בקשר לג'י היום

DJ$upreme

New member
הג'י היום -

18+ כניסה חינם עם כרטיס מ - 8 מייל (אם לא השתמשתם קודם) שתייה חינם כל הערב בנות חינם עד 24:30 יהיה אחלה, בואו.

double M

New member
שימו לב כמובן! זה מאוד חשוב:

לא לאחר בשלוש דקות! כי אז קובי יהיה קטנוני להחריד ולא יכניס אותכן, אז שימו לב לזה....

DJ$upreme

New member
נכון, למה בדיוק זה אמור להיות אחרת?

ההטבה הזו מיועדת לאלו שבאות מוקדם, וכל הבנות שבאות אחרי 24:30 משלמות. אז מה, לזו שבאה ב: 24:33 לתת חינם ולזו שבאה ב - 24:40 לא לתת? הרעיון הוא שהבנות יבואו ב - 24:00, והחצי שעה מרווח היא כדי להקל על מי שקצת מאחרת ומתוך הבנה שלא כל פעם אפשר להגיע על השניה. הקטנוניות היא אצל הבחורה שמגיעה מאוחר ורוצה יחס מיוחד. הרי אין אף מקום אחר שמציע כניסה חינם ושתיה חינם לבנות.

double M

New member
טוב...

אם הייתם באמת פותחים ב-24:00 הכל היה הרבה יותר נחמד. אנחנו הגענו בשתיים עשרה ועשרים, הבעיה היא שחיכינו בתור שלוש עשרה דקות. אז למה להיות כל כך קטנוניים?! על השלוש דקות האלה? אני יודע על לפחות חמש בנות שזה קרה להן אתמול. חבל, סתם מאכזבים אנשים שנוסעים מרחוק כדי להכנס למסיבה...

double M

New member
לא...

אבל אני גם לא אישה. ודיברתי על הקטע שלא הכניסו בנות שתי דקות אחרי 24:30, בלי קשר אליי או לגיל שלי...

DJ$upreme

New member
זה ממש לא נכון

בנות שהגיעו לפני, נכנסו, ורק מי שהגיעה אחרי 24:30 לא נכנסה, גם לא היה שום תור משמעותי. ורק כדי להדגיש, מי שרוצה להבטיח את הכניסה שלה, שלא תבוא על השניה, שתבוא בחצות או בחצתות ורבע. לא ביקשנו כל כך הרבה.

double M

New member
אני אפסיק להתווכח כי אתה סתם משקר..

אני מכיר מישהי שהגיעה עשר דקות לפחות לפני 24:30 ולא נכנסה חינם כי עד שהיא הגיעה לתחילת התור כבר היה אחרי 24:30....

hermoni

New member
לפעמים נשים טועות

אני הייתי איתו והבחורה הייתה איתי כל מילה שלו נכונה

Hypnotize

New member
שאלה...

איך זה שהייתם שם ב12 ורק ב12:20 התחילו להיכנס אם המסיבה מתחילה ב12?

hermoni

New member
היית פעם בג'י?

זה שמסיבה אמורה להתחיל ב12 לא אומר שהיא תתחיל ב12 ו12:20 זה יחסית מוקדם שהתחילו להכניס:) המטרה זה ליצור קהל שיחכה מסביב לכניסה כדי לעורר אנשים שעוברים שם ולעניין אותם וגם ליצור מקום מועד לפיגוע :) (כל פירסום זה פירסום טוב) הקיצר ניר יכול להגיד הרבה דברים אבל שתי הצדדים לא אובייקטיבים בעניין נסי לחפש את האמצע שזאת תהיה האמת

Hypnotize

New member
לא אף פעם!

לא יודעת.. לי לא נשמע הגיוני שחיכיתם שם מ12 עד 12:20 ועד שכבר נכנסתם הוא אמר לבחורה שהיא צריכה לשלם או שאתם פראיירים ולא הסברתם לו שמגיע לה ובאמת מגיע לה להכנס חינם או שאתה לא מאופס..

double M

New member
טוב חרמוני החביב הגזים קצת...

הגענו בשתיים עשרה ועשרה מקסימום. בכל זאת זה לא מצדיק את מה שקובי עשה. ובאמת שניסינו להסביר לו שמגיע לה, אבל הוא לא הסכים. תשמעי לג'י יש מוניטין, הוא לא יכול ככה לכופף קצת את החוקים. מועדון בסדר גודל כזה לא יכול לקמבן משו, או לוותר על שלוש דקות. בשלוש דקות האלה יכולים להכנס עוד מאות אנשים לג'י.....

למעלה