זה מתחיל ממחר או מהיום?
R RaZiK4 New member 19/9/04 #16 יש קצת בעיה בשליחת קובץ במסר../images/Emo105.gif אי-אפשר לשלוח קובץ במסר מה לעשות לשלוח באימייל
ח חייכנית מקסימה New member 19/9/04 #18 המממ... אפשר באימייל, אייסי, מסנג'ר, אני גם ממליצה על פורום ניסויים לגולשים, להשאיר שם מתנות ולהודיע לענק........
המממ... אפשר באימייל, אייסי, מסנג'ר, אני גם ממליצה על פורום ניסויים לגולשים, להשאיר שם מתנות ולהודיע לענק........
R RaZiK4 New member 19/9/04 #27 איך באייסי ובמסנג'ר../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo105.gif מי שאני מגמד ידע מי אני....
איך באייסי ובמסנג'ר../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo105.gif מי שאני מגמד ידע מי אני....
ח חייכנית מקסימה New member 19/9/04 #29 בגלל זה אני ממליצה בחום- לכו לפורום ניסויים לגולשים, תשאירו שם את כל המתנות והכל, ותגידו לענק שלכם שמחכה לו שם הפתעה...
בגלל זה אני ממליצה בחום- לכו לפורום ניסויים לגולשים, תשאירו שם את כל המתנות והכל, ותגידו לענק שלכם שמחכה לו שם הפתעה...
ה הגמד של 1ננטטלליי New member 19/9/04 #19 לנטלי../images/Emo9.gif שתהיה לך שנה נפלאה ואני מקווה שתהני בשבועיים האלה
1 1ננטטלליי New member 20/9/04 #53 ../images/Emo99.gifגמד קטן שלי... אתה פנוי בפורים שאני לא יזמר לי סתם?
ח חייכנית מקסימה New member 19/9/04 #23 כי לא היית ברשימה פתחתי דף חדש, אמרתי בפירוש שמי שלא ירשם שם לא ייחשב ולא רשמת שם את עצמך.
D dina sw New member 19/9/04 #22 יש לי רק שאלה קטנה... נתת לי שם של ענק ועכשיו אני צריכה לעשות מה שהוא ביקש? לכמה זמן?
ח חייכנית מקסימה New member 19/9/04 #25 על לתאריך ה-3 לאוקטובור, ביום הזה אני פותחת שרשור שבוו אתם מגלים את עצמכם (לא לפני כן! זה חשוב!) ואז תוכלו לנחש מי היה שלכם, לגלות אחד לשני, להגיד אם נהנתם, כל השטויות האלה.
על לתאריך ה-3 לאוקטובור, ביום הזה אני פותחת שרשור שבוו אתם מגלים את עצמכם (לא לפני כן! זה חשוב!) ואז תוכלו לנחש מי היה שלכם, לגלות אחד לשני, להגיד אם נהנתם, כל השטויות האלה.
D dina sw New member 19/9/04 #24 יש לי רק שאלה קטנה... נתת לי שם של ענק ועכשיו אני צריכה לעשות מה שהוא ביקש? לכמה זמן?
ה הגמדה של N על אפרתוש New member 19/9/04 #30 שלום שלום אני הגמדמדמדמדמדמדמדמדה (גמדים גמדים!!!!גמדים גמדים!!!וואו!כמה זמן לא אכלתי את הדבר הזה)של גילי - N על אפרתוש אני הולכת לחפש דברים תודה לאמא ואבא שהביאוני עד הלום
שלום שלום אני הגמדמדמדמדמדמדמדמדה (גמדים גמדים!!!!גמדים גמדים!!!וואו!כמה זמן לא אכלתי את הדבר הזה)של גילי - N על אפרתוש אני הולכת לחפש דברים תודה לאמא ואבא שהביאוני עד הלום
ה הגמדון של מעיין רוזן New member 19/9/04 #35 אני הגמדון/נת של מעיין רוזןןןןן! מישהו יודע איפה היא?????????????? אני צריכה ת'איימל שלהההההה