בקשר לגלולות

צפנת0

New member
בקשר לגלולות

שלום לכן, אני 4 שבועות אחרי הניתוח,, ביום שבת המחזור הראשון הופיע,, התחלתי את הגלולות שהרופא המליץ, אך אני ממש מדממת בטירוף ובכאבים איומים בגב ובבטן התחתונה, התקשרתי לרופא אך הוא אמר שזה בסדר שהדימום הכבד הוא כתוצאה מהניתוח ורק בחודש השני זה יסתדר. האם זה נישמע לכן הגיוני? ומדוע כואב לי כל כך? ממתי אני אמורה להרגיש את התוצאות "הניפלאות" של הניתוח? האמת אני מרגישה לצערי הרב שהניתוח לא עזר לי בכלום, אולי אני טועה, אני לא יודעת. תודה רבה ויום טוב לכולן

זואילי

New member
הי צפנת ../images/Emo201.gif

עשית את הניתוח בחו"ל, נכון? זה היה לפה'? (רק כדי להיזכר...) האם לפני הניתוח ותוך כדי היית על דיכוי או שבעצם חיכית למחזור הזה כדי להתחיל גלולות? טוב שהתקשרת לרופאך, אבל אני מניחה שזה לא ממש השקיט אותך
. אני זוכרת שהמחזור הראשון שלי לאחר הניתוח (ואחרי 8 חודשי דיכוי ) היה מאלה הקטלניים. זה היה המחזור בו קיבלתי את ההמלצה להשתמש בוולטרן (בזריקות). קצת מוקדם מדיי להתייאש מהניתוח כי עבר רק חודש. ברור שהכאב והדימום עושים את שלהם והכל נראה אבוד. אבל כשהגוף יחלים לגמרי מהטראומה ותוך כדי ההחלמה גם תהיי על דיכוי רצוף, אז לאט לאט תבחיני בתוצאות. אני מקווה שכך יהיה
. תראי, אם תולים תקוות בניתוח - שבזה תמה המלחמה באנדו אז האכזבה גדולה מאוד. ניתוח הוא לצערינו סוג של טיפול וכמו בכל דבר פה, אצל כל אחת ההשפעה של הניתוח היא אחרת. עם כל כמה שזה מחריד לומר, לפעמים ניתוח אחד לא מספיק. הרי בינינו יש בנות שעברו מספר ניתוחים. אבל בכל זאת - עברו רק 4 שבועות.... כואב לך כי יש לך אנדו. אין מה לעשות
. אחרי אותו מחזור שסיפרתי לך עליו, הבנתי על עצמי - שבאמת שום דבר לא ישנה את עצם העובדה שבכל פעם שאתן דרור לווסת שלי - היא תהיה בדיוק כמו פעם - גיהנום. אז אמרתי לעצמי - פאק איט. אני אעקוב אחרי ה"התרעות" ואתקוף (עם כל ארסנל המשככים שלי, מהקל לכבד) את המכשפה עוד בגישושים שלה וכך היה וכך עדיין. כתבתי פה ממש לא מזמן שהתפלאתי מאיזה פעמיים שהיו לי מחזורים ממש נסבלים. אז לפחות כשאני מצפה לגרוע מכל, לפעמים אני מופתעת לטובה... תחזיקי מעמד. שולחת אלייך חיבוק גדול ועוטף

צפנת0

New member
לזואילי

תודה רבה. כן עשיתי זאת בארה"ב . בזמן הניתוח הייתי ביום השלישי למחזור {כבד}, מיד אחרי הניתוח הפך לזרם קל. זה ניתוח 2, ולא הייתי על שום סוג של דיכוי מאז הניתוח הראשון {נובמבר 2005} . זה המחזור הראשון אחרי הניתוח והרופא אמר לי להתחיל גלולות, אך עכשיו אני לא מבינה מדוע. אם ידע שהמחזור הראשון מלווה בדימום כבד מאוד ושום גלולות לא יפסיקו זאת, מה הטעם? זואילי תודה רבה , אני אשים לב במהלך החודשים הקרובים , ואני בתיקווה שהכול יסתדר לי ולכולן, כי האמת דיי נימאס מה"אתגר" הזה. שוב תודה ולילה טוב.

