בקשר לבראד ואנג'י..!!

The Lost Girl17

New member
בקשר לבראד ואנג'י..!!

באתר של Imdb הודו בהכל, אמרו שכאילו זה היה תרגיל מסחרי, הנסיעה שלהם לאפריקה וכאלה.. באתר Imdb מרכז המידע בנושאים האלה, הכי גדול בעולם, חשפו את האמת, הם בכלל לא ביחד. זה הכל היה תעלול של היחסי ציבור ל Mr. & Mrs. Smith!..

קיטיקט

New member
את רצינית?

כי אם כן תביאי קישור לכתבה הזאת..כי אני בדקתי באתר ואין שם כלום חוץ מכתבה על איך שאס וויקלי צילמו אותם באפריקה.

The Lost Girl17

New member
אז זהו..זה מה ששמעתי בתכלס..

שמועה כזאתי.. זה מציק כי גמאני לא מוצאת את זה.. זה נשמע לי טיפה הגיוני וטיפה לא הגיוני..אז אני לא יודעת.. אני מנסה למצוא את זה כבר שעה..חח

קיטיקט

New member
תראי..זה לא נשמע אמיתי

קודם כל..קשה לי לקבל את זה שאנג'י תסכים לעשות כזה דבר,היא פשוט לא נראית כמו בן אדם כזה שיסכים להמציא סיפור על רומן רק כדי לקדם סרט,אותו דבר לגבי בראד..כי הרי הם היו צריכים להסכים לזה.דבר שני,אם הם באמת רצו לקדם את הסרט למה לחשוף את האמת עכשיו..למה לא לחכות עד שהסרט ייצא?זה לא משרת שום מטרה שיכולה להיות להם. ככה שהשמועה הזאת היא ככל הנראה רק זה..שמועה. מה שאני כן יכולה לקבל זה שאנג'י מכחישה את זה אבל רק בגלל שבראד ביקש ממנה.כל התמונות האלה שלהם נראות לי מרשיעות למדי..ואחר כך ההצהרה שהיא מוכנה להתחתן אחרי הכל..קיצר לדעתי הם ביחד אבל הם פשוט לא מוכנים עדיין לחשוף את זה.אם הם יחשפו את זה בשלב הזה זה באמת ייראה כאילו הוא וג'ניפר נפרדו בגלל אנג'י ואני לא חושבת שזה נכון.בעיקרון הם נראים לי מתאימים..הוא נראה כמו מישהו ברמה שלה ושיכול להתמודד איתה ולהיות גם האדם שהיא רוצה כאב לילדיה.בנוסף,הוא קשת והיא תאומים ומקור מומסך גורס כי אלו מזלות משלימים ולכן הם יסתדרו מצויין(חיחי אני פריקית של אסטרולוגיה). אוקיי זאת הדיעה שלי לגבי "בראדלינה".

Im The Sun

New member
כן וגם את הגישה ליחסים שלהם../images/Emo42.gif

למרות שלדעתי אין כלום ביניהם.

The Lost Girl17

New member
לא יודעת אם יש בניהם או אין בניהם..

אבל וואלה התאכזבתי מאנג'י..לא מתאים לה כזה.. למרות שבראד הוא הנשוי מביניהם עם המחויבויות וכל זה.. אבל בכל זאת, פשוט לא מתאים לא כ"כ.. ככה או ככה אני מקווה שהם לא ביחד בכלל וזה סתם שטויות הכל.. רק מה לעזאזל הוא נסע איתה לאפריקה..מה קשור.. וגם זה שהם ביקשו כאילו מעובדי המלון לשמור על פרטיות וכל מיני כאלה.. זה הכי סרט לא הגיוני בעולם.. כאילו מין הסתם יהיו באפריקה פאפראצי ומין הסתם הם ישחדו כל דבר שזז בשביל סקופ קטן עליהם.. דוגרי לא יודעת, אני אישית התאכזבתי קצת..

קיטיקט

New member
../images/Emo6.gif

וגם יש לך תאומים בירח ככה שאת ממש יכולה להסתדר עם תאומים.

