בקשר לג'י היום

hermoni

New member
קה!

הגענו ב12:00 התחילו להיכנס ב12:20 עמדנו בתור ב12:25 הגענו לקובי ב12:34 והוא לא הכניס תגיד מצבע שמבצע זאת קטנוניות מדרגה ראשונה במיוחד לאנשים שבאים מחור ליד נתניה ונדפקת להם התוכנית ללילה בגלל קטנוניות של 3 דקות מזל שיש דנהמאיה:)

DJ$upreme

New member
במילים עדינות זין בעין

א) שבוע שעבר היה מצב של בנות שהגיעו קודם וראו שהשעה 12:30 כבר מגיעה, הם אמרו לקובי תזכור שאנחנו כאן והן חיכו בחוץ למישהו, הן קיבלו חותמת על המקום. בלי שום קטנוניות ובלי שום ויכוח. ב) אם הייתם פונים לקובי קודם ואמורים לו את זה לא היתה שום בעיה. ג) הסיבה שלא פניתם לקובי קודם היא שלא הייתם שם ב - 12:10. והמועדון נפתח אתמול בדיוק ב - 12:10. הראשונים שנכנסו למועדון אתמול היו בכלל בנים ששלמו, לא בנות בחינם. השמות שלהם - אפי ואדוארד, אתה יכול לשאול אותם מתי הם נכנסו ומי היה בחוץ כשפתחנו. הם לקוחות קבועים שלנו וגם HYPNOTIZE מכירה אותם. ד) העובדה שאנחנו נותנים הרבה יותר ללקוחות שלנו מכל מקום אחר רק מדגישה את הקטנוניות והצביעות של חלק מהקהל שקורא לעצמו נאמן, הקהל הזה יבוא בשביל החינם עד לקצוות ארץ. אבל כשהוא - הקהל - לא עומד בתנאים המפורשים, ומצידי שיהיה תור של 200 איש, עדיין רק הראשונות שיגיעו עד 12:30 ייכנסו חינם, זה הרי רק הגיוני - אז במקרה כזה כמובן שמי שאשם זה מי שנתן את ההטבה. נכנסו אתמול עשרות אנשים בחינם למועדון, ולא היינו קטנוניים אם אף אחד. מי שקטנוני זה מי שמגיע רק למסיבות שהן חינם, בלי שום נכונות לשלם - שומו שמים - 40 שקל - על מסיבה ושתיה חינם. לא הגעתם בזמן, תשלמו, פעם הבאה תבואו קודם. או מצידי, פעם הבאה לכו לקווינס ותבואו בטענות לסאבלימינל, לי זה ממש לא מזיז, הרי במילא אתם באים רק כשחינם, לא?

double M

New member
אוקיי...

א) אם היית אומר קודם שאפשר לעשות את זה אתה יכול להיות בטוח שהיינו עושים זאת. משום מה בחרת להסתיר את האפשרות הזאת. ואם זה קרה שבוע שעבר סימן שאתה כבר יודע שיש את הבעייתיות של מי שמגיע לפני השעה המיודעת אבל נכנס אחרייה. אבל לא אמרת את זה, כך שאנחנו לא עשינו את זה. ב) כנ"ל ג) אתה לא יודע מתי הגענו, קובי לא יודע מתי הגענו ואפילו אפי ואדוארד לא יודעים. אז אל תתיימר לדעת יותר טוב ממני מתי הגענו. תודה. ד) אני נכנסתי רק למסיבה אחת בחינם, ועל שאר המסיבות שילמתי מחיר מלא. אני לקוח די קבוע של הג'י, משתדל להגיע לכל המסיבות שמתאפשר לי. עשיתי לך לא מעט כסף וזה שקר להגיד שאני בא רק למסיבת חינם. לא הייתם קטנוניים עם אף אחד? איתנו בהחלט הייתם קטנוניים. אם שלוש דקות זה לא קטנוניות אז כנראה שההגדרות שלנו לקטנוניות לא ממש חופפות...

DJ$upreme

New member
יש הבדל בין "להגיע" לבין

"להגיע לקופה" ו"להגיע אל קובי". אני לא שולח סיירים לחוף גורדון לקרוא לקוחות שיואילו להכנס, אבל אני כן יודע שהאנשים הראשונים שנכנסו לג'י אתמול לא עמדו שניה בתור, אני הייתי שם כשהם נכנסו וכשהקופה נפתחה. ואם אתם לא הייתם שם, זה מעיב קצת על הטענה שלך בעניין התור. מה שכנראה היה זה שלא עמדתם בתור 20 דקות כמו שאתה טוען, שוב, בין היתר כי היו כאלה שנכנסו כשפתחנו ובלי תור, אלא שהייתם בצד או משהו כזה. אני לא צריך לפנות אליכם ולשכנע אתכם להכנס בחינם, וכל מי שישי לו טיפה הגיון מבין שאם יש כזה מבצע אז המטרה שלו היא שהבנות יגיעו מוקדם ויכנסו מוקדם. כשכל הבנות יגיעו ב - 12:25, אז יהיו כאלה שלא יספיקו להכנס. לכן, יואילו הבנות להגיע מוקדם. זה לא שאני מכריח אותן להכנס בחינם. לגבי "להסתיר" - לא, המבצע הוא לא "בנות בואו לקובי ותפלו עליו עם כל מיני בקשות חריגות" - אבל רק צינתי שכשהיו חריגות לא היינו קטנוניים, נהפוך הוא. ואגב, לא ברור לי בכלל מה אתה רוצה, כשברור לך שאתה לא יכול להכנס למסיבה הזו מטעמי גיל. זה פשוט אבסורד לנהל אתך את הדיון הזה.

double M

New member
אם לא הבנת עד עכשיו...

הדיון החביב שאנחנו מנהלים כאן לא עוסק בי אלא במישהי שבאה איתי. ובאמת שאין לי כוח להתווכח איתך מהסיבה הפשוטה שזה כנראה לא יישתנה...

hermoni

New member
שוב...

כמו ההודעה הקודמת אתה צודק באמת שכל הראיות לטובתך ובאמת שלא עמדנו מההתחלה אבל הגענו 3 דקות אחרי שה"מבצע" נגמר זאת קטנוניות וזהו

lr333

New member
קבל פעם ראשונהאני מסכים איתך סופרים

הפעם אתה צודק ובקשר לסעיף ד בקיצור ישראלים.....

למעלה