זואילי

New member
צפנת

אני רק מניחה שהכוונה הייתה לחכות למחזור הזה כדי להתחיל בנטילה של הגלולות כי הרי ככה מתחילים עם גלולות, לא? הגלולות עכשיו לא היו אמורות למנוע את אותה ווסת ראשונה. מכאן ואילך אם תקחי באופן רציף אז התקווה היא שלא תקבלי יותר ווסתות להבא. תקני אותי אם אני טועה. זה נגיד כמו עם זריקות הדיכוי. שעל הזריקה הראשונה כן מגיע דימום ורק אח"כ (לפעמים לוקח עוד ווסת אחת, תלוי בתגובה של כל אחת) מגיע השקט. אני חושבת שכדאי לך לדבר עם חברתנו ליהי. נכון, ארה"ב "טיפה" יותר גדולה מיזראל - אבל אני בטוחה שאת יכולה ללכת גם לסקנד אופיניון, בטח כששם יש מודעות הרבה יותר גדולה לאנדו מאשר בארצנו הקטנטונת. גם את הניתוח הראשון עשית שם? ומה הייתה הסיבה שמאז אותו ניתוח לא היית בדיכוי כזה או אחר? טוב, את ממש לא חייבת לענות על שאלותיי אם לא נוח לך או אם כואב לך מדיי ואת עייפה מכל החרא הזה (מילה יותר מתאימה לדעתי מהמילה אתגר...). תרגישי טוב יקירה

צפנת0

New member
לזואילי

אני יודעת שנוטלים את הגלולה ביום הראשון של המחזור, אך חשבתי בתמימותי שהגלולות יפסיקו את הדימום הכבד ובכך את הכאבים הרבים בגב ובבטן, עכשיו מדברייך הבנתי שממש לא כך. דרך אגב אני ממש לא יודעת מה להגיד לך בקשר למודעות לאנדו בארה"ב. אני חושבת שצריך הרבה מזל ולא משנה היכן את מיתגוררת. אני אישית ביקרתי הרבה רופאים בכדי להבין מה לא בסדר אצלי, מה לא מתפקד, מדוע אני מדממת ומדוע הגב כל כך כואב ,,,,, עברתי הרבה בדיקות, בקיצור לקח שנתיים קרוב אולי ל3 עד שאני החלטתי {פחדתי} שאולי יש משהו בגב , עברתי MRI בגב ואז הרופא שמומחה בגב התעקש איתי שהכול בסדר,,, התעקשתי שלא,, הוא ביקש ממני לתאר את התופעות שיש לי בגוף,,, והוא זה שרשם לי בפעם הראשונה על דף את שם המחלה בכדי שאלך למומחה בעניין הזה. לעומת זאת חברה אחרת הרופא הראשון שהלכה אליו גילה את הבעיה וניתח, הייתה על דיכוי מיד אחרי, שנה שעברה היא התחתנה {10 שנים בערך אחרי הניתוח} אחרי 3 חודשים ניכנסה להריון טבעי. אצלי הרופא שניתח בפעם הראשונה ממש לא "ניקה" אותי "יסודי" וכן לא טרח להודיע לי על הסיכונים והתופעות ועוד. לא אמר לי אפילו שאני צריכה גלולות בכדי לדכא את המצב,,, בקיצור סיפור ארוך ,, הפורום הזה נתן לי מידע רב ובמיוחד זק המקורית. קשה להאמין,, אך קראתי הודעה או שניים אם אני לא טועה שגם בארץ לא בדיוק גילו את הבעיה במהירות,, אולי לא שנים כמוני , אך עדיין, אז לפי דעתי עניין של מזל, אולי אני טועה אולי אני לא עשיתי מספיק. אני לא יודעת,,, בכול אופן זואילי תודה רבה ולילה טוב

זואילי

New member
החלמה מהירה צפנת ../images/Emo140.gif

אין ספק, מחלה ארורה. מקווה שלפחות עכשיו אולי זמן האבחנה יתקצר משמעותית, עם הרבה מזל כמובן, כמו שאת אומרת, וכאב רב וצער רב יימנעו מאלו שיאובחנו טרם הנזקים הגדולים. ותמיד תמיד כיף ומעודד לשמוע את סיפורי ההריונות של האנדואיות
שיהיה לך לילה טוב ושקט

lilah696

New member
היי צפנת

אני יכולה להגיד לך שאני עברתי ניתוח ב-3 למאי המחזור היה אמור להגיע ב- 5 למאי ולא הגיע בכלל. רק ביוני הוא הופיע ויום וחצי דימום בלבד וגם החודש אותו דבר אז נראה לי שכל אחת וגופה. תרגישי טוב.

אני מקוה מאד שתרגישי שיפור

אבל בלי לבאס אותך יותר מידי, גם אני חשבתי אחרי הניתוח הראשון שזהו,מעכשיו אני מקבלת וסת בכל חודש כמו בחורה נורמאלית ללא כאבים בכלל, ככה אמרו לי.זהו זה נעלם. כמובן שהתבדיתי בגדול. יש נשים שגם התערבות כירורגית לא מיטיבה עימן.תלוי מי ניתח תלוי כמה יסודית היתה העבודה ולפעמים לצערי גם עבודה יסודית לא עוזרת.הכאב נשאר. הלואי הלואי הלואי ואצלך זה יהיה אחרת
גדול תעדכני

החלמה מהירה לך יקירתי

אמן ובימים הקרובים גופך ונפשך ירגישו שיפור... תנוחי הרבה ותשתי הרבה מים. סופשבוע נעים לך וללא כאב.

למעלה