בקשר לג'י היום

hermoni

New member
לא

לא באה עם כסף לא תיכננו לשלם כניסה אז היא לא הביאה מספיק כסף מצאנו לנו תעסוקה אחרת

double M

New member
תעסוקה אחרת?

עם ההגדרה הזאת אפילו אני, שהייתי שם, מתחיל להתעניין אם היה משו עסיסי...

hermoni

New member
תשמע...

בזמן שאני הייתי עם דנהמאיה אתה וליאור הייתם עסוקים עם השניה כבר שכחת?:)

da^Lord

New member
אני לא מבין משהו

מה חיפשת שם אם אתה לא יכול להכנס במילא? ובקווינס זה 60 שקל אם אני לא טועה ככה שבכל מקרה מבחינה כספית עדיף הג'י .

DJ$upreme

New member
מה הוא חיפש? לעשות רעש

ולהתווכח עם קובי על דבריםשלא נודעים לו. זה הכל.

hermoni

New member
אהמ...

אני זה שהתווכחתי עם קובי ת'אמת שחשבנו להיכנס פנימה אני וידידה שלי ומתן סתם בא לשבת שם וכאלה בכל זאת עזוב גילאים עזוב כרטיסים הטענה שלך ושל קובע צודקת באמת עבר 12:30 אבל בחייך זה היה קטנוניות בלבד

double M

New member
למד את העובדות קודם טוב?

לא התווכחתי עם קובי. פעם אחת ניסיתי להכנס. לא ממש הלך לי. לא אמרתי כלום. לא עשיתי רעש. אל תמהר לזרוק שטויות לאוויר, בעיקר אם אתה לא מודע למציאות ולאמת. תודה.

DJ$upreme

New member
את הרעש עשית כאן

במקום שמי שנפגע מה"קטנוניות" לדבריך יפנה בעצמו, ויסדיר את העניינים מולנו, באופן אישי, בחרת לכתוב על זה בפורום בצורה שמטעה אנשים ולקוחות שלנו לחשוב דברים לא נכונים. כמו שחרמוני אמר בעצמו, פשוט הגעתם מאוחר ובוודאי שלא "עמדתם בתור" מ - 12:10. זה שחרמוני התווכח, זה ידוע לי, וזה רעש מסוג אחר. עצם ה"ניסיתי להכנס" כשאתה יודע שחסרות לך לפחות שנתיים בתעודת זהות, ועצם ניהול ויכוחים בשמם של אחרים, או ליתר דיוק אחרות, כשממילא ברור שלא הפרנו שום הבטחה ויותר מזה, כרגיל אנחנו נותנים הרבה יותר מכל מקום אחר - פשוט מציג אותך כווכחן בלתי נלאה, ואני שמח להיות עזר כנגדך ולהתווכח אתך, מצידי עד שהפורום יימס. אני לא כאן בשביל לתת הטבות חסרות תקדים ללקוחות שלי, ואני רוצה שתראה לי מקום אחר של היפהופ או בכלל, שנותן כל כך הרבה חינמים בערב אחד, ואז לקבל שרשור של ביקורת חסרת שחר. נה-אה, לא יקרה.

hermoni

New member
נתחיל במחמאות:)

צודק באמת שאתה נותן הרבה חינמים באמת שהמבצע על ימי חמישי הוא מצוין באמת שמתן לא היה אפילו צריך לנסות להיכנס ובאמת שאתה צודק שאחרי 12:30 לא אמורים להכניס בנות חינם אבל 3 דקות אחרי???? קטנוניות בלבד אין פה שומדבר אחר שיסביר את הקטנוניות במיוחד שאנחנו היינו האחרונים שניסו להיכנס למועדון

hermoni

New member
קה גם אנחנו ירדנו לקטנוניות

בכל זאת גם הוא היה קטנוני

חרמוני איש יקר

אני הגעתי ב12:25 הספקתי להגיד לך שלום ולהיכנס אם הבנות שהיו איתי בחינם של 12 וחצי , לא היה כמעט אנשים בתור , ליאת הכניסה אותנו תוך שניה בזמן שאתה שהיית במקום לפני , סתם עמדת בחוץ , אז לא לבכות שלא נכנסת הייתה אחלה של מסיבה , כבר הרבה זמן לא הייתי בג´י , היה ממש כייף

hermoni

New member
תשמע

אני לא ידעתי שתהיה כ"כ קטנוניות סביב הכניסה חינם של הבנות אז הרשתי לעצמי עוד 5 דקות של חסד באמת כ"כ עקרוני העניין של ה3 דקות האלה? טוב חלאס עזבו לא הכניסו אותנו לא נורא מצאנו משהו לעשות במקום העיקר שכולם נהנו...

למעלה