The Lost Girl17

New member
וואלה אני שור..ספרי לי קצת על המזל.

זה באמת מעניין אותי..אני מאמינה שזה מאגניב לאללה..

קיטיקט

New member
את יודעת מה..תביאי לי את כל הפרטים

שלך:תאריך,זמן ומקום לידה ואני אעשה לך מפה..כי לפי מזל השמש זה לא כזה כיף..כדי לראות את האדם האינדיבידואלי צריך מפה עם כל הכוכבים,הבתים. אגב,אחלה מזל יש לך:) אה ושתדעי שאני רק חובבנית,מתחילה,עדיין יש לי הרבה ללמוד ככה שלא לפתח יותר מדי ציפיות חחח.

The Lost Girl17

New member
אוקיי אז הנה הפרטים..

וד"א סבבה לא חשבתי שאת איזה יוסף חכם חיים אחד.. חח רק ההתחלה.. אבל בכל זאת זה מאגניב שאת מתעניינת.. מממ.. אז המזל הוא שור..נולדתי ב- 1987\5\13, ממ.. מקום לידה בירושלים.. אם זה עקרוני אז בהר הצופים.. וזמן? אין לי מושג כל כך..לקראת הערב כזה..

קיטיקט

New member
חח בסדר

חבל שאין לך את הזמן.אבל טוב..נעשה רק לפי כמה כוכבים וזהו..כי בלי זמן מדוייק אי אפשר לעשות מפה נכונה.נו טוב..על קצה המזלג. אמ נחמד..יש לך ירח בעקרב.שור ועקרב הם בעצם מזלות הפוכים זה לזה מה שמעיד על אישיות מאוד חזקה.בפנים,הרגשות שלך מאוד חמים וחזקים.יש לך המון סבלנות,מאוד עקשנית,שאפתנית רוצה מעמד מכובד בעולם,אולי תהילה.אחרים רואים אותך כהחלטית,עצמאית ובטוחה.את לפעמים יכולה להיות יותר מדי ישירה וההערות שלך יכולות להיות מעליבות.את נמשכת לאיכות גבוהה ולוקסוס ואת עובדת קשה כדי לבטח אותם.בגלל השור את שמרנית ועמידה בפני שינויים.הסבלנות של שור יכולה להיות מושפעת מהנטייה שלך להתעצבן ולכעוס ולכן לא מתבטאת לפעמים.אחרים צריכים להיזהר שלא לעמוד בדרכך כשהגאווה שלך פגועה:).יש לך הרבה רעב לתענוגים ..מכל סוג
. איך עד כאן?

The Lost Girl17

New member
וואי דוגרי קלעת בול!!..

הכל דיי נכון כזה.. איזה יופי!! איזה מאגניב זה.. שמרנית ועמידה בפני שינויים זה קצת לא נכון..אבל יש בזה משהו.. זה פשוט היה פעם ככה וזה דיי השתנה אצלי!

קיטיקט

New member
חיחי..תראי זה גם תלוי בשאר המפה

שלך..זה תלוי באיזה זויות הכוכבים נמצאים זה לזה ובאיזה בתים.אם את יכולה לגלות את זמן הלידה המדויק אני אשמח. את יודעת בדרך כלל בילדות אנחנו נוטים להיות יותר כמו מזל הירח שלנו כי אנחנו יותר הולכים לפי הרגשות והרצונות שלנו.אבל כן,אני למשל מצאתי שהייתי הרבה יותר גדיית בילדות מאשר עכשיו,אולי זה תלוי בנסיבות החיים..אולי התבגרות מוקדמת.זאת התיאוריה שלי אניווי.

mor1212

New member
את צוחקת עליי?!!? גמאני נולדתי

ב13.5 בהר הצופים!!! אבל לא אותה שנה.. יואו איזה פצצה:] אני נולדתי ב1991

The Lost Girl17

New member
חחח באמת??? אחותי איזה מאגניב..

תאריך שולט זה אה..=) אני רק גדולה ממך קצת אבל לא נורא..חח

למעלה