בקשר לדב"ש

galking

New member
בקשר לדב"ש

אני צריך הסבר על דב"שים איך הם מתפקדים בסחר במלחמה כיצד מבחינת חוקים אפשר לשלוט עליהם...או לינק לאתר עם הסבר בבקשה...

AndyBear

New member
לא בידיוק הבנתי את השאלה...

אבל במקור דב"ש(דמות בלי שחקן) מתפקד כמו הדמות של המנחה, ובמהדורה שלישית הוא כמו כל דמות אחרת רק שהוא מתופעל על-ידי המנחה(זאת אומרת יש לו מקצועות תכונות וכאלה)

Gilgam69

New member
בדיוק כמו...

במהדורה שנייה, או ברולמאסטר או בכל שיטה אחרת.

AndyBear

New member
לא במהדורה שניה ככל הזכור לי,

במהדורה שניה היחס לNPCים היה כמו למפלצות.

Gilgam69

New member
אני לא מבין בדיוק למה אתה מתכוון

NPC הוא כל יצור שנשלט ע"י השה"ם, בין אם הוא האיכר קשה היום בשדה, המלך הרם (והעריץ, אבל אף אחד לא אומר לו את זה בפנים), הקוסם המרושע, הנבל הנצחי או הטרול ביער. אם אתה מתכוון לדמויות, כלומר אנשים, ולא למפלצות, אז גם במהדורה שנייה וכן בכל שיטות המשחק האחרות, NPC הייתה דמות לכל דבר.

galking

New member
שוב בקשר לדב"ש

ראשית תודה על התגובות המהירות הם עזרו לי מאוד אך כוונתי הייתה קצת שונה כלומר מצב היפוטתי נמצאים בעיר למטרת סחר והפלאדין מנסה לשכנע את הסוחר להוריד במחיר איזה קוביות צריך להטיל במקרה זה ??? כלומר כריזמה של שניהם פלוס מה??? תודה מראש גל

Gilgam69

New member
אתה יכול לזרוק גלגולי Diplomacy

מנוגדים או מול DC קבוע.

AndyBear

New member
Gilgam צודק,

אבל אתה צריך לזכור שבסופו של דבר הכל בידך, ואתה דמיד יכול להחליט שבמקרים כאלא במקום הטלות, אתה תנהל דאולוג אמיתי בין השחקן לבין עצמך(בדמות הדב"ש) וכך תחליט על המקרה.

לשחק את הדב"ש

אתה לא חייב לגלגל. השחקן משחק דמות? שחק אתה את הדמות שמולו. תחשוב - אם בתור המוכר היית משתכנע מדבריו, אז תן לו הנחה, אם לא, אז לא. אתה יכול להתייחס בהחלטה גם למידת הכריזמה שלו - אם היא גבוהה, אז המוכר (אותו אתה משחק) יכול להתרשם ממנו לטובה ("הוא נראה לי אחל'ה גבר") ולתת לו הנחה, ואם היא נמוכה, המוכר פשוט יסלוד ממנו ויהיה פחות ידידותי ("אני לא אוהב את המבט הזה שלו, הוא נראה לי מניאק")

סנדרין

New member
מסקנה - ../images/Emo142.gif

דמות היא בן אדם, לא דף מספרים. (כולם: מה, באמת
)

galking

New member
מופנה לAndyBear Gilgam69 סנדרין

מספר האי סי קיו שלי הוא 67868685 שאחד ממכם לפחות בבקשה יצור איתי קשר יש לי עוד מספר שאלות פשוט תודה

Gilgam69

New member
כל שאלה שיש לך אתה יותר ממוזמן

לשלוח לתעשיה הגובלינית: [email protected] וכמו כן לבקר באתר התעשייה עצמו: http://members.pundak.co.il/goblinindustry/

למעלה