בקשר לגי טי

ender5

New member
בקשר לגי טי

ראיתי את הפרק הראשון של גי טי ואני לא יודע אם זה באנת הפרק הראשון כי לא נראה לי זה עם הכדורים השחורים שגוקו הופך לילד זה הפרק הראשון???

gokussj2

New member
גם לי זה היה מוזר בהתחלה...

כי זה כאילו התחיל באמצע הסידרה אחרי הרבה שנים ולפי דעתי זה חבל עדיף היה שהיו מתחילים את הסידרה מהנקודה שנגמר דרגון בול זי והיו מראים בהדרגתיות איך הדמויות משתנות כי ככה הכל נהיה לגמרי שונה בבת אחת ובהתחלה זה קצת הפריע לי במיוחד גוהאן שנהיה חנון אהבל עם משקפיים

cedar point

New member
התחלה מוזרה

ראיתי את שלושת הפרקים הראשונים של דרגון בול ג'י טי וזה ממש מוזר מה שקורה שם במיוחד כי בפרקים אלא בעונה נוכחית אז כל הזמן יש קרבות החברה הופכים לסופ סאייה ועכשיו כאילו כולם עובדים אין טיפת אקשן גוקו הפך לילד קטן ועכשיו הם תקועים באיזה כוכב מפגר בחלל שזה ממש משעמם קיצר ההתחלה משעממת מבחינת אקשן ומוזרה מאוד

זה סתם מופלץ מהתחת..

לא הבנתי למה הקיסר האידיוט הזה היה בכלל צריך מההתחלה לבקש שגוקו יהפוך לילד... ואז הם עושים מסע עצום בגלקסיה בחיפוש אחר כמה כדורים שיתפוצצו תוך כמה שעות..חיחי זה פרקים דביליים... וגוהאן באמת נראה מטומטם... למה סופר סאייני צריך משקפיים?!

Weird Eyal

New member
לא הבנתם משהו כניראה

נכון זה מתחיל אחרי שנים אבל גוקו עדיין דיי באותה נקודה שהוא מסיים לאמן את אוב פילאף לא ביקש מהדרקון להפוך את גוקו לילד אלא התלונן פשוט שתמיד גוקו מפריע לו ואם הם רק היו באותו גודל.....והדרקון עושה את זה הכדורים עם הכוכבים השחורים הם חייבים למצוא אותם אחרת תוך שנה כדור הארץ יושמד אני אישית דיי אהבתי את ג'יטי ופאן היא אחלה לוחמת

gokussj2

New member
ג'יטי...

זה מתחיל כאילו אחרי כמה שנים שגוקו מאמן את אוב רואים אותם מתאמנים בתחילת הסידרה במיצפה של קאמי פילאף מגיע כי הוא שמע שיש כדורי דרגון בול חזקים יותר שנמצאים ביחד במצפה הוא בא עם שני העוזרים האהבלים שלו הם מוצאים את כדורי הכוכב השחור ואז הדרקון האדום יוצא וגוקו לא מבין מה קורה אז הוא הולך לבדוק ואז פילאף רואה אותו ואומר משהו כמו תמיד אתה מפריע לי הלוואי והיית ילד עכשיו אז יכולתי להביס אותך ואז הוא הבין שהדרקון שמע אותו אז הוא אמר לא לא זה לא המשאלה שלי אבל הדרקון כבר הגשים את המשאלה ככה גוקו נהיה ילד. בכללי זאת סידרה טובה אבל לא אהבתי את איך ששינו את הדמויות וגם היו הרבה שטויות יותר צחוקים בסידרה הזאת מאשר אקשן הכל עובר מהר מידי כי ניסו לדחוף מלא סיפורים ב-64 פרקים חבל יכלו להשקיע יותר לעשות סידרה ארוכה , לעשות אותה בסגנון של דרגון בול זי, להמשיך מאותה נקודה שנגמר דרגון בול זי , לעשות יותר אקשן ,להשאיר את הדמויות הראשיות שיהיו וג'יטה גוהאן וגוקו במקום טראנקס ופאן , ולא לצאת מהפרופורציות של הסידרה כי הם גרמו לכך שמה שאפיין את דרגון בול זי מבחינת המורכבות של הסידרה נעלמה וזה נהיה הרבה יותר פשוט חבל...

למעלה