלתי לשמוע מהמכתב, אבל אם לא הייתי שומעת אצל חברה שלי את עורי עור, לא הייתי לוקחת ממנו את המכתב... אז ככה ש.... אני "פרחת יומן מסע"! לפי ההגדרה שלכם... שהיא ממש לא נכונה, ואני ההוכחה לכך..

הבהרה..!

לקחתי ממנו את המכתב כי זה הדבר היחיד של אביב גפן שהיה לו... לא כי השיר סופרסטאר נמצא במכתב, אני לא מטומטמת..!

יעמה...

את לא חכמה!! "פרחות יומן מסע" זה אותן בנות 14 שיש להן רק את יומן מסע בבית, הולכות להופעות של אביב ומתחילות לצרוח - אבייייייייייייייייייבבבבבבבבבבבבב תעשה לי ילדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד בעעעעעעעע את בכלל לא הולכת להופעות :) שתקי! לאב יו...

הגר..!

אני מאוד חכמה ! זה דבר ראשון..... ואת יודעת טוב מאוד שאני צועקת "אביייייייב, תעשה לי ילד....! " חחחחחחחחחחחח אני לא הולכת להופעות ואני גאה...! ואני אדבר, דווקא....! לאב יו טו, טריי אנד פור....

למעלה